Harman Kardon FLY ANC

Trådlösa over-ear-hörlurar med brusreducering

Produktspecifikationer

Storlek på högtalarelement
40 mm
Max ineffekt
30 mW
Produktens nettovikt
281 g (utan kabel)
Frekvensomfång (Trådlöst)
16 Hz – 22 kHz
Frekvensomfång (Aux in) 16 Hz – 22 kHz
Känslighet
100 dB SPL vid 1 kHz/1 mW
Mikrofonkänslighet
-21 dBV vid1 kHz/Pa
Impedans
32 ohm
Bluetooth-sändarens effekt
< 8 dBm
Bluetooth-sändarens modulering
GFSK, π/4 DQPSK, 8DPSK
Bluetooth-frekvens
2,402 GHz - 2,480 GHz
Bluetooth-profilens version
A2DP 1.3, AVRCP 1.5,  HFP 1.6
4.2
Batterityp
Litiumjon-polymer (3,7 V/700 mAh)
Strömförsörjning
5 V, 1 A
Laddningstid
< 2 timmar
Musikspeltid med BT och ANC på
20 timmar
Musikspeltid med BT och ANC av
30 timmar

Upplev trådlös frihet. Upplev kraften av aktiv brusreducering.

Omge dig fullständigt av lyxigt ljud – utan störande moment. Harman Kardon FLY ANC-hörlurarnas avancerade aktiva brusreduceringsteknik låter dig bli ett med musiken. Dessa precisionsbyggda over-ear-hörlurar har ett enastående ljud, ger upp till 20 timmars störningsfri lyssning, eller upp till 30 timmar utan brusreducering. Lyssna utan avbrott och växla enkelt mellan enheter genom flerpunktsanslutning. Håll koll på allt med Google Assistent och Amazon Alexa och vill du ha det allra lyxigaste ljudet så kan du anpassa upplevelsen med hjälp av Harman Kardon Headphones-appen.

Harman Kardon FLY ANC är optimerade för resande och har 40 mm högtalarelement som ger ett fylligt, förstklassigt ljud när du är på resande fot. Njut av skön musik var du än är.
FLY ANC-hörlurarna är gjorda av förfinade material och omfamnar dina öron med skön komfort. Bland de sofistikerade detaljerna finns ett huvudband av läder och öronkåpor av aluminium som ger stil, bekvämlighet och hållbarhet.
En enkel tryckning på öronkåpan aktiverar röstassistenten du föredrar. Få svar, spela musik och ta itu med dagens utmaningar genom att bara använda rösten.
Stäng ute allt som kan komma emellan dig och din musik. Harman Kardon FLY ANC-hörlurarnas avancerade brusreducering betyder att du hör mer av det du vill höra och mindre av det du inte vill höra.
Tack vare 20 timmars batteritid och bara 15 minuters laddning som ger 2,5 timmars extra speltid garanterar Harman Kardon FLY ANC produktivitet och mindre tid utan musik.
Med flerpunktsanslutningen i Harman Kardon FLY ANC kan du smidigt växla mellan olika enheter. Hoppa enkelt från en film till ett samtal och sedan tillbaka igen.
Låg batterinivå? Koppla bara in den löstagbara ljudkabeln till dina Harman Kardon FLY ANC-hörlurar och fortsätt lyssna utan brusreducering. Använd samma kabel som en flygplansadapter och njut av filmerna eller ljudkanalerna på flyget med den lyxiga ljudkvalitet du är van vid.
Harman Kardon FLY ANC är den perfekta partnern till aktiva proffs som alltid behöver förstklassigt ljud. Det medföljande hårda resefodralet garanterar att dina hörlurar är skyddade var du än är.
Förbättra din ljudupplevelse ytterligare med Harman Kardon Headphones-appen. Njut av ett personligt ljud genom att justera de olika EQ-inställningarna efter dina önskemål och välj mellan Google Assistent och Amazon Alexa som röstassistent. Låt dina öron sköta resten.