Harman Kardon FLY BT

Bluetooth in-ear headphones

Produktspecifikationer

Elementstorlek (mm)
8.6
Elementkänslighet vid 1 kHz/1 mW (dB)
94 dB SPL @ 1 kHz / 1 mW
Dynamiskt frekvensomfång (Hz)
20 Hz – 20 kHz
Impedans (ohm)
32
Storlek på högtalarelement
8,6 mm
Vikt
17,1 g
Bluetooth-profiler
HFP V1.6, HSP V1.2, A2DP V1.2, AVRCP V1.4
Bluetooth-frekvens
2.402 GHz – 2.48 GHz
Bluetooth-sändarmodulering
GFSK, π/4 DQPSK, 8DPSK
Bluetooth-sändareffekt
0-4 dBm
4.1
Laddtid (timmar, från tomt)
2
Max speltid (timmar)
8
Fabric cable
Ja
Bluetooth
Ja
Charging cable
Ja
Röstassistent
Ja
Inbyggd mikrofon
Ja
Transportfodral
Ja
Handsfree-samtal
Ja
Uppladdningsbart batteri
Ja
Svettsäkra
Ja
Trådlös
Ja

Sofistikerad design. Fängslande Bluetooth-ljud.

Hörlurarna Harman Kardon FLY BT är vackert utformade med lyxiga material och förenar sublimt ljud med sofistikerad design. De här lätta svett- och vattentåliga IPX5-klassade hi-fi-hörlurarna är den perfekta följeslagaren till din aktiva livsstil. De laddas snabbt och spelar musik i upp till 8 timmar, och kopplas enkelt ihop med din smartphone för handsfree-samtal och åtkomst till din favorit-röstassistent. De är bekväma för långa lyssningssessioner och bland deras praktiska men eleganta funktioner finns trasselfria tygsladdar, magnetiska öronsnäckor, öronpluggar i tre storlekar och eloxerade detaljer i aluminium.

Harman Kardon FLY BT-hörlurarna är optimerade för resor och dess högtalarelement på 8,6 mm ger högklassigt, fylligt ljud när du är på resande fot. Njut av vacker musik oavsett vart din dag tar dig.
Med upp till 8 timmars uppspelningstid från en enda snabbladdning levererar Harman Kardon FLY BT-hörlurarna hög ljudkvalitet som räcker hela dagen.
Håll dig uppdaterad med vänner, familj eller kollegor med handsfree-samtal. Klicka bara på treknappsfjärrkontrollen med mikrofon för att komma igång. När du behöver lite hjälp kan du också starta din enhets röstassistent direkt.
Ha dina hörlurar runt halsen när de inte används. De magnetiska öronsnäckorna knäpps ihop så de inte tappas bort när öronen tar en paus.
Slipp krånglet med trassliga hörlurssladdar. Tygsladden av hög kvalitet är både bekväm och trasselfri. Så du kan ägna mer tid åt att lyssna på din musik och mindre tid åt att pilla med knutar.
Ta med dina Harman Kardon FLY BT-hörlurar vart du än går – på semestern, på mötet eller till gymmet. Deras kompakta mjuka fodral ser till att de är skyddade
Behöver du hjälp? Fråga bara. Harman Kardon FLY BT fungerar med din smarttelefons egen röstassistent hela dagen. Hjälpen är nära var och när du än behöver den.