Adapt + Amp

Trådlös HD-förstärkare

Produktspecifikationer

Modellbeteckning
ADAPT+AMP
Effekt
2 x 60 W vid 8Ω
Frekvensåtergivning
20 Hz–20 kHz
Signal/brus-förhållande
>80 dB
Ingångar
Bluetooth, Aux-in, optisk ljudingång, Wi-Fi, Ethernet
Mått (B x D x H)
210 mm x 190 mm x 61 mm
Vikt
1 288 g
Strömförsörjning
100–240 V AC, 50/60 Hz
Strömförbrukning i viloläge
<3,0 Watt
4.1
Bluetooth-sändarens frekvensområde
2 402–2 480 MHz
Bluetooth-sändareffekt
9 dBm
Bluetooth-sändarmodulering
GFSK, π/4 DQPSK, 8DPSK
2,4 G WiFi sändarfrekvensområde
2 412–2 472 MHz (2,4 GHz ISM Band, USA 11 kanaler, Europa och övriga 13 kanaler)
2,4 G WiFi sändareffekt
<20 dBm (EIRP)
2,4 G WiFi modulering
OFDM, DSSS, DBPSK, DQPSK, CCK, 16QAM, 64QAM
2,4 G WiFi nätverkskompatibilitet
IEEE 802.11b/g/n
5G Wi-Fi sändareffekt
<20 dBm
5 G WiFi modulering
OFDM, QPSK, 16-QAM, 64-QAM, 256-QAM
Kompatibilitet med 5 G Wi-Fi-nätverk
IEEE 802.11 n/ac
5 G WiFi sändarfrekvensområde
5,15–5,35 GHz, 5,470–5,725 GHz, 5,725–5,825 GHz
OBS! ADAPT+AMP är avsedd för uppspelning av strömmad musik via Bluetooth och Wi-Fi. Den här produkten är designad för direkt uppspelning av musik, därför måste Bluetooth och Wi-Fi vara aktiverade för att den ska fungera korrekt. ADAPT+AMP uppfyller EU:s energilagar. Den ställs i viloläge (nätverksansluten standby) efter tio minuters inaktivitet, varefter den kan aktiveras igen via Bluetooth eller WiFi.

Förvandlar dina passiva högtalare till ett trådlöst musikströmningssystem

Harman Kardon Omni Adapt+Amp är en trådlös HD-musikförstärkare med 2 x 60 W stereoförstärkning. Den uppgraderar dina befintliga stereohögtalare till ett trådlöst HD-musiksystem. Du får också tillgång till musiktjänster som Spotify Connect och Chromecast built-in. Adapt+Amp är enkel att koppla in och hantera och är det snabbaste sättet att göra din musik trådlös var du vill i hemmet, med en eller många högtalare!

Strömma din musik avbrottsfritt överallt hemma och till vilken Harman Kardon Omni+ trådlös HD-produkt du vill. Lyssna på olika musik i alla rum hemma.
Strömma dina favoritlåtar och spellistor trådlöst hemma med Spotify Connect och med Spotify-appen som fjärrkontroll. Funktionen Spotify Connect förutsätter prenumeration på Spotify Premium.
Med Chromecast built-in kan du sända din favoritmusik, radiokanaler och poddradiostationer från din mobila enhet till dina högtalare. Du kan behöva prenumerationer för att använda Chromecast built-in.
Harman Kardon Omni Adapt+Amp stöder 24 bit/192 kHz HD-ljudströmning. Njut av en överlägsen ljudupplevelse med högre ljudkvalitet än från en CD. Anslut passiva högtalare, en aktiv subwoofer och eventuella ytterligare analoga eller digitala ljudkällor.
Den här kompakta men kraftfulla förstärkaren är designad för stapling av fem enheter, vilket ger dig större flexibilitet under installationen.
Digitala klass D-förstärkare med hög strömförstärkning som förser dina befintliga högtalare med ström.
Gå från rum till rum och din favoritmusik följer dig genom en knapptryckning. Tryck bara på Link-knappen för att starta uppspelningen. Du behöver inte plocka fram telefonen, tryck bara på knappen.
Stöder senaste 802.11AC-standarden för trådlös hemnätverksteknik och tvåbands-Wi-Fi-anslutning (både 2,4 GHz och 5 GHz), vilket ger en snabbare och mer stabil nätverksanslutning.
Installera ditt system enkelt och styr det med Harman Kardons Controller-app. Med stöd även för WAC på Apple-enheter och anvisningar steg-för-steg i appen kommer du snabbt igång med att strömma din musik.