Soho Wireless

Verfijnde geluidskwaliteit in een stijlvolle, gebruiksvriendelijke hoofdtelefoon met het extra gemak van Bluetooth® connectiviteit

Aan de slag met uw Soho Wireless

Product Registration

Registreer uw product

Bent u eigenaar van dit product? Registreer het hier! En claim eenvoudig uw garantie of service

Registreer nu

Downloads

Product Specificaties

Max Input Power
30mW
System Frequency Response
20Hz~20kHz
Frequency Response
20Hz - 20kHz
Impedance
32 ohms
Sensitivity
10db @ 1kHz/1mW

Take refined sound with you. Leave the wires behind.

Harman Kardon Soho Wireless introduceert een standalone look met verbeterd prestatieniveau. De Harman Kardon Soho Wireless hoofdtelefoon biedt een stijlvol, gebruiksvriendelijk pakket dat ideaal is als je onderweg bent. Deze fraaie en stijlvolle headset, met het vooruitstrevende opklapbare ontwerp voor optimaal gemak, is de draadloze reisgenoot die je altijd mee kunt nemen. Fraai gestikt leer en roestvrijstaal zorgen voor een uitstraling van elegantie en balans. Het apparaat is volkomen draadloos en combineert het gebruiksgemak van NFC en Bluetooth® technologie. Aanraakcontroles op de oorschelp bieden ultiem gebruikersgemak en maken het een perfecte compagnon op elke reis. Het geluid is zoals je van Harman Kardon zou verwachten, mede door de speciaal geselecteerde 30mm drivers en high performance neo-omvormers die garant staan voor heldere hoge tonen en verbeterde basrespons. Voor zowel werk of ontspanning biedt deze on-ear hoofdtelefoon maximale draadloze connectiviteit met talloze andere apparaten. Een persoonlijke statement van je eigen gevoel voor stijl. Onmisbaar onderdeel van je dagelijkse leven.

Draadloos delen van informatie gaat probleemloos met Bluetooth® connectiviteit in combinatie met NFC en aptX en AAC coding voor het lossless uitwisselen van gegeven en toegang tot verschillende apparaten. Met een handige bypass-kabel kun je naar muziek blijven luisteren terwijl je de batterij oplaadt met de meegeleverde USB-kabel.
Op het oorstuk gemonteerde regelaars voor volume/afstandsbediening/microfoonom  je muziek en telefoontjes te managen
Je kunt op Harman Kardon vertrouwen voor uitzonderlijke akoestiek en verfijning in combinatie met een verhoogd gevoel van stijl en functionaliteit.
Deze hoofdtelefoon is het resultaat van vakmanschap en de beste materialen en leveren niet alleen uitzonderlijke geluid en bedieningsgemak - ze zien er ook fantastisch uit.
En als je niet onderweg bent - de Soho Wireless hoofdtelefoon past opgevouwen in de handige etui voor veiligheid en optimale bescherming.