Harman Kardon Citation MultiBeam™ 700

Den smarteste kompakte lydplanken med MultiBeam™ surroundlyd

Getting started with your Harman Kardon Citation MultiBeam™ 700

Getting started with your Harman Kardon Citation MultiBeam™ 700

Quick Start Guide

Get up and running in no time with our easy-to-follow Quick Start Guide

Product Registration

Register your product

Do you own this product? Register it here! And claim your warranty or service easily

Register now

Documents & Downloads

Specifications

Merk
CITATION MULTIBEAM 700 er i samsvar med EU-kommisjonens forordning (EF) nr. 1275/2008 og (EU) nr. 801/2013.
Strømforbruk:-
Av-modus
N/A
Standby
N/A
Nettverk i standby*
2,0 watt
Tid til nettverksstandby
18 minutter *
Nettverk i standby
hvis noen trådløs tilkobling til enheten er deaktivert, og det dermed ikke er noe video- eller lydsignal til enheten, vil den automatisk gå inn i nettverksstandby-modus etter 18 minutter.Alle lyd- eller videosignaler vil hente enheten fra standby- til driftsmodus.
Elementerr
2 x 25 mm diskanthøyttaler, 5 x 50 mm basshøyttaler
Utgangseffekt
210W RMS
Signal-til-støy-forhold
>80 dB
Mål (B x H x D)
790 x 65 x 130 mm (31,1" x 2,6" x 5,1")
Vekt: 3,7kg (8,1 lb)
Bluetooth®-versjon
4.3
Frekvensområde for Bluetooth-sender
2402 – 2480 MHz
Bluetooth-senderens strøm
<10dBm
Modulasjon for Bluetooth-sender
GFSK,π/4 DQPSK, 8DPSK
Trådløst nettverk
802.11 a/b/g/n/ac (2,4 GHz / 5 GHz)
2.4G Frekvensområde for Wi-Fi-sender
2412 - 2472 MHz (2,4 GHz ISM-bånd, 11 kanaler i USA, 13 kanaler i Europa og andre land)
2.4G Wi-Fi-sendereffekt
< 20 dBm
2.4G Wi-Fi-modulasjon
DBPSK, DQPSK, CCK, QPSK, BPSK, 16QAM, 64QAM
5G Wi-Fi-sendereffekt
<23dBm
5G Wi-Fi-modulasjon
QPSK, BPSK, 16QAM, 64QAM, 256QAM
5G Frekvensområde for Wi-Fi-sender
5,15–5,35 GHz, 5,470–5,725 GHz, 5,725–5,825 GHz
Strømforsyning
100-240V ~ 50/60 Hz
Strømforbruk i hvilemodus
<2,0 watt
Google, Google Play, Chromecast, Chromecast built-in, Google Homeog andre relaterte merker og logoer er varemerker som tilhører Google Inc.
-
Chromecast built-in kan kreve abonnement(er).
-
Bluetooth® navn og logo er registrerte varemerker som eies av Bluetooth SIG, Inc. og all bruk av slike merker av HARMAN International Industries, Incorporated er lisensiert. Andre varemerker og varenavn tilhører de respektive eiere. Wi-Fi CERTIFIED-logoen er sertifiseringsmerker for Wi-Fi Alliance.
-
* Krever en kompatibel enhet. Tilgjengeligheten og ytelsen til visse andre funksjoner og tjenester avhenger av service, enhet ognettverk og er kanskje ikke tilgjengelig i alle områder.Det kan være nødvendig med abonnement(er), og ekstra vilkår, betingelserog/eller gebyrer kan gjelde.
-
Produsert under lisens fra Dolby Laboratories. Dolby og dobbel-D-symbolet er varemerker for Dolby Laboratories.
-
Betegnelsene HDMI, HDMI-logoen og High-Definition Multimedia Interface er varemerker eller registrerte varemerker for HDMI Licensing LLC i USA.
-
Funksjoner, spesifikasjoner og utseende kan endres uten varsel.
-

Elegant lyd som snakker til deg

Elegant, dynamisk og kraftfull. Harman Kardon Citation MultiBeam™ 700 leverer full surroundlyd til TV-en, uten at du trenger ekstra høyttalere og ledninger. Som en enkeltstående lydplanke leverer den rik lyd til hvert eneste hjørne i rommet. I tillegg kan du kontrollere opplevelsen med bare stemmen din med hjelp fra Google Assistent. Når Citation MultiBeam 700 pares med resten av Citation-serien, kan den også fungere som en midtkanal for å lage det perfekte hjemmekinoanlegget med full og detaljert surroundlyd. Bruk over 300 strømmetjenester for musikk med praktiske AirPlay og Chromecast built-in. Opplev vakker lyd, uansett hvordan du lytter.

