Harman Kardon Go + Play 3

Draagbare Bluetooth-luidspreker met superieur geluid en acht uur afspeeltijd

Verkocht vanaf 2023 tot nu

Aan de slag met uw Harman Kardon Go + Play 3

Aan de slag met uw Harman Kardon Go + Play 3

Quick Start Guide

Ga in een mum van tijd aan de slag met onze eenvoudig te volgen beknopte handleiding

Product Registration

Registreer uw product

Bent u eigenaar van dit product? Registreer het hier! En claim eenvoudig uw garantie of service

Registreer nu

Downloads

Product Specificaties

Transducers
70 mm x 2 stuks (middenbereik), 20 mm x 2 stuks (tweeter), 130 mm x 1 stuk (subwoofer)
Uitgangsvermogen
160 W RMS
Frequentierespons
43 Hz – 20 kHz (-6 dB)
Signaal - ruis verhouding
80 dB A-gewogen
Afmeting (B x H x L)
439 x 240 x 192 mm / 17.3" x 9.5" x 7.6"
Gewicht
4,7 kg (10.4 lbs.)
USB-poort
Type C
USB-classificatie
5 V/2 A (maximaal)
Ondersteunende bestandsformaten
mp3
Bluetooth-versie
5.2
Ondersteuning
A2DP V1.3, AVRCP V1.6
Vermogen Bluetooth-zender
≤10 dBm
Frequentiebereik Bluetooth-zender
2,400 - 2,4835 GHz
Modulatie Bluetooth-zender
GFSK, π/4 DQPSK, 8DPSK
Type batterij
Oplaadbare batterij van 25,92 Wh
Oplaadtijd batterij
3 uur
Afspeeltijd voor muziek
maximaal 8 uur (afhankelijk van volumeniveau en audio-inhoud)
Voeding
100 – 240 V ~ 50/60 Hz
3.5 mm audiokabelaansluiting
Ja

Strak ontwerp en uitstekend geluid, zowel binnen als buiten

Met zijn verfijnde uiterlijk, de stevige, kwalitatief hoogwaardige aluminium handgreep en touchscreen van gehard glas ziet het strakke ontwerp van de Harman Kardon Go + Play 3 er niet alleen fantastisch uit, maar klinkt hij ook nog beter door zijn grote vermogen en het heldere drieweg stereogeluid. Bovendien stelt hij zichzelf automatisch op de nieuwe omgeving in, zodat je muziek altijd optimaal klinkt. De ingebouwde batterij is goed voor een hele werkdag en met de handige USB-laadaansluiting kan je telefoon niet meer leeg raken, wanneer je luistert naar je eigen speciale afspeellijst. En zelfs als je tijdens je volgende conference call aan het andere uiteinde van de tafel zit, zorgen de ingebouwde twee microfoons ervoor dat je luid en duidelijk wordt gehoord. Wil je nog meer? Combineer twee Go + Play 3’s draadloos voor je volgende party. De Harman Kardon Go + Play 3 is de luidspreker die altijd voor je klaar staat.

Het drieweg luidsprekerdesign van de Harman Kardon Go + Play 3 levert een gedetailleerd, helder stereogeluid. De 5-inch subwoofer biedt stevig en nauwkeurig basgeluid. Twee tweeters en drivers voor het middentonenbereik zorgen voor een perfecte weergave van zang en instrumentgeluid, terwijl een extra passieve radiator aan de voorkant zorgt voor extra stevig geluid.
De Go + Play 3 van Harman Kardon heeft een bekende vormgeving, maar in de nieuwste generatie is de touchscreen van gehard glas dat responsief en volledig intuïtief werkt. De stof van de grille trekt de aandacht en de subtiele maar robuuste en kwalitatief hoogwaardige aluminium handgreep is zo ontworpen dat je het apparaat thuis gemakkelijk overal mee naar toe neemt.
Met de ingebouwde oplaadbare batterij die goed is voor acht uur afspeeltijd kun je thuis overal genieten van de Harman Kardon Go + Play 3 en hem gemakkelijk van de ene kamer naar de andere meenemen.
De Harman Kardon Go + Play 3 koppelt naadloos en gelijktijdig met maximaal twee mobiele apparaten. Deel om de beurt afspeellijsten en muziek, allemaal met een verbeterd, dynamisch geluid.
Nooit meer zorgen om een legen batterij terwijl je je favoriete audioboek streamt. Met de USB-laadaansluiting ben je altijd overal op voorbereid.
Geniet van perfect geluid, waar je ook bent. Elke keer dat je de Harman Kardon Go + Play 3 inschakelt kalibreert hij automatisch voor de nieuwe omgeving, zodat je altijd het best mogelijke geluid hebt, waar je hem ook neerzet.
De twee ingebouwde microfoons zorgen voor helder geluid van stemmen verder weg, zodat je kristalhelder klinkt, zelfs als je niet vlak bij de microfoon bent.
Koppel twee Harman Kardon Go + Play 3-luidsprekers draadloos voor een breder stereogeluid in grotere ruimtes, zowel binnen als buiten.
De stof van de grille van de Harman Kardon Go + Play 3 is geweven van 100% gerecycled polyestergaren en de handgreep is gegoten met 90% gerecycled aluminium en 85% gerecycled plastic in de binnen- en bodembehuizing. De verpakking is gemaakt van FSC-gecertificeerd papier en is bedrukt met soja-inkt.

