Adapt+

Trådløs HD-mottaker

Getting started with your Adapt+

Specifications

Utgangsspenning
>1Vrms
Frekvensresponse
20Hz~20kHz -3dB
Signal-til-støy-forhold
>85 dB
Inngangsforbindelser
Bluetooth®, Aux-inn, WiFi, Optisk, Ethernet
Dimensjoner (B x D x H)
143mm x 100 mm x 35 mm
Vekt
285 g
Strømforsyning
5VDC, 2.3A
Strømforbruk i hvilemodus
<3,0 Watt
Bluetooth®-senders frekvensområde
2402–2480 MHz
Bluetooth®-senderstyrke
< 4 dBm
Bluetooth®-senders modulasjon
GFSK, π/4 DQPSK, 8DPSK
5G WiFi-senderfrekvensområde
5,15~5,35 GHz, 5,470~5,725 GHz,5,725~5,825 GHz
5G WiFi-sendestyrke
<20 dBm (EIRP)
5G WiFi-modulasjon
OFDM, BPSK, QPSK, 16 QAM, 64 QAM, 256 QAM
5G WiFi-nettverkskompatibilitet
IEEE 802.11 n/ac
2,4G WiFi-senderfrekvensområde
2412–2472 MHz (2,4 GHz ISM-bånd, USA 11 kanaler, Europa og andre 13 kanaler)
2,4 G WiFi-sendestyrke
<20 dBm (EIRP)
2,4 G WiFi-modulasjon
OFDM, DSSS, DBPSK, DQPSK, CCK, 16 QAM, 64 QAM
2,4 G WiFi-nettverkskompatibilitet
IEEE 802.11b/g/n
Dimensions (W x D x H)
143mm x 100mm x 35mm
Input connections
Bluetooth®, Aux-in, Wi-Fi, Optical
Bluetooth® transmitter modulation
GFSK, π/4 DQPSK, 8DPSK
5G Wi-Fi modulation
OFDM, BPSK, QPSK, 16QAM, 64QAM, 256QAM
2.4G Wi-Fi modulation
OFDM, DSSS, DBPSK, DQPSK, CCK, 16QAM, 64QAM
2.4G Wi-Fi transmitter frequency range
2412 – 2472MHz (2.4GHz ISM Band, USA 11 Channels, Europe and others 13 Channels)
5G Wi-Fi transmitter frequency range
5.15~5.35GHz, 5.470~5.725GHz, 5.725~5.825GHz
Bluetooth® transmitter frequency range
2402 – 2480MHz
Output voltage
>1Vrms
Bluetooth® transmitter power
<4dBm
5G Wi-Fi transmitter power
<20dBm (EIRP)
2.4G Wi-Fi transmitter power
<20dBm (EIRP)
Power supply
5VDC, 2.3A
Power consumption in sleep mode
<3.0 Watts

Omdanner stereoen eller hjemmekinoen til et trådløst musikkstrømmingssystem

Harman Kardon Omni Adapt+ er en trådløs HD-musikkmottaker. Den oppgraderer ditt eksisterende stereo- og hjemmekinoutstyr til å bli et trådløst HD-musikksystem. Den gir deg også tilgang til musikktjenester som Spotify Connect og Chromecast built-in . Enkel å sette opp og lett å betjene, Adapt+ er den raskeste måten for avspilling av trødløs musikk i hjemmet, enten med én høyttaler eller mange!

Du kan sømløst strømme favorittmusikken over hele hjemmet ditt og til alle Harman Kardon Omni+ trådløse HD-produkter. Lytt til unik musikk i hvilket som helst rom i hjemmet.
Du kan strømme favorittsangene og spillelistene dine trådløst i hjemmet med Spotify Connect, ved hjelp av Spotify-appen som fjernkontroll. Spotify Connect-funksjonen krever et Spotify Premium-abonnement.
Med Chromecast built-in , kan du organisere favorittmusikken din, radiostasjoner og podcast fra et mobilapparat til høyttalerne. Chromecast built-in kan kreve abonnement(er).
Harman Kardon Omni Adapt+ støtter 24bit / 192kHz HD-lydstrømming. Nyt en overlegen lydopplevelse, med høyere lydkvalitet enn fra en CD.
Koble sammen din TV, iPod, DVD eller hva som helst via Bluetooth, Optical, eller 3,5 mm inngang til din Omni Adapt+ og den vil automatisk strømme din musikk til hvilke som helst andre Harman Kardon Omni+ høyttalerne trådløst i hjemmet ditt.
Gå fra rom til rom mens favorittmusikken følger deg med ett enkelt klikk. Du trykker bare på Lenke-knappen for å starte musikken – ingen behov for å finne telefonen din, bare trykk på knappen.
Støtter den siste 802.11AC trådløse hjemmenettverksteknologien og dobbeltbånd (begge 2,4 GHz og 5 GHz) WiFi-forbindelse, hvilket gir en raskere, robust og mer stabil trådløs forbindelse
Det er enkelt å sette opp systemet og du kan styre det med Harman Kardon Controller-app. Med ekstra støtte for WAC på Apple-apparater og en steg-for-steg-veiledning i appen, kan du raskt starte musikkstrømmingen.
Harman Kardon Omni Adapt+ kan brukes som del av et stereo- eller multikanal høyttalersystem. Med innebygd Dolby Digital koding, kan du til og med bruke det til å sette opp et 5.1 hjemmekinosystem.