BDS 580S

5.1-kanaals, 325 watt, 4K upscaling Blu-ray Disc™ ontvanger met Sporify Connect, AirPlay en Bluetooth® technologie.

Aan de slag met uw BDS 580S

Aan de slag met uw BDS 580S

Quick Start Guide

Ga in een mum van tijd aan de slag met onze eenvoudig te volgen beknopte handleiding

Product Registration

Registreer uw product

Bent u eigenaar van dit product? Registreer het hier! En claim eenvoudig uw garantie of service

Registreer nu

Downloads

Product Specificaties

Source Unit Weight
3.56kg
Power Requirement
100 – 240V AC, 50/60Hz
Power consumption
<0.5W standby, 90W maximum
Source Unit Dimensions
400.2mm (L) x 283.8mm (W) x 78.5mm (H)
Digital Audio inputs
3
Dynamic range
90dB (16-bit)
Analog Audio inputs
2
Subwoofer Output
1
Total System Power
325 Watts
Frequency response @ 1W(±0.5dB)
20Hz – 20kHz
Signal-to-noise ratio (IHF-A)
–90dB
Television Format
PAL
HDMI™ version
1.4b With 3-D and 30/36-bit Deep Color

Hometheater komt tot leven met draadloze HD-technologie van de toekomst.

De nieuwe Harman Kardon BDS 580S is een hoogwaardige, 5.1-kanaals, 325-watt, 4K upscaling Blu-ray Home Theater Receiver die de kloof tussen traditionele en digitale mediatechnologieën naadloos overbrugt. Waardeer uw Blu-Ray discs en hometheater componenten op voor prachtige 4K videoresolutie voor uw UHD TV. Of stream content draadloos met Spotify Connect, Bluetooth®, Airplay of DLNA. De BDS 580S, met uitgebreide audio en video-ondersteuning voor al uw mediabehoeften, is een definitieve audio-oplossing die perfect is als centrum in het netwerkhuis van de toekomst.

Het BDS 580S-systeem is een alles-in-één entertainment-oplossing die de ontbrekende schakel vormt tussen traditionele media zoals CD, DVD, Blu-ray en radio met digitale technologieën, zoals streaming audio en netwerkdiensten. Waardeer de videokwaliteit van uw Blu-ray Discs, dvd's en broncomponent op naar briljante 4K videoresolutie voor uw UHD tv-scherm.
Spotify is 's werelds meest populaire muziek streaming-dienst. Als u zich abonneert op Spotify Premium, kunt u uw nieuwe BDS-receiver synchroniseren met uw telefoon of tablet. Omdat Spotify in uw BDS-receiver is ingebouwd, kunt u gewoon gesprekken aannemen of gebruik maken van andere apps - de muziek stopt nooit. Probeer Spotify gratis Ga naar spotify.com/connect om Spotify Premium gratis 30 dagen of voor meer informatie over Connect
De BDS 580S streamt audio van vrijwel elk draagbaar apparaat. Voor computers met iTunes, Apple iPad, iPhone en iPod touch-apparaten - stream uw entertainment met de ingebouwde AirPlay-technologie. Bluetooth® technologie geïntegreerd met HARMAN TrueStream en MultiConnect laat u muziek afspelen met vrijwel elke tablet, smartphone of laptop. Met MultiConnect is het niet nodig om een apparaat te ontkoppelen alvorens te streamen naar een ander apparaat. De BDS 580S is ook compatibel met DLNA 1.5 voor muziek, foto's en video's en zorgt voor meerdere opties voor versturen van content via uw thuisnetwerk.
De BDS 580S verbindt uw homenetwerk met uw router zonder gebruik van een kabel. Eenvoudig verbinding maken met streaming-diensten zoals Youtube, Spotify Connect, AirPlay, DLNA, ontvanger-updates en extra online BD-Live™ content voor uw Blu-ray Disc™-media.
Drie HDMI-ingangen met 3D en 30/36-bit Deep Color levert complete, hoge resolutie digitale video met resoluties tot 4K met full-fidelity audio via een enkele kabel. Ervaar geen verlies van video- of audiokwaliteit bij formaat conversie - gewoon de full-impact Hollywood beleving zoals de makers het bedoelden. BDS 580S' Mobile High-Definition Link™ (MHL™) interface zorgt voor hoge definitie audio/video-content rechtstreeks vanaf uw camera, telefoon, tablet of Roku Streaming Stick™. U kunt geluid verzenden vanaf uw TV naar de BDS 580S zonder extra kabels door gebruik te maken van HDMI Audio Return Channel (ARC).
Geniet van meervoudige opties voor het afspelen van audio via de USB-poort op het voorpaneel van de BDS 580. Eenvoudig een iPhone, iPad, iPod of USB-stick aansluiten om uw favoriete muziek af te spelen via uw home entertainment-ontvanger. Of luister naar een volledig scala aan video- en beeldformaten van compatibele USB-drives, waaronder MPEG-1, MPEG-2, MP3, WMA en JPEG.
Het nieuwe HARMAN EzSet/EQ™ III auto-automatische kalibratieproces past de volumeniveaus, luidsprekerafstand/vertragingstijd en equalization van de BDS580 met hoge precisie aan. Hiermee kunt u de audioprestaties van uw luidsprekersysteem afstellen voor andere ruimte-specifieke akoestiek. Het auto-kalibratiesysteem beschikt ook over een makkelijk te volgen menudisplay en een plug-in microfoon voor het optimaliseren van de geluidskwaliteit voor iedere omgeving.
De BDS 580S is voorzien van bedieningselementen voor eenvoudige instelling en navigatie van uw hometheater. Bedien uw hometheater met een programmeerbare infrarood (IR) afstandsbediening of met de Harman Kardon Remote-app voor iOS® of Android-producten. De gebruikersinterface is voorzien van een hoge resolutie on-screen display die het afstellen en de basisfuncties eenvoudig maakt. Snel navigeren naar uw muziek of online diensten met hoge resolutie album artwork en metadata.