AURA STUDIO 2

Trådlös högtalare med bakgrundsbelysning

Produktspecifikationer

Power supply
19VDC, 3A
Power consumption
57W maximum, <0.5W eco-standby mode
Transducers
4.5” (112mm) for Woofer, 6 x 1.5” (40mm) for Tweeter
Amplifier power
1 x 30W + 2 x 15W
Frequency response
50Hz – 20kHz
Signal-to-noise ratio
80dB at 30W (woofer), 80dB @15W (tweeter)
Bluetooth transmitter frequency range
2.402 – 2.480GHz
Bluetooth transmitter power
Max 10dBm
Bluetooth transmitter modulation
GFSK, π/4 DQPSK, 8DPSK

Visuellt imponerande ljud.

Med en unik design design, bakgrundsbelysning och användarvänlighet ger Aura Studio 2 den fantastiska Bluetooth-ljudströmning du kan förvänta dig av en Harman Kardon-produkt. Den är utrustad med en animerad vit bakgrundsbelysning som lyser upp från centrumturbinen och har en snyggt tonad kupol – din musik har aldrig sett bättre ut. Lägg till hela sex 1,5-tums premiumdiskant/mellanregister och en kraftfull 4,5-tums subwoofer som levererar 360 graders rundstrålande ljud så du har det ultimata ljudsystemet för varje hem. Ljudet kan enkelt förstärkas tack vare Wireless Dual Sound-funktionen som gör att du kan länka ihop två Aura Studio 2-högtalare eller integrera med en mängd andra Harman Kardon-produkter på ett smidigt sätt.

Ljud som ser bra ut tack vare vit bakgrundsbelysning från centrumturbinen och en animerad centrumring av lysdioder.
Harman Kardons egen stereo-breddande DSP-teknik ger helt optimerat premiumljud.
Den utvecklade SoundSticks-designen ger en nivå av prestige till varje interiör och integreras snyggt med din Mac, iPhone och andra smarta enheter.
Bekvämt att länka två Aura Studio 2-högtalare eller integrera med en mängd andra Harman Kardon-produkter.