Onyx Studio

Draadloos luidsprekersysteem met oplaadbare batterij

Aan de slag met uw Onyx Studio

Product Specificaties

Bi-Amplification
4X15W
Power Adaptor
19V, 2.0A
Frequency responce
60Hz - 20kHz
Transmitter power
less than 4dBm
Speaker Impedence
4 ohms
Subwoofer Height (mm)
260 mm
Subwoofer Width (mm)
161 mm
Subwoofer Depth (mm)
280 mm
Transducers
2X3 woofers, 2x3/4 tweeters, 2x passive radiators
Power Consumption (Standby)
38W maximum less than 1w standby
Number of Channels
4
Power Requirement
100 - 240V AC, 50/60Hz
Maximum SPL
95 db @1m

Iconic, transportable, wireless speaker system with Bluetooth® connectivity.

Stijlvol ontwerp. Draagbaar geluid. Draadloze aansluiting op uw favoriete Bluetooth® apparaten. Harman Kardon's Onyx Studio is de ultieme partner voor uw Bluetooth® apparaten en produceert weergaloos geluid via zijn 4 luidspreker en de passieve ingebouwde subwoofer. Het prachtige uiterlijk verbergt een rijkdom aan technologieën waarmee u onder andere draadloos verbinding maakt met ieder Bluetooth®-apparaat.

Harman Kardon onderscheidend ontwerp tot leven gebracht in een fantastische, gebalanceerde vorm.
Verbazingwekkende audioprestaties met authentiek geluid.
Storingsvrije, betrouwbare draadloze aansluitingen.
Tot 5 uur speeltijd voor ultiem gemak bij het afspelen van muziek in uw huis of waar u ook bent.