Omni Bar Plus

Draadloze HD soundbar

Aan de slag met uw Omni Bar Plus

Frequentiebereik
40 Hz~20 kHz
Signaal-ruisverhouding
>-6 dB
Afmetingen (B x D x H)
Soundbar:1150 mm x 53 mm x 103 mm
Afmetingen (B x D x H)
Subwoofer:480 mm x 103 mm x 400 mm
Gewicht
Soundbar:3,4 kg
Gewicht
Subwoofer:7,0 kg
Brutogewicht verpakking
15,9 kg
Soundbar Voeding
24V, 4A
Stroomverbruik in slaapmodus
<3,0 watt
Frequentiebereik Bluetooth®-zender
2402 - 2480 MHz
Vermogen Bluetooth®-zender
<4 dBm
Modulatie Bluetooth®-zender
GFSK π/4 DQPSK 8DPSK
Frequentiebereik Wi-Fi-zender 2,4 G
2412 – 2472 MHz (2,4 GHz ISM Band, VS 11 kanalen, Europa en anders 13 kanalen)
2,4G Wi-Fi-zendervermogen
<20 dBm (EIRP)
2,4G Wi-Fi-modulatie
OFDM, DSSS, DBPSK, DQPSK, CCK, 16QAM, 64QAM
2,4G Wi-Fi netwerkcompatibiliteit
IEEE 802.11b/g/n
Frequentiebereik Wi-Fi-zender 5 G
5,15~5,35 GHz, 5,470~5,725 GHz,5,725~5,825 GHz
5 G Wi-Fi-zendervermogen
<20 dBm (EIRP)
5 G Wi-Fi-modulatie
OFDM, BPSK, QPSK, 16QAM, 64QAM, 256QAM
5 G Wi-Fi-netwerkcompatibiliteit
IEEE 802.11 n/ac
SUBWOOFER Voeding
100-240 V~50/60 Hz
Stroomverbruik in slaapmodus
<0.5 watt
2,4 GHz draadloos frequentiebereik
2402 – 2478 MHz
2,4 GHz draadloos zendervermogen
<20 dBm
2,4 GHz draadloze modulatie
π/4 DQPSK
Soundbar
4 x 60mm (2.25”) woofers, 2 x 20mm (0.75”) tweeters
Subwoofer
1 x 166mm (6.5”)
One HDMi® output with Audio Return Channel (ARC) and CEC support
Bluetooth® connectivity
Google Cast for audio
Spotify Connect
One stereo analog-audio input
One optical digital input
WIFI connectivity with DLNA 1.5 support
One USB port for software update only
Remote control that conveniently allows you to control all Omni Bar functionality

Geniet van uw favoriete films en muziek met draadloos, kamervullend geluid.

De Harman Kardon Omni Bar+ gebruikt slechts één kabel voor de verbinding met uw HD TV en laat u eenvoudig een draadloos HD-audiosysteem installeren. Via Spotify Connect en ingebouwde Chromecast technologie heeft u toegang tot vele muziek-streamingdiensten. Met Dolby Digital en de meegeleverde Subwoofer creëert u een nieuwe thuisbioscoop en omdat hij eenvoudig verbonden kan worden met de Harman Kardon Omni+ luidsprekers, installeert u eenvoudig een geheel draadloos audiosysteem.

De Omni Bar+ en subwoofer geven u een ongeëvenaarde home theater luisterervaring met slechts één enkele HDMI-kabelverbinding.
Stream moeiteloos uw favoriete muziek naar alle Harman Kardon Omni+ draadloze HD-producten. Luister naar verschillende muziek in iedere kamer van uw huis.
De Harman Kardon Omni Bar+ ondersteunt volledig 5.1 surround-geluid. U kunt zo draadloos een meerkanaals thuisbioscoop installeren waar geen enkele kabel aan te pas komt.
Stream uw favoriete liedjes en playlists door uw hele huis met Spotify Connect en gebruik de Spotify app hierbij als afstandsbediening. Voor Spotify Connect is een Spotify Premium-abonnement vereist.
Met ingebouwde Chromecast technologie kunt u uw favoriete muziek, radiostations en podcasts van uw mobiele apparaat naar uw luidsprekers casten. Chromecast built-in kan abonnement(en) vereisen.
De Harman Kardon Omni Bar+ ondersteunt 24bit/192kHz HD audiostreaming. Geniet van een superieure audio-ervaring en een betere geluidskwaliteit dan een cd.
Via de Harman Kardon Controller app installeert en bedient u uw systeem eenvoudig. Met extra ondersteuning voor WAC op Apple-apparaten en een stap-voor-stap in-app handleiding kunt u razendsnel uw muziek streamen.
Ondersteunt de laatste 802.11AC draadloze thuisnetwerk-technologie en dual band (zowel 2,4 GHz als 5 GHz) Wi-Fi-verbinding, wat resulteert in een snellere, krachtigere en stabielere draadloze verbinding
Wanneer u uw apparaat via Bluetooth, Optische, HDMI, of aux-ingang met uw Omni Bar+ verbindt, zal uw muziek automatisch draadloos gestreamd worden naar alle Harman Kardon Omni+ luidsprekers in uw huis.