Harman Kardon Citation 500

Krachtige, slimme luidspreker voor gebruik in grote ruimtes

Aan de slag met uw Harman Kardon Citation 500

Transducer
2 x 25mm tweeter, 2 x 131mm woofer
Uitgangsvermogen
200W RMS
Stroomvoorziening
100-240V – 50/60Hz
Stroomverbruik in de slaapstand
<2.0 Watts
802.11 a/b/g/n/ac (2.4GHz/5GHz)
2.4G Wi-Fi transmitter frequentiebereik
2412 – 2472MHz (2.4GHzISM Band, VS 11 kanalen, Europa en andere 13 kanalen)
2.4G Wi-Fi transmittervermogen
<20dBm
2.4G Wi-Fi modulatie
DBPSK, DQPSK, CCK, QPSK, BPSK, 16QAM, 64QAM
5G Wi-Fi zendervermogen
<23dBm
5G Wi-Fi-modulatie
QPSK, BPSK, 16QAM, 64QAM, 256QAM
5G Wi-Fi zendfrequentiebereik
5.15 - 5.35GHz, 5.470 - 5.725GHz, 5.725 - 5.825GHz
Ondersteunde audioformaten
HE-AAC, LC-AAC, MP3, Vorbis, WAV (LPCM), FLAC, Opus
Opmerking
CITATION 500 is bedoeld om te worden gebruikt voor het streamen van muziek. Een consument kan Bluetooth-audio streamen naar de luidspreker.Een consument kan de luidspreker aansluiten op het lokale Wi-Fi-netwerk en muziek streamen met Google Chromecast. Bovendien werkt de luidspreker dan met Google Home. Dit product is zodanig ontworpen dat het direct inschakelt en gereed is om muziek af te spelen. Voor een goede werking moeten de Bluetoothen Wi-Fi-verbinding daarom altijd actief zijn. CITATION 500 voldoet aan de energiewetgeving van de Europese Unie. CITATION 500 Het apparaat schakelt in de slaapstand (genetwerkte stand-by) na 20 minuten zonder activiteit, waarna het via Bluetooth of Wifi weer geactiveerd kan worden.
Signal-to-noise ratio
>80dB
Supported audio formats
HE-AAC, LC-AAC, MP3, Vorbis, WAV (LPCM), FLAC, Opus
Output power
200W RMS
Transducer
2 x 25mm tweeter, 2 x 131mm woofer
Afmetingen (B x H x D)
374 x 212 x 172 mm
Gewicht
7,6 kg
Bluetooth® versie
4.2
Bluetooth zendfrequentiebereik
2402 – 2480MHz
Bluetooth transmittervermogen
<10dBm
Bluetooth transmitter modulatie
GFSK,π/4 DQPSK, 8DPSK

Prachtig geluid dat je aanspreekt

De Harman Kardon Citation 500 is ontworpen voor grote kamers en brengt rijk, krachtig, draadloos geluid naar elke hoek van je huis. Deze nieuwe generatie slimme luidspreker, geavanceerd en gemakkelijk in gebruik, combineert innovatieve functies met fraai industrieel ontwerp. Tik op de kleuren LCD-touchscreeninterface om innovatieve functies te starten, waaronder AirPlay, voor naadloos streamen vanaf je Apple-apparaat. Ontdek meer dan 300 muziekstreamingservices met Chromecast built-in. De Google Assistent biedt handige spraakbesturing voor handsfree bediening bij je thuis.

Harman Kardon Citation 500 combineert innovatie in home audio-entertainment met een geavanceerd en schitterend design. De hoogwaardige gemixte wollen stof, gemaakt door Kvadrat, is vuilafstotend en vlamvertragend.
De Harman Kardon Citation serie is het eerste premium product in zijn soort en het ultieme in state-of-the-art audio van Harman Kardon, al meer dan 65 jaar 's werelds meest toonaangevende leverancier van hifi-audioproducten.
Vul je huis met dezelfde muziek of speel verschillende muziek in elke kamer. Voeg eenvoudig extra Citation-luidsprekers toe aan jouw Harman Kardon Citation 500 om een ​​complete thuisaudio-ervaring te creëren die je vanaf je tablet of smartphone kunt bedienen.
De Google Assistent brengt handige spraakbediening naar jouw Harman Kardon Citation draadloze geluidssysteem. Stel vragen, speel muziek, bedien je slimme huis en maak het jezelf gemakkelijk met spraakopdrachten.
Regel je muziek met het gemak van je eigen stem. Met de stemassistent kun je de Harman Kardon Citation vragen om je favoriete nummers te spelen om vervolgens te genieten van hoogwaardige muziekstreaming, mogelijk gemaakt door de cloud.
Ontspan, geniet en ontdek. Harman Kardon Citation 500 geeft je toegang tot meer dan 300 muziekstreamingservices via Chromecast built-in. Geniet van al je favoriete muziek, internetradio en podcasts in verbluffende kwaliteit.
Creëer volle, gelaagde audio die je ruimte vult zonder aan eenvoud in te boeten. Koppel twee Harman Kardon Citation 500 luidsprekers in dezelfde kamer voor zuiver draadloos stereogeluid.
Bepaal zelf hoe je verbinding maakt en wat je deelt. De microfoons van Harman Kardon Citation kunnen eenvoudig worden in- of uitgeschakeld en bieden je de gewenste beveiliging en privacy. Met veelkleurige LED-indicatoren kun je de huidige status van microfoons in een oogopslag controleren.
Houd functies en diensten probleemloos up-to-date. Software-updates en upgrades worden automatisch gedownload en op je systeem geïnstalleerd. Het onderhouden van state-of-the-art thuisaudio is nog nooit zo eenvoudig geweest.
Met de gratis Google Home-app voor iOS en Android kun je alle Harman Kardon Citation luidsprekers gemakkelijk installeren en bedienen. Alle luidsprekers ondersteunen zowel 2,4 GHz als 5 GHz wifi-verbindingen.
Het LCD-kleurendisplay van Harman Kardon Citation is zowel aantrekkelijk als intuïtief. Bedien je muziek met slechts één aanraking of krijg aanvullende informatie te zien over je audiocontent.
Harman Kardon Citation maakt het gemakkelijk om via Bluetooth® audio van je smartphone of tablet te streamen, zodat je van internetaudio een meeslepende muzikale ervaring maakt.
Ontdek nieuwe artiesten en krijg toegang tot je favoriete afspeellijsten van Apple Music met AirPlay. Gebruik de iPhone-app om je muziek te kiezen en de sfeer overal in huis te bepalen.