Soho Wireless

Raffinerad ljudkvalitet i eleganta, lättanvända hörlurar som dessutom har Bluetooth®-anslutning

Komma igång med din $produkt

Product Registration

Registrera din produkt

Äger du den här produkten? Registrera dig här! Och gör anspråk på din garanti eller service på ett enkelt sätt

Registrera nu

Dokument och hämtningar

Produktspecifikationer

Max Input Power
30mW
System Frequency Response
20Hz~20kHz
Frequency Response
20Hz - 20kHz
Impedance
32 ohms
Sensitivity
10db @ 1kHz/1mW

Take refined sound with you. Leave the wires behind.

Harman Kardon Soho Wireless lanserar unik utformning med högre prestanda. Harman Kardon Soho Wireless hörlurar ger dig elegant, användarvänligt ljud i en design som gjord för resan. Från grundtanken med hopvikbar design för resan är dessa smarta och elegant sofistikerade hörlurar en trådlös respartner som du aldrig vill vara utan – sytt skinn och rostfritt stål som skapar ytterligare elegans och balans. Äkta trådlöshet som kombinerar enkelheten med NFC och Bluetooth®-teknologi och touchreglage på kåporna som gör att du har koll medan hörlurarna bjuder på perfekt ljudåtergivning under resan. Och som alltid med Harman Kardon är ljudet i särklass – tack vare speciellt utvalda 30 mm högtalarelement och neo-element med höga prestanda för tydlig diskant och ordentlig basrespons. Vare sig de är med på arbetet eller fritiden ger dessa oundgängliga on-ear-hörlurar optimal trådlös anslutning till ett växande antal enheter. Som ett personligt ställningstagande för dig själv blir de en viktig del i ditt aktiva liv.

Dagens trådlösa informationsdelning är anpassad och förenklad med Bluetooth®-anslutning, tillsammans med NFC samt aptX- och AAC-kodning för förlustfri dataöverföring och åtkomst till många enheter. En praktisk bypass-kabel gör att du kan vara ansluten till ditt ljud även när du laddar upp ett svagt batteri med hjälp av USB-kabeln som ingår.
Hörlursplacerade sensorer för enkel och bekväm touchkontroll för att sköta musik och samtal
Lita på att Harman Kardon ger exceptionell akustik som matchar dess höga nivå på elegans och funktion.
Med enbart bästa hantverk och det optimala inom material gör dessa hörlurar mer än bara låter bra och ansluter till andra enheter – de får dig att se lika bra ut som du känner dig.
Även om du lever ett liv i farten måste du då och då koppla av – och Soho Wireless kan vikas ihop platta och stoppas undan i sitt fodral för säker transport.