Aura

Trådlöst högtalarsystem

Produktspecifikationer

Apple AirPlay
Bluetooth
Amplifier Power
woofer – 30W; tweeter – 2 x 15W
Power Consumption
less than 0.5W (standby)
Frequency Response
50 ~ 20kHz –6dB
Signal-to-Noise Ratio
80dB
Input Sensitivity/Impedance
250mV / >3k ohm
Height (in)
10-7/8
Height (mm)
276
Width (in)
8-3/4
Width (mm)
223
Power Requirement
19V, 3A

Behold. A bold new era of sound, function and design.

När konst möter enastående ljud. Harman Kardons trådlösa högtalarsystem Aura har ett ljud som är lika rikt och fängslande som dess utseende antyder. Tack vare sex 1,5-tums mellanregister- och diskantelement och en 4,5-tums subwoofer som levererar rundstrålande, 360 graders ljud, har Aura mycket mer att visa upp än vad dess blygsamma utseende ger en antydan om. Harman Kardon Aura är utrustad med premium-material och avancerade funktioner – inklusive inbyggt Bluetooth® som streamar ljud från dina Bluetooth®-enheter, Wifi för Apple AirPlay och DLNA-streaming i ditt hemnätverk – och har ett utseende och en känsla som du kommer vara stolt över att ha i ditt hem. Dina förväntningar kommer att bli förändrade för alltid av Auras premie-grilltyg och det genomskinliga skalet som låter dig se insidan och subwoofern med sitt specialbyggda metallskal och LED-ljus. Låt Harman Kardon Remote-appen leda dig genom en förenklad konfigurering som ger dig full kontroll över ditt trådlösa Harman Kardon-system. Aura står ensam i en värld av uppmärksamhetskrävande högtalare där den visar tydligt att skönhet kan låta lika fantastiskt som det ser ut.

Harman Kardon Aura kan inte bara enkelt skapa ett 360º rumsfyllande ljud, dess 6 mellanregister- och diskantelement och dess 4,5-tums subwoofer levererar en kraftigt, detaljerad ljudbild som upprätthåller absolut klarhet från alla håll i rummet. Kom igen – koppla in, streama och höj volymen. Du kommer inte att tro dina öron.
Tack vare ett helt optimerat akustiskt system har Aura extra inställningar för Harmans stereobreddande DSP-teknologi. Den levererar ett balanserat ljud med förbättrad utjämning och specialisering som skapar en fyllig och mer realistisk ljudupplevelse.
Det kan inte bli enklare att koppla in dina olika Bluetooth®-enheter än med Auras inbyggda Bluetooth®-anslutning.
Harman Kardon Aura har inbyggt wifi och ansluter till ditt hemnätverk via Apple AirPlay eller DLNA. Konfigurera Aura i nätverket med Harman Kardon Remote-appen, så har du full tillgång till förlustfri musik i alla rum, från vilken enhet som helst – trådlöst!
Vill du göra inställningar på ett enkelt sätt? Vill du styra grundfunktioner som stereobreddning och volym? Vill du ha tillgång till ditt musikbibliotek även om det inte finns på din trådlösa enhet? Då är Harman Kardons Remote-app lösningen på alla dina behov.