Soho-I

Tunna, hopfällbara minihörlurar

Produktspecifikationer

Type
Portable high-end headphones with folding design and slim-line carrying case
Sensitivity
100 dB SPL/V
Input Impedance
32 ohms
Maximum Input Power
30 mW
Frequency Response
20 Hz - 20 kHz

Superlative sound reproduction housed in an awe-inspiring, highly functional headphone design

Harman Kardon Soho sätter nya standarder för hörlursteknik, elegant design och framsynt funktionalitet för att du ska ha "beautiful sound" vart du än är på väg. Harman Kardon Soho presenterar morgondagens on ear-hörlurar som kännetecknas av sin exceptionella ljudkvalitet, iögonfallande och sofistikerade design och eleganta finish. De estetiskt tilltalande Harman Kardon Soho har ett extraordinärt ljud tack vare speciellt utvalda 30 mm högtalarelement och neo-element med höga prestanda för tydlig diskant och raffinerad bas. Harman Kardon Soho har handsytt skinn och rostfritt stål och ett huvudband som går att fälla ihop till minimal storlek och öronkuddarna viks ihop platt så att de enkelt får plats i det supertunna fodralet – med ett smart kabelsystem – vilket är perfekt för ett hektiskt liv i farten. Fjärrkontroll och mikrofon i kabeln gör Harman Kardon Soho enkla att använda och omöjliga att lägga ifrån sig, vare sig du spelar mp3 eller lyssnar på musik från iOS- eller Android-enheter. Och tack vare Harman Kardons långvariga tradition av raffinerad och smart utvecklad design är Harman Kardon Soho ett perfekt bevis på innovativ utveckling som anpassats för att vara det perfekta, och helt privata, resesällskapet.

Det som började som ett par suveräna, kompakta hörlurar blev ett typiskt ställningstagande från Harman Kardon vad gäller form och funktion. Funktionell design utifrån euro-inspirerat hantverk av handsytt skinn och rostfritt stål plus att Harman Kardon Soho kan fällas ihop till att passa i sitt minimala, supertunna fodral för folk i farten.
Harman Kardon-akustiken med 30 mm högtalarelement och neo-element har fått plats i tunna, hopfällbara öronkuddar för att kunna återge ljud på Harman Kardons höga kvalitetsnivå. Ljud med tydliga, klara höga och djupa låga toner i kombination med många anslutningsalternativ för mp3-spelare, iOS- och Android-enheter.
Det tåliga rostfria stålhuvudbandet viks inåt och öronkuddarna fälls ihop så att Harman Kardon Soho plattas till och förvaras säkert i sitt supertunna fodral – perfekt för resan och som extra skydd. Kabelsystemet minskar slitaget för de många olika anslutningarna.