Harman Kardon Aura Studio 4

Bluetooth-luidspreker met iconische transparante koepel en thematische verlichting.

Aan de slag met uw Harman Kardon Aura Studio 4

Aan de slag met uw Harman Kardon Aura Studio 4

Quick Start Guide

Ga in een mum van tijd aan de slag met onze eenvoudig te volgen beknopte handleiding

Product Registration

Registreer uw product

Bent u eigenaar van dit product? Registreer het hier! En claim eenvoudig uw garantie of service

Registreer nu

Downloads

Product Specificaties

Ondersteuning
A2DP 1.3, AVRCP 1.6
Transducers
40 mm x 6 stuks (midden-hoog bereik); 130 mm x 1 stuk (subwoofer)
Nominaal vermogen
2 x 15 W RMS + 1 x 100 W RMS
Frequentie bereik
45 Hz – 20 kHz (-6 dB)
Signaal-ruisverhouding
80 dB bij 15 W (midden-hoog bereik); 80 dB bij 100 W (subwoofer)
Voeding
100 - 240 V ~ 50/60 Hz
Afmetingen (B x H x D)
283,6 x 232 x 232 mm
Gewicht
3,6 kg
Bluetooth-versie
4.2
Bluetooth transmitter vermogen
0 - 9 dBm
Frequentiebereik Bluetooth-zender
2,402 – 2,480 GHz
Modulatie Bluetooth-zender
GFSK, π/4 DQPSK, 8DPSK

Verleidelijk design. Superieur geluid.

Prikkel je zintuigen met betoverende lichten die dansen op de ritmes van het prachtige Harman Kardon-geluid. De iconische transparante koepel van de Aura Studio 4 straalt in alle richtingen een prachtig ruitpatroon uit. Match een van de 5 verschillende geanimeerde thema’s op het ritme van je muziek. De weelderige visuele sfeer is net zo verleidelijk als de krachtige bastonen en het heldere, ruimtelijke geluid van de luidspreker. Creëer gedenkwaardige momenten door de luidspreker met meer dan één mobiel apparaat te koppelen, zodat iedereen zijn eigen vibe kan delen.

Luister naar muziek zoals die bedoeld is. Je muziek wordt haarscherp weergegeven dankzij de afzonderlijke kanalen en speciale versterkers van de luidspreker, die elk sonisch detail adembenemend helder reproduceren. Voel elke beat door de 5,2" naar beneden gerichte subwoofer die voor diepe, rijke bastonen zorgt. En het brede klankbeeld van de 6-luidsprekers is bijna net zo indrukwekkend als het live beleven van je favoriete nummers.
De kenmerkende transparante koepel van de Aura Studio 4 versterkt en zorgt voor elegante omgevingsverlichting in alle richtingen. De patronen en kleuren van de diamantverlichting zijn geïnspireerd op de schoonheid van de natuur en brengen precies datzelfde gevoel van verwondering in elke ruimte. Kies uit 5 verschillende geanimeerde thema’s die passen bij de stemming van je muziek en je zintuigen prikkelen.
Afspeellijsten zijn er om gedeeld te worden, en daarom kan de Aura Studio 4 aan elk mobiel apparaat worden gekoppeld, voor naadloze en draadloze streaming.
Luister groener. Aura Studio 4 bevat gerecycled aluminium, stof en plastic, en is verpakt met milieuvriendelijk FSC-gecertificeerd papier en inkt op sojabasis.