Traveler

Alles-in-1 luidspreker voor op reis

Aan de slag met uw Traveler

Transducers
2 x 36 mm
Nominaal vermogen
2 x 5 W
Frequentiebereik
180 - 20 kHz
Signaal-ruisverhouding
80 dB
USB rating
5V, 1.0A
Gewicht
300 g
Micro USB rating
5V, 1.0A
Afmetingen (B x D x H)
160 mm x 27,5 mm x 67 mm
4.2
Frequentiebereik Bluetooth-zender
2,402 GHz – 2,480 GHz
Vermogen Bluetooth-zender
0~4 dBm
Modulatie Bluetooth-zender
GFSK, 8DPSK, π/4DQPSK
Ingangsaansluitingen
Bluetooth, Aux-ingang
Type batterij
Lithium-ion polymeer (3,7 V, 2500 mAh)
Oplaadtijd voor batterij
3 tot 5 uur (afhankelijk van de oplaadstroom)
De muziek afspeeltijd
Tot 10 uur (afhankelijk van volumeniveau en audiomateriaal)

De Harman Kardon Traveler is uw ultieme reisgenoot en is speciaal ontworpen voor de on-the-go professional. De reisluidspreker is uitgerust met Bluetooth streaming, een conferentiesysteem met echo- en geluidsonderdrukking en een Power Bank waarmee u uw apparaten tijdens uw reis kunt opladen. Vormgegeven met veel aandacht voor detail, een strak aluminium unibody-desing en op meesterlijke wijze vervaardigd uit hoogwaardige materialen. De combinatie van de eigenschappen en de compacte, slanke vormgeving maken deze reisluidspreker een altijd beschikbare en onmisbare metgezel. Gebruik het bijgesloten reisetui om uw reisluidspreker overal naartoe te nemen.

Sluit met gemak uw favoriete apparaten draadloos aan. Luister naar muziek in superieur stereogeluid.
Voer met een druk op de knop conferentiegesprekken met kristalhelder geluid dankzij de ingebouwde geluidsonderdrukkingtechnologie van topkwaliteit.
De ingebouwde oplaadbare Li-ion batterij biedt tot 10 uur speeltijd en laadt uw apparaten op via de USB-poort.
Om een elegante en duurzame reisgenoot te creëren is het mooie unibody aluminium ontwerp geaccentueerd met leer en een diamant gesneden rand.
De compacte en smalle uitvoering maken het mogelijk hem overal naartoe te nemen en te genieten van de luxe.