Aura

Draadloos Home Speaker Systeem

Aan de slag met uw Aura

Product Specificaties

Apple AirPlay
Bluetooth
Amplifier Power
woofer – 30W; tweeter – 2 x 15W
Power Consumption
less than 0.5W (standby)
Frequency Response
50 ~ 20kHz –6dB
Signal-to-Noise Ratio
80dB
Input Sensitivity/Impedance
250mV / >3k ohm
Height (in)
10-7/8
Height (mm)
276
Width (in)
8-3/4
Width (mm)
223
Power Requirement
19V, 3A

Behold. A bold new era of sound, function and design.

Waar spectaculaire looks en verfijnde Hi-Fi audio elkaar ontmoeten. Het Harman Kardon Aura draadloze speakersysteem heeft een geluid dat net zo rijk is als zijn verschijning suggereert. Met zes 1,5" hoge en middentonen drivers en een 4,5" subwoofer die omni-directioneel, 360º geluid leveren, maakt de Aura meer indruk dan zijn bescheiden verschijning doet vermoeden. Vervaardigd uit eersteklas materialen en met topklasse opties – inclusief Bluetooth® om audio te streamen vanaf uw Bluetooth® apparaten, Wi-Fi voor Apple AirPlay en DLNA streamen via uw thuisnetwerk – de Harman Kardon Aura heeft een look en feel die u met trots in uw huis zult opnemen. Van zijn met eersteklas stof beklede rooster tot zijn transparante behuizing – die u de binnenkant toont en zo de subwoofer en zijn op maat gemaakte metalen behuizing en verlichting laat zien - uw verwachtingen zullen absoluut overtroffen worden. Gebruik de Harman Kardon remote-app om u door een vereenvoudigde setup te leiden en u volledige controle geeft over uw draadloze Harman Kardon audio systeem. Aura staat op eenzame hoogte in een wereld van “me-too” speakers omdat Harman Kardon duidelijk heeft aangetoond dat schoonheid net zo verbluffend kan klinken als het eruit ziet.

Niet alleen kan Harman Kardon Aura makkelijk 360º, kamervullend geluid produceren, de 6 hoge- en middentonen drivers werken samen met de 4,5" subwoofer om een krachtig, gedetailleerd geluidsbeeld te leveren wat zijn helderheid behoudt vanaf iedere luisterhoek in de ruimte. Ga uw gang - verbind, stream, zet het volume maximaal. U gelooft niet wat u hoort.
Naast een volledig geoptimaliseerd akoestisch systeem, biedt Aura ook nog de speciaal ontworpen Harman stereo verbredende DSP technologie. Dit biedt een uitgebalanceerd geluid met verbeterde equalizer en specialisatie om een vollere en meer realistische audio-ervaring te realiseren.
Het was nog nooit zo eenvoudig uw verschillende Bluetooth® apparaten aan te sluiten als met Aura's ingebouwde Bluetooth® connectiviteit.
Met ingebouwde Wi-Fi verbindt u de Harman Kardon Aura met uw thuisnetwerk via Apple Airplay of DLNA. Verbindt de Aura met uw netwerk met behulp van de Harman Kardon remote-app en u heeft volledige toegang tot uw muziekcollectie in iedere ruimte vanaf ieder apparaat - draadloos.
U wilt een eenvoudige setup? U wilt belangrijke functies zoals stereo verbreding en volume onder de knoppen? Wilt u toegang tot uw muziekcollectie zelfs wanneer deze niet op uw draadloze apparaat staat? Dan is de Harman Kardon remote-app de oplossing die u zoekt.