Harman Kardon Citation Bar

De slimste soundbar voor films en muziek

Aan de slag met uw Harman Kardon Citation Bar

100-240V~50/60Hz
Stroomverbruik in de slaapstand
<2.0 watt
802.11 a/b/g/n/ac (2.4GHz/5GHz)
2.4G Wi-Fi transmitter frequentiebereik
2412 – 2472MHz (2.4GHzISM Band, VS 11 kanalen, Europa en andere 13 kanalen)
2.4G Wi-Fi transmittervermogen
<20dBm
2.4G Wi-Fi modulatie
DBPSK, DQPSK, CCK, QPSK, BPSK, 16QAM, 64QAM
5G Wi-Fi zendervermogen
<23dBm
5G Wi-Fi-modulatie
QPSK, BPSK, 16QAM, 64QAM, 256QAM
5G Wi-Fi zendfrequentiebereik
5.15 - 5.35GHz, 5.470 - 5.725GHz, 5.725 - 5.825GHz
Opmerking
CITATION BAR is bedoeld om te worden gebruikt voor het streamen van muziek. Een consument kan Bluetooth-audio streamen naar de luidspreker.Een consument kan de luidspreker aansluiten op het lokaleWi-Fi-netwerk en muziek streamen met Google Chromecast. Bovendien werkt de luidspreker dan met Google Home. Dit product is zodanig ontworpen dat het direct inschakelt en gereed is om muziek af te spelen. Voor een goede werking moeten de BluetoothenWi-Fi-verbinding daarom altijd actief zijn. CITATION BAR voldoet aan de energiewetgeving van de Europese Unie. CITATION BAR Het apparaat schakelt in de slaapstand (genetwerkte stand-by) na 20 minuten zonder activiteit, waarna het via Bluetooth ofWifi weer geactiveerd kan worden.
Signaal-ruisverhouding
>80dB
Uitgangsvermogen
150W RMS
Transducer
3 x 20mm tweeter, 6 x (100 x 50) racetrack woofer
Afmetingen (B x H x D)
1150 x 64 x 115mm
Gewicht: 4,1kg
Bluetooth® versie
4.3
Bluetooth zendfrequentiebereik
2402 – 2480MHz
Bluetooth transmittervermogen
<10dBm
Bluetooth transmitter modulatie
GFSK,π/4 DQPSK, 8DPSK

Prachtig geluid dat je aanspreekt

Breng hifi draadloze audio naar je televisie of thuisbioscoop met de slimme, stijlvolle Harman Kardon Citation Bar. Een innovatieve soundbar van de nieuwe generatie, met innovatieve functies als AirPlay, waarmee je eenvoudig kunt streamen vanaf je Apple-apparaat. Met de Chromecast built-in kun je meer dan 300 muziekstreamingservices beluisteren. De Google Assistent biedt bovendien handige spraakbediening voor handsfree hulp bij je thuis. Houd altijd controle met intuïtieve vooraf ingestelde displaypictogrammen voor snelle toegang tot al je favoriete functies.

Harman Kardon Citation Bar combineert innovatie in home audio-entertainment met een geavanceerd en schitterend design. De hoogwaardige gemixte wollen stof, gemaakt door Kvadrat, is vuilafstotend en vlamvertragend.
De Harman Kardon Citation serie is het eerste premium product in zijn soort en het ultieme in state-of-the-art audio van Harman Kardon, al meer dan 65 jaar 's werelds meest toonaangevende leverancier van hifi-audioproducten.
Vul je huis met dezelfde muziek of speel verschillende muziek in elke kamer. Voeg eenvoudig extra Citation-luidsprekers toe aan jouw Harman Kardon Citation Bar om een ​​complete thuisaudio-ervaring te creëren die je vanaf je tablet of smartphone kunt bedienen.
De Google Assistant werkt in 2-kanaals stereomodus en brengt handige spraakbediening naar jouw Harman Kardon Citation draadloze geluidssysteem. Druk eenvoudig op de Push-to-talk-knop op de afstandsbediening om de multi-channel surroundmodus te activeren. Stel vragen, speel muziek, bedien je slimme huis en maak het jezelf gemakkelijk met spraakopdrachten.
Geniet van een volledige thuisbioscoop surround sound-ervaring, met het gemak van een enkele soundbar. Creëer een 5.1-systeem voor de ultieme film-, sport- of game-ervaring door een paar Harman Kardon Citation Surround-luidsprekers, een Citation Sub of de Harman Kardon Citation Tower-luidsprekers toe te voegen.
Regel je muziek met het gemak van je eigen stem. Met de stemassistent kun je de Harman Kardon Citation vragen om je favoriete nummers te spelen om vervolgens te genieten van hoogwaardige muziekstreaming, mogelijk gemaakt door de cloud.
Ontspan, geniet en ontdek. Harman Kardon Citation Bar geeft je toegang tot meer dan 300 muziekstreamingservices via Chromecast built-in. Geniet van al je favoriete muziek, internetradio en podcasts in verbluffende kwaliteit.
Voeg een Harman Kardon Citation Sub toe om een diepe bas aan je thuisbioscoop toe te voegen. Combineer met de Harman Kardon Citation Surround en Harman Kardon Citation Tower voor de ultieme multi-channel surround sound-ervaring.
De Harman Kardon Citation Bar beschikt over 3 HDMI In- en HDMI ARC-poorten en kan worden geïntegreerd met vrijwel elke tv, inclusief de nieuwste en technologisch meest geavanceerde 4K-televisies.
Bepaal zelf hoe je verbinding maakt en wat je deelt. De microfoons van Harman Kardon Citation kunnen eenvoudig worden in- of uitgeschakeld en bieden je de gewenste beveiliging en privacy. Met veelkleurige LED-indicatoren kun je de huidige status van microfoons in een oogopslag controleren.
Houd functies en diensten probleemloos up-to-date. Software-updates en upgrades worden automatisch gedownload en op je systeem geïnstalleerd. Het onderhouden van state-of-the-art thuisaudio is nog nooit zo eenvoudig geweest.
Met de gratis Google Home-app voor iOS en Android kun je al jouw Harman Kardon Citations luidsprekers eenvoudig instellen en beheren. Alle luidsprekers ondersteunen 2,4 GHz en 5 GHz wifi-verbindingen.
Het LCD-kleurendisplay van Harman Kardon Citation is zowel aantrekkelijk als intuïtief. Bedien je muziek met slechts één aanraking of krijg aanvullende informatie te zien over je audiocontent.
Harman Kardon Citation maakt het gemakkelijk om draadloos audio van je smartphone of tablet te streamen via Bluetooth®, zodat je van internetaudio een meeslepende muzikale ervaring maakt.
Ontdek nieuwe artiesten en krijg toegang tot je favoriete afspeellijsten van Apple Music met AirPlay. Gebruik de iPhone-app om je muziek te kiezen en de sfeer overal in huis te bepalen.