Adapt

Trådlös HD-ljudadapter

Produktspecifikationer

Bluetooth
Output Voltage
>1Vrms
Bluetooth Transmitter Frequency Range
2402 – 2480MHz
Bluetooth Transmitter Power
less than 4dBm
Bluetooth Transmitter Modulation
GFSK, 3.14/4 DQPSK, 8DPSK
2.4G Wi-Fi Transmitter Frequency Range
2412 – 2472MHz
2.4G Wi-Fi Transmitter Power
less than 20dBm (EIRP)
2.4G Wi-Fi Modulation
OFDM, DSSS, DBPSK, DQPSK, CCK,
2.4G Wi-Fi Network Compatibility
IEEE 802.11b/g/n
Weight (g)
121
Power consumption in sleep mode
<3 Watts/Hour
Note - The HK Omni Adapt is intended to be used for streaming music via Bluetooth and Wi-Fi technology. This product is designed to be instantly on and ready to play music at a moment's notice. The HK Omni Adapt is in compliance with the European Union energy legislation. It will enter into sleep mode (networked standby) after 10 minutes without operation, after which it can be re-activated via Bluetooth or Wi-Fi.
Width (mm)
118
Width (in)
4-5/8
Depth (mm)
86
Depth (in)
3-3/8
Height (mm)
30
Height (in)
1-3/16

Wireless room-filling stereo sound at the touch of a button

Harman Kardon Adapt är en trådlös, äkta HD-stereoljudadapter. Den uppdaterar din befintliga Hi-Fi-utrustning med rent, tydligt ljud tack vare Harmans kunnande inom audioteknologi. Nu behöver inte musiken sluta oberoende av var du är i hemmet. Det är bara att sätta upp fler högtalare eller adaptrar för att få trådlöst, fylligt ljud i rummen med bara ett knapptryck. Spela olika musik i olika rum eller strömma samma låt i hela huset i partyläge. Vår app och Bluetooth-anslutning ger dig åtkomst till all musik på din telefon eller dina favorit-appar. Inte nödvändig för aktuellt system. Behövs bara om du vill lägga till befintliga högtalare eller andra lokala källor till ditt system.

Strömma din favoritmusik sömlöst till alla trådlösa Harman Kardon HD-ljudprodukter i hemmet.
Strömma klassiska favoriter till ett rum och rock till ett annat. Flera strömmar håller alla på bra humör.
Gå från ett rum till ett annat så följer din favoritmusik efter med ett knapptryck.
Använd Harman Kardon-appen för att strömma favoriterna överallt i hemmet. Styr och konfigurera HD-ljudsystemet trådlöst via appen utan att det krävs några kabelanslutningar.
Få fart på partyt och kasta dig in i det! När flera låtar spelas trådlöst kan du med ett knapptryck gå igenom dem alla för att välja din favorit. Ett långt tryck på knappen startar partyläget med samma musik i alla högtalare. Rum till rum-kontroll på enklaste sätt utan att du behöver använda telefon eller surfplatta.
Till skillnad från andra trådlösa strömningssystem har Harman Kardon Adapt stöd för 24 bit/96 kHz HD-ljud i studiokvalitet. Du får en suverän ljudupplevelse med högre upplösning är CD.