Harman Kardon Neo

Bärbar Bluetooth-högtalare

Produktspecifikationer

Bluetooth®-version
4.2
Stöd för
A2DP V1.2, AVRCP V1.5, HFP V1.6, HSP V1.2
Element
1 X 40mm
Märkeffekt
3W RMS
Frekvensåtergivning
130Hz – 20kHz
Signal/brus-förhållande
>80 dB
Bluetooth®-sändareffekt
0–9 dBm
Bluetooth®-sändarens frekvensområde
2 402–2 480 GHz
Bluetooth®-sändarmodulering
GFSK, π/4 DQPSK, 8DPSK
Mått (W x D x H)
110 x 110 x 34.1mm
Vikt
251g
Batterityp
Litiumjonpolymer (3.7V/1000mAh)
Batteriladdningstid
3 timmar (5V, 0.5A)
Musikspeltid
Upp till 10 timmar (beroende på volym och ljudinnehåll)

Utsökt Harman Kardon-ljud i en kompakt och elegant förpackning.

Harman Kardon Neo levererar ett enastående ljud i en bärbar design som ryms i handen. Den kompakta och eleganta högtalaren är ultraportabel, vattentålig enligt IPX7 och kan spela musik i upp till tio timmar. Den ekofria högtalartelefonen garanterar telefonsamtal med kristallklart ljud. Harman Kardon Neo finns i tre olika färger och är lätt att ta med sig tack vare den hållbara bärremmen. Högtalaren passar in i alla omgivningar, oavsett om du ställer den på ditt skrivbord eller i din trädgård.

Exklusivt designade Harman Kardon Neo levererar premiumljudet du förväntar dig från Harman Kardon i ett format som ryms i din hand.
Harman Kardon Neo har Bluetooth så att det är enkelt att ansluta den till en kompatibel enhet och strömma dina favoritlåtar med ett fylligt premiumljud.
Harman Kardon Neo är en högtalare du vill ta med dig vart du än är på väg. Det uppladdningsbara batteriet ger upp till 10 timmars uppspelning. Njut av ett enastående ljud var du än är.
Du slipper oroa dig för vädret eller olyckor hemma. Harman Kardon Neo är vattentålig enligt klassificeringen IPX7.
Oklanderlig design i hållbar metall som motstår repor. En perfekt blandning av form och funktion. Med tre sofistikerade färger att välja mellan – alla med en hållbar bärrem – låter Harman Kardon Neo dig njuta av musiken utan att kompromissa med din stil.
Ta emot dina samtal med en knapptryckning. Upplev skillnaden med en ekofri högtalartelefon med kristallklart ljud.