Få en surroundlyd-effekt som fyller rommet, uten at du trenger flere høyttalere og ledninger. MultiBeam™-teknologien skaper et bredere lydbilde, slik at du hører hver lyddetalj i musikken, filmene, TV-seriene og spillene du liker best.
Harman Kardon Citation MultiBeam™ 700 blander lydinnovasjon for hjemmet med sofistikert design. Det førsteklasses blandede ullstoffet fra Kvadrat er smussavvisende og flammehemmende.
Med gratis-appen Google Home for iOS og Android, kan du enkelt konfigurere og administrere alle Harman Kardon Citation-høyttalerne dine. Alle høyttalere støtter både tilkobling til både 2,4 GHz og 5 GHz trådløse nettverk.
Google Assistent gir praktisk talekontroll av Harman Kardon Citation MultiBeam™ 700-lydplanken. Strøm favorittmusikken din ved å si «Hei Google» og så en kommando. For filmer og TV trykker du på «trykk for å snakke»-knappen på fjernkontrollen for å aktivere stemmekontroll.
Slapp av, få mer energi, utforsk. Harman Kardon Citation MultiBeam™ 700 har innebygd Chromecast, noe som betyr at du har tilgang til over 300 musikkstrømmetjenester. Få alt lydinnholdet du liker best, Internettradio og podcaster med fantastisk HD-lyd.
Oppdag nye artister og få tilgang til spillelistene du liker best fra Apple Music med AirPlay. Bruk iPhone-appen til å velge lydspor og sette stemningen hvor som helst i hjemmet ditt.
Med HDMI ARC og optiske porter, kan Harman Kardon Citation MultiBeam™ 700 integreres med nesten alle TV-er, inkludert de nyeste og mest teknologisk avanserte 4K-TV-ene.
Kombiner Harman Kardon Citation Sub S med Harman Kardon Citation Tower -høyttalere for en førsteklasses flerkanals surroundlydopplevelse, og legg til en Harman Kardon Citation Sub for å fylle hjemmekinoen med solid, dyp bass.
Ha kontroll over hvordan du knytter kontakt og hva du deler. Mikrofonene i Harman Kardon Citation er lette å slå av eller på for å gi deg sikkerheten og privatlivet du trenger. LED-indikatorer i flere farger gjør at du raskt kan sjekke om mikrofonene er av eller på.
Det er lett å holde funksjonene og tjenestene dine oppdatert. Programvareoppdateringer og oppgraderinger lastes ned automatisk og installeres i systemet ditt. Det har aldri vært enklere å ha fantastisk lyd hjemme.
Harman Kardon Citation gjør det enkelt å strømme trådløs lyd fra smarttelefon eller nettbrett via Bluetooth®, slik at du kan gjøre avspilling fra internett til en gripende musikkopplevelse.
Harman Kardon Citations LCD fargeskjerm er like vakker som den er intuitiv. Kontroller musikken din ved berøring med fingertuppen, eller gå dypere for å få mer informasjon om lydinnholdet.
De fargerike, forhåndsinnstilte skjermikonene på Harman Kardon Citation MultiBeam™ 700 gjør det enkelt å få umiddelbar tilgang til favorittspillelistene dine, og å kontrollere alle enhetene til smarthjemmet ditt.
Harman Kardon Citation MultiBeam™ 700 er det første virkelig overlegne produktet av sitt slag, med det aller nyeste og beste av lyd fra Harman Kardon, verdens fremste leverandør av HD-lyd i over 65 år.
Gi hjemmet ditt gjenklang med samme lydspor i alle rom, eller spill ulik musikk i hvert rom. Bare legg til flere Citation­høyttalere i Harman Kardon Citation MultiBeam™ 700-systemet for å lage en komplett hjemmelydopplevelse du kontrollerer fra nettbrettet eller smarttelefonen.
Få en rik surroundeffekt med bekvemmeligheten av én enkelt lydplanke. Eventuelt kan du lage et komplett 5.1 hjemmekinoanlegg med WiSA-teknologi for å få den perfekte surroundlydopplevelsen, ved å legge til et par Harman Kardon Citation-surroundhøyttalere, en Harman Kardon Citation Sub S eller et par Harman Kardon Citation Tower-høyttalere.