Onyx Studio 3

Draagbare Bluetooth luidspreker met oplaadbare batterij en ingebouwde microfoon

Aan de slag met uw Onyx Studio 3

Aan de slag met uw Onyx Studio 3

Quick Start Guide

Ga in een mum van tijd aan de slag met onze eenvoudig te volgen beknopte handleiding

Product Registration

Registreer uw product

Bent u eigenaar van dit product? Registreer het hier! En claim eenvoudig uw garantie of service

Registreer nu

Downloads

Product Specificaties

Bluetooth versie
4.1
Ondersteuning
A2DP 1.3 AVRCP 1.5 HFP 1.6
Uitgangsvermogen
4 x 15W (netspanning); 4 x 7,5W (batterijmodus)
Signaal-ruis verhouding
80dB A-gewogen
Stroomvoorziening
19V/2A
Batterijtype
3,7V/2600mAh Lithium-ion
Oplaadtijd batterij
5 uur
Muziekafspeeltijd
tot 5 uur (afhankelijk van volume en muziekinhoud)
Bluetooth® zendvermogen
0 - 9dBm
Bluetooth® zendfrequentie bereik
2,402MHz/2,480MHz
Bluetooth® zendermodulatie
GFSK, π/4 DQPSK, 8DPSK
Gewicht
2071gram
Frequentierespons
50Hz–20kHz (-6dB)
Transducers
Woofer 2 x 75mm, Tweeter 2 x 20mm
Afmetingen (H x B x D)
278 x 162,8 x 258 mm

Een geweldig mooie en krachtige audioweergave

De Harman Kardon Onyx Studio 3, vervaardigd met hoogwaardige materialen, is een volledig uitgeruste draagbare Bluetooth luidspreker die krachtige audio met het iconische Harman Kardon-ontwerp combineert. Dankzij de oplaadbare batterij kunt u tot 5 uur lang van uw muziek genieten. Verbind draadloos twee luidsprekers, die met Harman Kardon Wireless Dual Sound zijn uitgerust, met elkaar om uw luisterervaring naar een nieuw niveau te brengen. U kunt heldere telefoongesprekken voeren via de luidspreker dankzij de ingebouwde microfoon die voorzien is van ruis- en echo-onderdrukkende technologie. Het prachtige ontwerp is uiterst stijlvol en een elegante toevoeging aan iedere omgeving.

Stream muziek draadloos via Bluetooth om te genieten van kamervullend geluid. Sluit gelijktijdig 3 "smart" apparaten aan en speel om beurten muziek af.
Ingebouwde oplaadbare Li-ion batterij ondersteunt tot 5 uur afspeeltijd.
Harman ruis- en echo-onderdrukkingtechnologie zorgt voor kristalheldere conference calls.
Verbind draadloos twee luidsprekers, die met Harman Kardon Wireless Dual Sound zijn uitgerust, met elkaar om uw luisterervaring naar een nieuw niveau te brengen.
De afwerking met textiel vult dit iconische ontwerp perfect aan en voegt stijl toe wanneer u onderweg bent.