Harman Kardon Luna

Neem dynamisch Harman Kardon-geluid overal mee met een elegante draagbare Bluetooth-luidspreker

Aan de slag met uw Harman Kardon Luna

Aan de slag met uw Harman Kardon Luna

Quick Start Guide

Ga in een mum van tijd aan de slag met onze eenvoudig te volgen beknopte handleiding

Product Registration

Registreer uw product

Bent u eigenaar van dit product? Registreer het hier! En claim eenvoudig uw garantie of service

Registreer nu

Downloads

Product Specificaties

Transducers
48 x 90 mm woofer, 20 mm tweeter
Nominaal uitgangsvermogen
1 x 25 W RMS + 1 x 15 W RMS
Frequentiebereik
60 Hz - 20 kHz (-6 dB)
Signaal-ruisverhouding
> 80 dB
USB-poort
USB-C (weergave via USB is beschikbaar in de versie voor de VS. Voor andere versies is USB alleen bedoeld voor service.)
Type kabel
USB-laadkabel
Kabellengte
1,2 m / 47,2”
Maximale gebruikstemperatuur
45 °C
Productafmetingen (B x H x D)
210 x 78 x 80 mm / 8,3” x 3,1” x 3,2”
Gewicht van het product
0,71 kg / 1,56 lbs
Afmetingen verpakking (B x H x D)
240 x 115 x 100 mm/9,5 x 4,5 x 3,9 inch
Gewicht verpakking
1,13 kg/2,48 lbs
Bluetooth®-versie
5.3
Bluetooth®-profiel
A2DP 1.3, AVRCP 1.6
Frequentiebereik Bluetooth®-zender
2400 MHz - 2483,5 MHz
Vermogen Bluetooth®-zender
≤ 15 dBm (EIRP)
Modulatie Bluetooth®-zender
GFSK π/4 DQPSK 8DPSK
Type batterij
Li-ion polymeer 17,28 Wh (gelijk aan 3,6 V / 4800 mAh)
Oplaadtijd voor batterij
2,5 uur (5 V / 3 A)
Afspeeltijd voor muziek
maximaal 12 uur (afhankelijk van volumeniveau en audio-inhoud)
Bluetooth
Ja
Waterbestendig
Ja
Oplaadbare batterij
Ja

Laat je muziek nooit achter

Binnen of buiten, maak sfeer met dynamische audio van de Harman Kardon Luna. Geniet van superieur geluid en krachtige bas met een compacte Bluetooth-luidspreker. Met een verleidelijk zachte stof en hoogwaardige geanodiseerde aluminium accenten. Het elegante ontwerp ligt perfect in je hand. Neem de luidspreker mee naar de keuken of je thuiswerkplek. Voor een focus-afspeellijst die de hele dag duurt. En wat dacht je van lekker ontspannen op de bank met je favoriete podcast? Met een IP67 water- en stofbestendigheid en een ingebouwde batterijduur van 12 uur, houdt de Harman Kardon Luna het lang vol. Zelfs wanneer je etentje in de tuin uitmondt in een drankje bij de vuurkorf tot diep in de nacht. Als je nog meer geweldige audio wil, kun je twee Harman Kardon Lunas draadloos aan elkaar koppelen voor een beter stereogeluid.

Luister naar elk detail van je muziek met uitgebalanceerde audio van hoge kwaliteit van de geavanceerde drivers van het 2-wegs luidsprekersysteem van de Harman Kardon Luna. Het iconische geluid van Harman Kardon laad je favoriete muziek geweldig klinken.
Het slanke, minimalistische ontwerp van de Harman Kardon Luna is een verrijking elke setting. Het elegante ergonomische ontwerp, de stofomhulde constructie en het geanodiseerde aluminium bovenpaneel zien er geweldig uit en voelen geweldig aan.
Mis nooit meer een moment van je favoriete nummer of podcast. De Harman Kardon Luna heeft een ingebouwde batterijduur van 12 uur en is de perfecte metgezel voor de hele dag.
Je muziek is bestand tegen een ongelukkige val in het zwembad of een plotselinge bui. De IP67 stof- en waterdichtheidsklasse van de Harman Kardon Luna betekent dat hij duurzaam is, mooi klinkt en er elegant uitziet.
Muziek moet worden gedeeld. Daarom ondersteunt de Harman Kardon Luna naadloze draadloze koppeling met twee mobiele apparaten tegelijk, zodat je afspeellijsten met vrienden en familie kunt afwisselen en nieuwe herinneringen kunt maken met een geweldige geluidskwaliteit.
De Harman Kardon Luna is voorzien van een luidsprekerscherm dat geweven is van 100% gerecycled polyestergaren, 85% gerecycled plastic in het frame en een bovenpaneel van 50% gerecycled aluminium. Het is daarnaast verpakt in FSC-gecertificeerd papier bedrukt met soja-inkt.
Koppel twee Harman Kardon Luna draadloos aan elkaar voor een echte stereo-ervaring die prachtige geluidsdetails en een brede soundstage biedt.

Meer support

3 resultaten
  • Als u problemen met vervorming of uitval ondervindt, probeer dan de volgende suggesties:

• Zet de audiobron dichter bij de luidsprekers

• Zet de luidsprekers dichter bij elkaar

• Zorg ervoor dat de streaming-luidspreker (host) verbinding maakt met één audiobron, verbreek de Bluetooth-verbinding tussen de streaming-luidspreker (host) en andere audiobron

• Zorg ervoor dat de audiobron slechts verbinding maakt met één streaming-luidspreker (host), verbreek de Bluetooth-verbinding tussen de audiobron en andere luidsprekers

• Herstart opnieuw uw beide luidsprekers en de audiobron

• Zorg ervoor dat de luidsprekers niet in de buurt staan van andere bronnen van draadloos signaal - u kunt last hebben van interferentie

• Koppel de audiobron opnieuw aan uw luidspreker

• Indien u audio-inhoud van het internet streamt, kan het probleem bij de internetverbinding liggen en niet uw luidspreker

• Houd de Bluetooth- en Volume +-knoppen > 5 seconden ingedrukt.

• Met Wireless Stereo Boost kun je twee luidsprekers van hetzelfde model met elkaar verbinden voor een krachtigere luisterervaring.

Houd de Bluetooth-knop op beide luidsprekers langer dan 5 seconden ingedrukt om deze functie te gebruiken.

De linker- en rechterkanalen kunnen worden verwisseld door twee keer op de Bluetooth-knop op de hostluidspreker te tikken.