Onyx Studio 2

Draadloos luidsprekersysteem met oplaadbare batterij en ingebouwde microfoon

Aan de slag met uw Onyx Studio 2

Aan de slag met uw Onyx Studio 2

Quick Start Guide

Ga in een mum van tijd aan de slag met onze eenvoudig te volgen beknopte handleiding

Product Registration

Registreer uw product

Bent u eigenaar van dit product? Registreer het hier! En claim eenvoudig uw garantie of service

Registreer nu

Downloads

Product Specificaties

Power Requirement
100 – 240V AC, 50/60Hz
Power Consumption
38W maximum less than 1W standby
Maximum SPL
95dB @ 1m
Bi-amplification
4 x 15W
Power adaptor
19V, 2.0A
Built-in battery
3.7V, 2600mAh, Cylindrical Lithium Ion Rechargeable Battery
Battery charge time
5 hours
Speaker Impedance
4 ohm per speaker
Frequency range
2402MHz – 2480MHz
Transmitter power
less than 4dBm
Modulation
GFSK/π/4-DQPSK / 8DPSK
Wireless
Bluetooth 3.0 A2DP v1.3 AVRCP v1.5
Dimensions (Dia x W x H)
280mm x 161mm x 260mm

A beautiful and powerful audio performance

De Harman Kardon Onyx Studio 2 biedt best-in-class geluid in een iconische ontwerp dat een blikvanger is in elke kamer. Met het gemak van draadloze Bluetooth-connectiviteit en een oplaadbare Li-ion batterij kunt u met een maximale speeltijd van 5 uur draadloos overal en altijd van uw muziek genieten. Harman Kardon Onyx Studio 2 heeft nieuwe functies, waaronder een ingebouwde speakerphone met Harman VoiceLogic echo- en ruisonderdrukking en een aux-aansluiting. De Onyx Studio2 is vervaardigd met hoogwaardige materialen en voldoet aan uw veeleisende levensstijl met het verfijnde geluid dat u van Harman Kardon verwacht.

Sluit via Bluetooth maximaal 2 apparaten op de luidspreker aan om afwisselend muziek af te spelen.
Maximaal 5 uur speeltijd zodat u overal uw muziek kunt afspelen.
Geniet van kristalhelder geluid bij telefonische vergaderingen met Harman VoiceLogic echo- en ruisonderdrukking.
De bekroonde ontwerptaal van Harman Kardon zorgt voor een prachtige en evenwichtige vormgeving voor elke omgeving.