AURA STUDIO

Trådlöst Bluetooth-högtalarsystem

Produktspecifikationer

Element
4,5-tums (112 mm) bas, 1,5-tums (40 mm) diskant
Förstärkareffekt
1 x 30 W + 2 x 15 W
Signal/brus-förhållande
80 dB vid 30 W (bas), 80 dB vid 15 W (diskant)
Frekvensomfång
50 Hz – 20 kHz
Mått (B x D x H)
363 mm x 252 mm x 252 mm
Wireless
Bluetooth 3.0, A2DP v1.3, AVRCP v1.5
Bluetooth-sändarens frekvensomfång
2,402 – 2,480GHz
Bluetooth-sändarens effekt
Max 4 dBm
Bluetooth-sändarens modulering
Strömförsörjning
19 V DC, 3 A
Strömförbrukning
57 W max; < 0,5 W eko-standby

The Evolution of an Iconic Design

Harman Kardon Aura Studio kombinerar hypermoderna akustikprestanda och Bluetooth-ljudströmning med ett mästerligt utseende.<CRLF>Inte färre än sex exklusive 1,5-tums diskant-/mellanregisterelement och en kraftig 4,5-tums subwoofer fyller rummet med ljud i alla riktningar. Njut av ett omslutande ljud som fyller hela rummet var musiken än spelas från. Du kan strömma musik via Bluetooth eller AUX-ingången från mobiltelefoner, surfplattor, Mac, iPhone eller iPad. Inbyggd mikrofon ger möjlighet till gruppsamtal via Bluetooth-högtalarfunktion på din smartphone. Vårt Bluetooth® Social Mode gör att upp till två personer kan ansluta avspelningsenheter och turas om att spela favoritlåtar.

"Harman Kardons legendariska SoundSticks-design har utvecklats till en premiumdesign av Aura Studio som passar för alla Mac-, iPhone- och iPad-modeller och andra smarta enheter. "
"Aura Studio har inbyggd Bluetooth®-funktion som strömmar ljud trådlöst från dina Bluetooth®-enheter. Vårt Bluetooth® Social Mode gör att upp till två personer kan ansluta avspelningsenheter och turas om att spela favoritlåtar. "
"Med hjälp av Harmans egenutvecklade DSP-teknik för bredare stereoljudbild ger Aura Studio en helt optimerad akustisk upplevelse. Den spelar ett balanserat och ändå kraftigt ljud med bättre inställningsmöjligheter för att skapa en omslutande och mycket naturlig ljudupplevelse. "
Inbyggd högtalartelefon med Harman VoiceLogic eko- och brusreducering ger kristallklara gruppsamtal .