Harman Kardon Neo

Draagbare Bluetooth-luidspreker

Aan de slag met uw Harman Kardon Neo

Product Specificaties

Bluetooth®-versie
4.2
Ondersteuning
A2DP V1.2, AVRCP V1.5, HFP V1.6, HSP V1.2
Omvormer
1 X 40mm
Nominaal vermogen
3W RMS
Frequentiebereik
130Hz – 20kHz
Signaal-ruisverhouding
>80 dB
Vermogen Bluetooth®-zender
0 - 9 dBm
Frequentiebereik Bluetooth®-zender
2,402 GHz – 2,480 GHz
Modulatie Bluetooth®-zender
GFSK π/4 DQPSK 8DPSK
Dimensjoner (B x D x H)
110 x 110 x 34.1mm
Gewicht
251g
Batteritype
Litium-ion-polymer (3.7V/1000mAh)
Oplaadtijd voor batterij
3 uur (5V, 0.5A)
Afspeeltijd voor muziek
maximaal 10 uur (afhankelijk van volumeniveau en audio-inhoud)

Geweldig Harman Kardon-geluid in een compacte, elegante behuizing.

Harman Kardon Neo levert uitmuntend geluid in een draagbare behuizing in handformaat. Deze zeer ultra-draagbare speaker is compact, strak en IPX7-waterbestendig en heeft een speelduur van maar liefst 10 uur, terwijl de speakerphone met echofilter een kristalhelder telefoongesprek mogelijk maakt. De Harman Kardon Neo is beschikbaar in drie kleuren en eenvoudig mee te nemen door de stevige band. Op uw bureau of in de tuin, de Harman Kardon Neo is overal op zijn plek.

De fraai ontworpen Harman Kardon Neo levert het luxe geluid dat u van Harman Kardon verwacht, maar is klein genoeg om in uw hand te passen.
De Harman Kardon Neo is door middel van Bluetooth eenvoudig te verbinden met ieder compatibel apparaat, zodat u naar uw favoriete muziek kunt luisteren in een rijke, luxe kwaliteit.
De Harman Kardon Neo neemt u gemakkelijk overal mee naartoe. De oplaadbare batterij biedt tot 10 uur afspeeltijd. Geniet overal van prachtig geluid.
Geen zorgen over het weer of huishoudelijke ongelukjes. Harman Kardon Neo wordt beschermd door IPX7-waterbestendigheid.
Stevig vormgegeven van duurzaam metaal, dat tegen een stootje kan. Daardoor is het een perfecte combinatie van vormgeving en functionaliteit. Met drie doordachte kleuruitvoeringen, elk met een stevige band, versterkt Harman Kardon Neo uw muziek zonder uw stijl aan te tasten.
Met een druk op een knop neemt u op. De echo filteren we eruit voor loepzuiver geluid uit de speakerphone.