Harman Kardon Onyx Studio 8

Bärbar stereohögtalare med Bluetooth

Produktspecifikationer

Element
1 x 120 mm bas, 2 x 20 mm diskant
Nominell utgångseffekt
50 W RMS
Strömförsörjning
100–240 Vac, 50Hz/60Hz
Frekvensåtergivning
50 Hz – 20 kHz (-6 dB)
Signal/brus-förhållande
> 80 dB
Mått (B x H x D)
312 x 275,8 x 163,8 mm
Vikt
3,52 kg
Bluetooth®-version
5.2
Bluetooth®-profil
A2DP 1.3, AVRCP 1.6
Bluetooth®-sändarens frekvensområde
2 400 MHz–2 483,5 MHz
Bluetooth®-sändareffekt
≤ 12 dBm (EIRP)
Bluetooth®-sändarmodulering
GFSK, π/4 DQPSK, 8DPSK
Batterityp
Litiumjonpolymer 11,70 Wh (motsvarar 3,6 V/ 3 250 mAh)
Laddningstid för batteriet
5 timmar
Musikspeltid
Upp till 8 timmar (beroende på volymnivå och ljudinnehåll)

Fylligt ljud möter snygg design.

Skapa din egen atmosfär med Harman Kardon Onyx Studio 8. Den är både snygg och hållbar och tillverkad av återvunna material som kombinerar miljövänliga alternativ med vacker design. Använd det eleganta handtaget i anodiserad aluminium för att ta med den bärbara högtalaren överallt. När du flyttar högtalaren från ett rum till ett annat och slår på den, kalibrerar Onyx Studio 8 automatiskt sig själv för att optimera ljudet. Du kan enkelt använda Bluetooth för att parkoppla två enheter och turas om att spela din favoritmusik. Eller parkoppla två Onyx Studio 8-högtalare trådlöst för ett bredare och mer detaljerat stereoljud. Oavsett om du sitter i videomöten hela dagen med tydliga handsfree-samtal eller kopplar av till din favoritspellista, innebär 8 timmars batteritid att du aldrig missar något.

Harman Kardons oöverträffade akustiska konstruktion ger ett fylligt ljud som fyller hela rummet oavsett om du lyssnar på din favoritmusik eller gör kristallklara konferenssamtal.
Onyx Studio 8 är tillverkad av högklassiga material och har en snygg design som lätt smälter in i alla livsstilar och hem. Det eleganta anodiserade aluminiumhandtaget, som även fungerar som en robust bas, gör att du enkelt kan bära den från ett rum till ett annat.
Njut av perfekta ljud vart du än tar musiken. När du slår på den kalibreras Onyx Studio 8 automatiskt efter sin omgivning, vilket garanterar bästa möjliga ljud var du än ställer den.
Onyx Studio 8 parkopplas sömlöst med alla Bluetooth-enheter för förbättrat, extraordinärt ljud. Och eftersom musik ska delas kan du växla dina spellistor med vem som helst genom att ansluta två enheter samtidigt till högtalaren. Med 8 timmars batteritid och en trådlös design kan du ställa Onyx Studio 8 var som helst och fortsätta lyssna på musiken.
Onyx Studio 8 är tillverkad av återvunnen plast. Högtalargallret är vävt av återvunnet polyestergarn och vår pappersbaserade förpackning är tillverkad av FSC-certifierat papper och tryckt med sojabläck. Tillsammans minskar dessa val miljöpåverkan.
Höj feststämningen snabbt och enkelt med en bredare, mer detaljerad ljudbild genom att koppla ihop två Onyx Studio 8-högtalare trådlöst.
Onyx Studio 8 är utrustad med en inbyggd dubbel mikrofon för att återge röster rent. Den hjälper dig att njuta av kristallklara handsfree-samtal från praktiskt taget var som helst i rummet.

Vanliga frågor och Så här går det till

1 resultat
  • JBL Authentics har en automatisk kalibreringsfunktion som mäter utrymmet runt högtalaren och justerar ljudkvaliteten baserat på rummet omkring den. Automatisk kalibrering fungerar automatiskt när du slår på högtalaren och börjar spela musik. För bästa ljud rekommenderar vi att du placerar högtalaren mitt i rummet, minst 0,5 meter från alla väggar.