Meer support

8 resultaten
  • Als u problemen met vervorming of uitval ondervindt, probeer dan de volgende suggesties:

• Zet de audiobron dichter bij de luidsprekers

• Zet de luidsprekers dichter bij elkaar

• Zorg ervoor dat de streaming-luidspreker (host) verbinding maakt met één audiobron, verbreek de Bluetooth-verbinding tussen de streaming-luidspreker (host) en andere audiobron

• Zorg ervoor dat de audiobron slechts verbinding maakt met één streaming-luidspreker (host), verbreek de Bluetooth-verbinding tussen de audiobron en andere luidsprekers

• Herstart opnieuw uw beide luidsprekers en de audiobron

• Zorg ervoor dat de luidsprekers niet in de buurt staan van andere bronnen van draadloos signaal - u kunt last hebben van interferentie

• Koppel de audiobron opnieuw aan uw luidspreker

• Indien u audio-inhoud van het internet streamt, kan het probleem bij de internetverbinding liggen en niet uw luidspreker

• Het wordt altijd aanbevolen om ons assortiment soundbars te gebruiken, als je een luidspreker wilt voor je televisie of smart-tv, omdat deze speciaal voor dit gebruik zijn ontworpen, terwijl onze draagbare luidsprekers voornamelijk zijn ontworpen voor gebruik met telefoons en tablets.

Ondersteuning voor Bluetooth-connectiviteit tussen een tv en een luidspreker is afhankelijk van een aantal verschillende factoren, zoals Bluetooth en A2DP-versies en audiocodecs die door elk apparaat worden gebruikt. Dit kan variëren afhankelijk van het merk, het model en de leeftijd van de apparaten, maar we kunnen niet bevestigen of een specifieke combinatie van tv en luidspreker werkt zonder problemen zoals latentie of vertraging bij audiosynchronisatie.

• De Go + Play 3 terugzetten naar de fabrieksinstellingen:

Houd in de Power ON-modus de "Volume +" en "Bluethooth"-knoppen gelijktijdig meer dan 10 seconden lang ingedrukt.

- De Go + Play 3 wordt uitgeschakeld en weer ingeschakeld en is nu gereset.

• In de meeste gevallen waarbij een computer/pc/laptop moeite heeft om verbinding te maken met een Bluetooth-apparaat (draagbare luidspreker, hoofdtelefoons, actieve luidsprekers), wordt dit veroorzaakt door de Bluetooth-driver (software) van uw computer/pc/laptop.
    Het stuurprogramma (software) moet de volgende Bluetooth-protocollen ondersteunen om muziek/geluiden van uw computer/pc/laptop af te kunnen spelen:
    • A2DP (Advanced Audio Distribution Profile)-driver voor uw computer/pc/hoofdtelefoons om muziek over te brengen.
    • AVRCP (Audio/Video Remote Control Profile)-driver om muziek naar uw apparaat te sturen/over te slaan/door te spoelen/te pauzeren/af te spelen.
    Download altijd de nieuwste stuurprogrammaversie voor uw computer/pc/laptop.

Ga naar de website van de fabrikant van uw computer/pc/laptop om het juiste stuurprogramma (software) te downloaden. Ze hebben meestal een sectie "Support/Download" (ondersteuning/download) waar u het juiste stuurprogramma kunt vinden. Anders kunt u contact op nemen met de ondersteunings-/supportafdeling.
  • Om verbinding te maken en muziek af te spelen vanaf een tweede bronapparaat met behulp van multipoint-verbinding, druk je simpelweg op de Bluetooth-knop en maak je verbinding met het product in de instellingen van het bronapparaat.

Wanneer je een multipoint-verbinding gebruikt en schakelt tussen iOS, Android en Windows, hoor je mogelijk geen muziek of is er een vertraging bij het afspelen van muziek. Om dit probleem op te lossen, wordt altijd aanbevolen om het afspelen van muziek op één computer/pc/laptop te pauzeren of te stoppen voordat je via een multipoint-verbinding naar een ander apparaat (telefoons, tablets) overschakelt voor het afspelen van muziek.

Als het probleem aanhoudt, raden we je aan om zowel het product als de computer/pc/laptop opnieuw te starten.

• Download altijd de nieuwste Bluetooth-stuurprogrammaversie voor je computer/pc/laptop.

Het stuurprogramma (software) moet het volgende Bluetooth-protocol ondersteunen om conferentiegesprekken te kunnen voeren vanaf je computer/pc/laptop:

• HFP (Hands-Free Profile)-stuurprogramma om conferentiegesprekken te voeren vanaf je luidspreker

Als er tijdens conferentiegesprekken sprake is van onregelmatig volume en inconsistente audiokwaliteit is, wordt aanbevolen om "Stereo" te selecteren in de afspeelinstellingen van de computer/pc/laptop.

• Met de USB-oplaadpoort kun je externe apparaten opladen.

• Bij het afspelen van muziek op de Go + Play 3 is de USB-output 5 V / 0,5 A

• Als er geen muziek wordt afgespeeld op de Go + Play 3 is de USB-output 5 V / 2,1 A

• Met Wireless Stereo Boost kun je twee luidsprekers van hetzelfde model met elkaar verbinden voor een krachtigere luisterervaring.

Houd de Bluetooth-knop op beide luidsprekers langer dan 5 seconden ingedrukt om deze functie te gebruiken.

De linker- en rechterkanalen kunnen worden verwisseld door twee keer op de Bluetooth-knop op de hostluidspreker te tikken.