AURA STUDIO

Het draadloze Bluetooth home luidsprekersysteem met ingebouwde microfoon

Aan de slag met uw AURA STUDIO

Aan de slag met uw AURA STUDIO

Quick Start Guide

Ga in een mum van tijd aan de slag met onze eenvoudig te volgen beknopte handleiding

Product Registration

Registreer uw product

Bent u eigenaar van dit product? Registreer het hier! En claim eenvoudig uw garantie of service

Registreer nu

Downloads

Product Specificaties

Stroomverbruik
57W maximaal, <0.5W eco-standby modus 1,5”(40mm) voor Tweeter
Versterkervermogen
1 x 30W + 2 x 15W
Signaal-ruisverhouding
80dB bij 30W (woofer), 80dB @15W (tweeter)
Frequentiebereik
50Hz – 20kHz
Afmetingen (W x D x H)
363mm x 252mm x 252mm
Transducers
4,5”(112mm) voor Woofer,
Draadloos
Bluetooth 3.0, A2DP v1.3, AVRCP v1.5
Bluetooth transmitter frequentiebereik
2,402 – 2,480GHz
Bluetooth transmittervermogen
Max 4dBm
Bluetooth transmitter modulatie
GFSK, π/4 DQPSK, 8DPSK
Voeding
19VDC, 3A

De evolutie van een iconisch ontwerp

De Harman Kardon Aura Studio combineert state-of-the-art akoestische prestaties en Bluetooth audiostreaming met meesterlijke vormgeving. Niet minder dan zes hoogwaardige 1.5" high/mid-range transducers en een krachtige 4.5" subwoofer bieden 360 graden omnidirectioneel geluid. Geniet van omhullend geluid ongeacht waar uw muziek wordt afgespeeld; u kunt uw muziek streamen via Bluetooth of AUX-in vanaf elke mobiele telefoon, tablet, Mac, iPhone of iPad. Een ingebouwde microfoon maakt telefonisch vergaderen mogelijk via de Bluetooth speakerphone-functie van uw smartphone. Met onze Bluetooth® Social Mode kunt u maximaal 2 afspeelapparaten op de luidspreker aansluiten en om beurten muziek afspelen.

Het legendarische Harman Kardon SoundSticks-ontwerp evolueert in een hoogwaardig Aura Studio ontwerp dat past bij elke Mac, iPhone, iPad of ander mobiel apparaat.
De Aura Studio heeft een ingebouwde Bluetooth® functie om draadloos audio te streamen vanaf uw Bluetooth® apparaten. Met onze Bluetooth® Social Mode kunt u maximaal 2 afspeelapparaten op de luidspreker aansluiten en om beurten muziek afspelen.
Door gebruik te maken van Harmans eigen stereo-verruimende DSP-technologie biedt de Aura Studio een volledig geoptimaliseerde akoestische prestatie. Het levert gebalanceerd, maar krachtige geluid, met verbeterde egalisatie en specialisatie om een omhullende en uiterst realistische audio-ervaring te bieden.
Een ingebouwde speakerphone met Harmans VoiceLogic echo en ruisonderdrukking maakt telefonisch vergaderen met kristalhelder geluid mogelijk