Omni 10 Plus

Draadloze HD luidspreker

Aan de slag met uw Omni 10 Plus

Transducers
1 x 90 mm woofer, 1 x 19 mm tweeter:
Nominaal vermogen
1 x 25 W voor woofer; 1 x 25 W voor tweeter
Frequentiebereik
52~20 kHz -3 dB
Signaal-ruisverhouding
>80 dB
Gewicht
1333 g
Frequentiebereik Wi-Fi-zender 5 G
5,15~5,35 GHz, 5,470~5,725 GHz, 5,725~5,825 GHz
5 G Wi-Fi-zendervermogen
<20 dBm (EIRP)
5 G Wi-Fi-modulatie
OFDM, BPSK, QPSK, 16QAM, 64QAM, 256QAM
5 G Wi-Fi-netwerkcompatibiliteit
IEEE 802.11 n/ac
Frequentiebereik Wi-Fi-zender 2,4 G
2412 – 2472 MHz (2,4 GHz ISM Band, VS 11 kanalen, Europa en anders 13 kanalen)
2,4 G Wi-Fi-zendervermogen
<20 dBm (EIRP)
2,4 G Wi-Fi-modulatie
OFDM, DSSS, DBPSK, DQPSK, CCK, 16QAM, 64QAM
2,4 G Wi-Fi-netwerkcompatibiliteit
IEEE 802.11b/g/n
Afmetingen (B x D x H)
181 mm x 159 mm x 166 mm
Ingangsaansluitingen
Bluetooth®, Aux-in, Wi-Fi, Ethernet
Frequentiebereik Bluetooth®-zender
2402 − 2480 MHz
Vermogen Bluetooth®-zender
<4 dBm
Modulatie Bluetooth®-zender
GFSK π/4 DQPSK 8DPSK
Voeding
19VDC, 3.0 A
Stroomverbruik in slaapmodus
<3,0 watt
Batterijduur (mAh)
Oplaadtijd (uur)
Automatisch uitschakelen
Bluetooth
Ingebouwde Chromecast technologie
Google Assistent
Multi-room ondersteuning
Waterbestendig
Wi-Fi ondersteuning

Stream eenvoudig draadloos muziek door uw hele huis

Met de Harman Kardon Omni 10+ installeert u eenvoudig een draadloos HD-audiosysteem. Het biedt ook toegang tot muziekstreaming-diensten zoals Spotify Connect en Chromecast built-in. Eenvoudig te installeren en gebruikersvriendelijk, de Omni 10+ is de snelste manier om thuis draadloos muziek te draaien met één of meerdere luidsprekers!

Stream moeiteloos uw favoriete muziek in het hele huis naar alle Harman Kardon Omni+ draadloze HD-producten. Luister naar allerlei soorten muziek in elke kamer van het huis.
Stream uw favoriete liedjes en playlists door het hele huis met Spotify Connect en gebruik de Spotify app als afstandsbediening. Voor Spotify Connect is een Spotify Premium-abonnement vereist.
Met Chromecast built-in kunt u uw favoriete muziek, radiostations en podcasts van uw mobiele apparaat naar uw luidsprekers casten. Chromecast built-in kan abonnement(en) vereisen.
De Harman Kardon Omni 10+ ondersteunt 24bit/192kHz HD audiostreaming. Geniet van een superieure audio-ervaring en een hogere geluidskwaliteit dan een cd.
Installeer uw systeem eenvoudig en bedien hem met de Harman Kardon Controller app. Met extra ondersteuning voor WAC op Apple-apparaten en een stap-voor-stap in-app handleiding kunt u razendsnel uw muziek streamen.
Ondersteunt de laatste 802.11AC draadloze thuisnetwerk-technologie en tweebands (zowel 2,4 GHz als 5 GHz) Wi-Fi-verbinding, wat resulteert in een snellere, krachtigere en stabielere draadloze verbinding
Verbind elk apparaat via Bluetooth of 3,5 mm ingang naar uw Omni 10+ en uw muziek zal automatisch draadloos gestreamd worden naar elke andere Harman Kardon Omni+ luidspreker in uw huis
Ga van kamer naar kamer en neem uw favoriete muziek met u mee via één druk op de knop. Druk op de Link-knop om de muziek te starten. U hebt uw telefoon hierbij niet nodig, één druk op de knop is voldoende.