Adapt + Amp

Trådløs HD-forsterker

Getting started with your Adapt + Amp

Specifications

Modellnavn
ADAPT+AMP Nominell effekt
Aux-in
optisk
Wi-Fi
Ethernet Dimensjoner (B x D x H)
210 mm x 190 mm x 61 mm Vekt
0 Watt Bluetooth-versjon
4.1 Bluetooth-senderens frekvensområde
π/4 DQPSK
8DPSK 2.4G WiFi-senderfrekvensområde
2412–2472 MHz (2
4 GHz ISM-bånd
USA 11 kanaler
Europa og andre 13 kanaler) 2.4G WiFi-senderstyrke
<20 dBm (EIRP) 2.4G WiFi-modulasjon
DSSS
DBPSK
DQPSK
CCK
16 QAM
64 QAM 2.4G WiFi-nettverkskompatibilitet
IEEE 802.11b/g/n 5G WiFi-sendestyrke
QPSK
16-QAM
64-QAM
256-QAM 5G WiFi-nettverkskompatibilitet
IEEE 802.11 n
ac 5G WiFi-senderfrekvensområde
5
15–5
35 GHz
5
470–5
725 GHz
725–5
825 GHz Merk
ADAPT+AMP er beregnet å brukes til strømming av musikk via Bluetooth- og Wi-Fi-teknologi. Dette produktet er utformet for å slå seg på umiddelbart og spille av musikk på et øyeblikks varsel
og derfor må Bluetooth og Wi-Fi være aktive hele tiden for korrekt drift. ADAPT+AMP overholder EUs lovgivning om energibruk. Den går inn i dvalemodus (nettverksstandby) etter 10 minutter uten bruk – etter dette kan den aktiveres igjen via Bluetooth eller Wi-Fi.

Forvandler passive høyttalere til et trådløst musikkstrømmingsanlegg

Harman Kardon Omni Adapt+Amp er en trådløs HD-musikkforsterker med 2 x 60 watt stereoforsterking. Den oppgraderer stereohøyttalerne du allerede har, til et trådløst HD-musikkanlegg. Den gir deg også tilgang til musikktjenester som Spotify Connect og innebygd Chromecast. Adapt+Amp er enkel å sette opp og lett å betjene. Den er den raskeste måten for avspilling av trådløs musikk hjemme – enten med én høyttaler eller mange!

Du kan strømme favorittmusikken din trådløst over hele hjemmet ditt og til hvilke som helst Harman Kardon Omni+ trådløse HD-produkter. Lytt til forskjellig musikk i hvilket som helst rom i hjemmet ditt.
Du kan strømme favorittsangene og spillelistene dine trådløst hjemme med Spotify Connect, ved hjelp av Spotify-appen som fjernkontroll. Spotify Connect-funksjonen krever et Spotify Premium-abonnement.
Med innebygd Chromecast kan du caste musikken, radiostasjonene og podcastene du foretrekker, fra en mobilenhet til høyttalerne. Innebygd Chromecast kan kreve ett eller flere abonnementer.
Harman Kardon Omni Adapt+Amp støtter 24 bit / 192 kHz HD-lydstreaming. Nyt en overlegen lydopplevelse, med høyere lydkvalitet enn fra en CD. Du kan koble til passive høyttalere, en aktiv subwoofer samt alle analoge eller digitale lydkilder.
Den kompakt, men kraftige forsterkeren er utformet for å kunne stable opptil fem enheter, så du har store valgmuligheter for installasjon.
Klasse D digitale forsterkere med høy strømkapasitet som kan drive høyttalerne du har fra før.
Gå fra rom til rom mens favorittmusikken følger deg med ett enkelt klikk. Du trykker bare på Lenke-knappen for å starte musikken – du trenger ikke å finne telefonen din, bare trykk på knappen.
Støtter den siste 802.11AC trådløse hjemmenettverksteknologien og dobbeltbånd (både 2,4 GHz og 5 GHz) WiFi-forbindelse – dette gir en raskere, robust og mer stabil trådløs forbindelse.
Det er enkelt å sette opp systemet, og du kan styre det med Harman Kardon Controller-app. Med ekstra støtte for WAC på Apple-enheter og en steg-for-steg-veiledning i appen, kan du raskt starte musikkstrømmingen.