Onyx Mini

Draagbare Bluetooth luidspreker

Aan de slag met uw Onyx Mini

Ondersteuning
A2DP V1.3, AVRCP V1.5, HFP V1.6
Omvormer
2 x 45 mm
Uitgangsvermogen
2 x 8 W
Frequentiebereik
75 Hz – 20 kHz (-6 dB)
Voeding
5 V 2,3 A
Gewicht
587 g
Afmetingen (H x B x D)
145 x 158 x 95 mm
4.1
Vermogen Bluetooth-zender
0-9 dBm
Frequentiebereik Bluetooth-zender
2402 MHz tot 2480 MHz
Type batterij
Lithium-ion polymeer (3,7 V, 3000 mAh)
Oplaadtijd voor batterij
3 uur
Afspeeltijd voor muziek
maximaal 10 uur (afhankelijk van volumeniveau en audio-inhoud)
Output power
2 x 8W
Battery charge time
3 hours
Music playing time
up to 10 hours (varies by volume level and audio content)
Frequency response
75Hz – 20kHz (-6dB)
Signal-to-noise ratio
80dB A-weighted

Prachtig geluid in een compact ontwerp

De Onyx Mini is gemaakt van premium materialen en is een volledig uitgeruste draagbare Bluetooth luidspreker met het kenmerkende geluid en ontwerp van Harman Kardon. De oplaadbare batterij heeft een speeltijd van tien uur en dankzij de compacte vormgeving kunt u de luidspreker van de ene naar de andere ruimte met u meenemen. Met Wireless Dual Sound kunt u de luidspreker draadloos verbinden met een andere Onyx Mini of een Wireless Dual Sound-comaptibele luidspreker, wat de geluidsopbrengst verdubbelt en de luisterervaring naar een hoger niveau tilt. Met de luidspreker kunt u kristalheldere telefoongesprekken voeren dankzij de ingebouwde microfoon met echo- en ruisonderdrukking.

Stream draadloos muziek via Bluetooth en geniet van een kamervullend geluid. Sluit tot 3 smart apparaten tegelijkertijd aan en laat ze om de beurt muziek afspelen.
Ingebouwde oplaadbare Li-ion batterij voor een speeltijd van maximaal 10 uur.
Met de ruis- en echo-onderdrukkingstechnologie van Harman kunt u kristalheldere telefonische vergaderingen voeren.
Sluit draadloos twee Harman Kardon Wireless Dual Sound-compatibele luidsprekers aan om nog meer van uw muziek te kunnen genieten.