Aura

Trådløst hjemmehøjttalersystem

Getting started with your Aura

Quick Start Guide

Get up and running in no time with our easy-to-follow Quick Start Guide

Product Registration

Register your product

Do you own this product? Register it here! And claim your warranty or service easily

Register now

Documents & Downloads

Specifications

Apple AirPlay
Bluetooth
Amplifier Power
woofer – 30W; tweeter – 2 x 15W
Power Consumption
less than 0.5W (standby)
Frequency Response
50 ~ 20kHz –6dB
Signal-to-Noise Ratio
80dB
Input Sensitivity/Impedance
250mV / >3k ohm
Height (in)
10-7/8
Height (mm)
276
Width (in)
8-3/4
Width (mm)
223
Power Requirement
19V, 3A

Behold. A bold new era of sound, function and design.

Hvor kunst møder fortræffelig lyd. Harman Kardon Aura trådløse højttalersystem har en lyd, der er lige så fyldig og berigende, som dets udseende indikerer. Med dens 6 x 1,5" enheder til diskant og mellemtoner samt en 4,5" subwoofer, der leverer 360° lyd fra alle retninger, er Aura meget mere ydedygtig, end den eventuelt indikerer. Harman Kardon Aura, der er udstyret med førsteklasses materialer og funktioner – inklusiv indbygget Bluetooth® til at streame lyd fra dine Bluetooth®-enheder, Wi-Fi til Apple AirPlay- og DLNA-streaming på dit hjemmenetværk, leverer et udseende og en følelse som du vil være stolt af at fremvise i dit hjem. Fra det førsteklasses stofgitter til den gennemsigtige indkapsling - som lader dig kigge ind for at se subwooferen og dens oplysende LED - bliver dine egne forventninger ændret for altid. Anvend Harman Kardon Remote-app'en til at lede dig gennem en forenklet opsætning, hvilket giver dig fuld kontrol over dit trådløse Harman Kardon økosystem. Aura står alene i en verden fyldt med masser af højttalere, da den tydeligt demonstrerede og viser, at skønhed kan lyde lige så enestående, som det ser ud.

Ikke alene kan Harman Kardon Aura nemt producere 360° lyd, der fylder lokalet - dens seks enheder til diskant og mellemtoner slår sig sammen med dens 4,5" subwoofer for at levere en kraftig, detaljeret lyd, som bevarer absolut klarhed fra enhver vinkel i lokalet. Prøv det selv – stream og skru op for lyden. Du vil ikke tro dine egne ører.
Aura leverer et helt optimeret, akustisk system med Harman stereoudvidende DSP teknologi. Den leverer en afbalanceret lyd med forbedret equalizer for at skabe en komplet og mere realistisk lydoplevelse.
Det kunne ikke være nemmere at forbinde dine forskellige Bluetooth®-aktiverede enheder end med Auras indbyggede Bluetooth®-forbindelse.
Med indbygget Wi-Fi forbindes Harman Kardon Aura til dit hjemmenetværk via Apple AirPlay eller DLNA. Få blot din Aura op at køre på dit netværk med Harman Kardon Remote-app'en, og du kan få fuld adgang til din tabsfrie lyd i ethvert lokale fra enhver enhed - trådløst.
Vil du have nem opsætning? Vil du have nøglefunktioner som DSP-styring og lydkontrol? Vil du have adgang til dit musikbibliotek, selv om det ikke er på din trådløse enhed? Så er Harman Kardon Remote-app'en løsningen til alle dine behov.

Can’t find what you’re looking for?

Call us

Call us

Call us now at: +45 32712498

Mandag - Fredag - 09:00 - 17:00

E-mail us

E-mail us

We are here Monday – Sunday to answer you as fast as we can!

Email us
Chat with us

Chat with us

Monday - Friday: 09.00-18.00
Saturday - Sunday: 11:00-16:00

message

WhatsApp Us

Send us a message here

Monday - Friday: 09.00-18.00
Saturday - Sunday: 10:00-16:00