Adapt+

Trådløs HD-modtager

Getting started with your Adapt+

Quick Start Guide

Get up and running in no time with our easy-to-follow Quick Start Guide

Product Registration

Register your product

Do you own this product? Register it here! And claim your warranty or service easily

Register now

Documents & Downloads

Specifications

Udgangsspænding
> 1 Vrms
Frekvensområde
20 Hz-20 kHz -3 dB
Signal-støj-forhold
> 85 dB
Inputtilslutninger
Bluetooth®, Aux-in, Wi-Fi, Ethernet
Mål (B x D x H)
143 mm x 100 mm x 35 mm
Vægt
285 g
Strømforsyning
5 VDC, 2,3 A
Strømforbrug i dvaletilstand
< 3,0 Watt
Bluetooth®-senders frekvensområde
2402-2480 MHz
Bluetooth®-sendereffekt
< 4 dBm
Bluetooth®-sendermodulation
GFSK, π/4-DQPSK, 8-DPSK
5G WiFi-senders frekvensområde
5,15~5,35 GHz, 5,470~5,725 GHz,
5,725~5,825 GHz
5G WiFi-sendereffekt
< 20 dBm (EIRP)
5G WiFi-modulation
OFDM, BPSK, QPSK, 16QAM, 64QAM, 256QAM
5G WiFi-netværkskompatibilitet
IEEE 802.11 n/ac
2.4G WiFi-senders frekvensområde
2412-2472 MHz (2,4 GHz ISM bånd, USA 11 kanaler, Europa og andre 13 kanaler)
2,4G WiFi-sendereffekt
< 20 dBm (EIRP)
2,4G WiFi-modulation
OFDM, DSSS, DBPSK, DQPSK, CCK, 16QAM, 64QAM
2,4G WiFi-netværkskompatibilitet
IEEE 802.11b/g/n
Dimensions (W x D x H)
143mm x 100mm x 35mm
Input connections
Bluetooth®, Aux-in, Wi-Fi, Optical
Bluetooth® transmitter modulation
GFSK, π/4 DQPSK, 8DPSK
5G Wi-Fi modulation
OFDM, BPSK, QPSK, 16QAM, 64QAM, 256QAM
2.4G Wi-Fi modulation
OFDM, DSSS, DBPSK, DQPSK, CCK, 16QAM, 64QAM
2.4G Wi-Fi transmitter frequency range
2412 – 2472MHz (2.4GHz ISM Band, USA 11 Channels, Europe and others 13 Channels)
5G Wi-Fi transmitter frequency range
5.15~5.35GHz, 5.470~5.725GHz, 5.725~5.825GHz
Bluetooth® transmitter frequency range
2402 – 2480MHz
Output voltage
>1Vrms
Bluetooth® transmitter power
<4dBm
5G Wi-Fi transmitter power
<20dBm (EIRP)
2.4G Wi-Fi transmitter power
<20dBm (EIRP)
Power supply
5VDC, 2.3A
Power consumption in sleep mode
<3.0 Watts

Forvandler dit stereoanlæg eller din hjemmebiograf til et trådløst streamingsystem

Harman Kardon Omni Adapt+ er en trådløs HD-musikmodtager. Den opgraderer dit eksisterende stereoanlæg og din hjemmebiograf til et trådløst HD-musiksystem. Den giver også adgang til musiktjenester som Spotify Connect og Chromecast built-in. Adapt+ er let at opstille og bruge og er den hurtigste måde at spille trådløs musik på hvor som helst i dit hjem med én højtaler eller mange.

Afspil din yndlingsmusik uden afbrydelser overalt i dit hjem og til ethvert trådløst Harman Kardon Omni+ produkt. Lyt til forskellig musik i hvert af hjemmets værelser.
Afspil dine yndlingssange og playlister trådløst overalt i dit hjem med Spotify Connect, og brug Spotify-appen som fjernbetjening. Spotify Connect-funktionen kræver Spotify Premium-abonnement.
Med Chromecast built-in kan du sende din yndlingsmusik, radiostationer og podcasts fra din mobilenhed til dine højttalere. Chromecast built-in kan kræve abonnement(er).
Harman Kardon Omni Adapt+ understøtter 24 bit/192 kHz HD-lydstreaming. Få en overlegen lydoplevelse med højere lydkvalitet end fra en CD.
Forbind dit fjernsyn, iPod, DVD eller hvad som helst via Bluetooth, optisk eller 3,5 mm input til din Omni Adapt+, og den vil automatisk streame din musik trådløst til enhver anden Harman Kardon Omni+ højttaler i dit hjem.
Gå fra værelse til værelse, og din yndlingsmusik vil følge dig ved et tryk på en knap. Tryk blot på Link-knappen for at starte musikken. Du behøver ikke finde din telefon – bare tryk på knappen.
Understøtter den seneste 802.11AC trådløse hjemmenetværksteknologi og WiFi-forbindelse med dobbelt frekvensbånd (både 2,4 GHz og 5 GHz), hvilket giver en hurtigere, robust og mere stabil trådløs forbindelse
Opsæt let dit system, og styr det med Harman Kardon Controller-appen. Med yderligere understøttelse af WAC på Apple-enheder og en trin-for-trin-vejledning i appen kan du hurtigt begynde at streame din musik.
Harman Kardon Omni Adapt+ kan bruges som del af et stereo- eller flerkanals-højttalersystem. Med indbygget Dolby Digital-afkodning kan du endda bruge det til at opsætte et 5.1 hjemmebiografsystem.

Can’t find what you’re looking for?

Call us

Call us

Call us now at: +45 32712498

Mandag - Fredag - 09:00 - 17:00

E-mail us

E-mail us

We are here Monday – Sunday to answer you as fast as we can!

Email us
Chat with us

Chat with us

Monday - Friday: 09.00-18.00
Saturday - Sunday: 11:00-16:00

message

WhatsApp Us

Send us a message here

Monday - Friday: 09.00-18.00
Saturday - Sunday: 10:00-16:00