Harman Kardon Citation 100 MKII

Bring rich wireless sound to any space with the smart and compact Harman Kardon Citation 100 mkII. Its innovative features include AirPlay, Chromecast built-in and the Google Assistant.

Getting started with your Harman Kardon Citation 100 MKII

Getting started with your Harman Kardon Citation 100 MKII

Quick Start Guide

Get up and running in no time with our easy-to-follow Quick Start Guide

Product Registration

Register your product

Do you own this product? Register it here! And claim your warranty or service easily

Register now

Documents & Downloads

Specifications

Modellnavn
Citation 100
Høyttalerelementer
1 x 20mm diskant, 1 x 102mm bass
Utgangseffekt
50W RMS
Signal-/støyforhold
>80dB
Strømforsyning
100-240V – 50/60Hz
Bluetooth®-versjon
4.2
Frekvensområde for Bluetooth-sender
2402 – 2,480MHz
Strøm for Bluetooth-sender
< 5 dBm
Modulasjon for Bluetooth-sender
GFSK, π/4 DQPSK, 8DPSK
Trådløst nettverk
802.11a/b/g/n/ac (2.4GHz/5GHz)
Frekvensområde for 2.4 G Wi-Fi-sender
2412 - 2472 MHz (2.4GHzISM Band, USA 11 kanaler, Europa og andre 13 kanaler)
2.4G Wi-Fi sendereffekt
< 20 dBm
2.4G Wi-Fi modulasjon
DBPSK, DQPSK, CCK, QPSK, BPSK, 16QAM, 64QAM
5G Wi-Fi sendereffekt
< 23 dBm
5G Wi-Fi modulasjon
QPSK, BPSK, 16QAM, 64QAM, 256QAM
Frekvensområde for 5G Wi-Fi-sender
5.15 - 5.35GHz, 5.470 - 5.725GHz, 5.725 - 5.825GHz
Støttede lydformater
HE-AAC, LC-AAC, MP3, Vorbis, WAV (LPCM), FLAC, Opus
Mål (B x H x D)
172 x 275 x 163 mm
Vekt
2,7 kg (6lb)
Google, Google Play, Chromecast, Chromecast built-in, Google Home og andre relaterte merker og logoer er varemerker for Google Inc.:-
Chromecast built-in kan kreve abonnement(er).:-
Bluetooth® navn og logo er registrerte varemerker som eies av Bluetooth SIG, Inc. og all bruk av slike merker av HARMAN International Industries, Incorporated er lisensiert. Andre varemerker og varenavn tilhører de respektive eiere. Wi-Fi CERTIFIED-logoen er sertifiseringsmerker for Wi-Fi Alliance.:-
* Krever kompatibel enhet. Tilgjengelighet og ytelse for visse andre funksjoner og tjenester avhenger av tjeneste, enhet og nettverk og er kanskje ikke tilgjengelig i alle områder; abonnement(er) kan være nødvendig og ekstra vilkår, betingelser og/eller kostnader kan påløpe.:-
Funksjoner, spesifikasjoner og utseende kan endres uten varsel.:-

Beautiful Sound That Speaks To You

Opplev praktfull lyd som fyller rommet hvor som helst med Harman Kardon Citation 100 MKII. Den kompakte smart-høyttaleren er enkel å bruke og leverer perfekt, trådløs lyd hvor hen du går. Den har et sofistikert og stilrent design, mens neste generasjons funksjoner som AirPlay og innebygd Chromecast lar musikkelskere enkelt få tilgang til mer enn 300 strømmetjenester for musikk i HD-kvalitet. Google Assistant sørger for praktisk, handsfree og stemmestyrt kontroll rundt i hjemmet.

Harman Kardon Citation 100 MKII blander innovativ lyd til hjemmet med sofistikert design. Et førsteklasses materiale, en utmerket ullblanding laget av Kvadrat, sørger for at høyttaleren både er smussavstøtende og flammehemmende.
Harman Kardon Citation-serien er den første virkelig overlegne produktserien av sitt slag, med det aller nyeste og beste av lyd fra Harman Kardon, verdens fremste leverandør av HD-lyd i over 65 år.
Fyll hjemmet dit med ett enkelt lydspor, eller spill forskjellig musikk i hvert rom. Legg til flere Citation-høyttalere til ditt Harman Kardon Citation 100 MKII-system for å skape en fullstendig hjemmelyd opplevelse – enkelt kontrollert av deg fra nettbrettet eller smarttelefonen din.
Google Assistant sørger for praktisk stemmestyring av ditt trådløse Harman Kardon Citation-lydsystem. Still spørsmål og få svar, spill musikk, kontroller ditt smarthjem og håndter daglige utfordringer – alt ved bruk av din egen stemme.
Start musikken med din egen stemme – enkelt og greit. Ved å bruke stemmestyring kan du be Harmon Kardon Citation om å spille favorittsangene dine, og nyte HD-kvalitets musikkstrømming fra skyen.
Slapp av, få fornyet energi, utforsk. Harman Kardon Citation 100 MKII gir deg tilgang til mer enn 300 strømmetjenester for musikk via dens innebygde Chromecast. Gled deg over det du liker best av lydinnhold, internettradio og podcaster med fabelaktig HD-kvalitet.
Skap innholdsrik, utfordrende lyd som fyller rommet uten å komplisere. Match to Harman Kardon Citation 100 MKII-høyttalere i samme rom og skap luksuriøs, trådløs stereolyd – enkelt.
Inneha kontroll over hvordan du kobler deg til og hva du deler. Harman Kardon Citations mikrofoner er enkle å slå av og på, og gir deg den sikkerheten og det privatlivet du selv ønsker. Flerfargede LED-indikatorer lar deg raskt kontrollere mikrofonenes nåværende status.
Enkelt sørg for at funksjonene og tjenestene er oppdatert. Programvareoppdateringer og oppgraderinger lastes automatisk ned og installeres på systemet. Det har aldri vært enklere å opprettholde det nyeste innen hjemmelyd.
Med gratis-appen Google Home for iOS og Android, kan du enkelt konfigurere og administrere alle Harman Kardon Citation-høyttalerne dine. Alle høyttalere støtter både 2,4 GHz og 5 GHz Wi-Fi-tilkoblinger.
Harman Kardon Citation gjør det enkelt å strømme trådløs lyd fra smarttelefon eller nettbrett via Bluetooth®, slik at du kan gjøre avspilling fra internett til en gripende musikkopplevelse.
Oppdag nye artister og få tilgang til dine favorittspillelister fra Apple Music med AirPlay. Bruk appen på iPhone for å velge lydspor og sette stemningen hvor som helst i hjemmet.