Harman Kardon Citation Tower

Smart førsteklasses gulvhøyttaler med slagkraftig ytelse

Getting started with your Harman Kardon Citation Tower

Strømforbruk i hvilemodus
< 2.0 Watt
DBPSK, DQPSK, CCK, QPSK, BPSK, 16QAM, 64QAM
Strøm for 5G Wi-Fi-sender
Merk
CITATION TOWER er ment for strømming av musikk. Forbrukeren kan strømme Bluetooth-audio til høyttaleren. Forbrukeren kan koble høyttaleren til lokaltWiFi-nettverk og strømme musikk med Google Chromecast. I tillegg vil høyttaleren arbeide med Google Home. Dette produktet er utformet for å slå seg på umiddelbart og spille av musikk på et øyeblikks varsel, og derfor må Bluetooth- og Wi-Fi-tilkoblingene være aktive hele tiden for korrekt drift. CITATION TOWER overholder EUs lovgivning om energibruk. CITATION TOWER Det vil gå inn i dvalemodus (tilkoblet ventemodus) når det ikke har vært brukt på 20 minutter . Deretter kan det aktiveres igjen via Bluetooth ellerWi-Fi.
Høyttalerelementerr
1 x 25mm diskant, 2 x 4” bass, 1 x 8”subwoofer pr høyttaler
Utgangseffekt
2x200W RMS
Signal-til-lyd-ratio
>80dB
Støttede lydformater
HE-AAC, LC-AAC, MP3, Vorbis, WAV (LPCM), FLAC, Opus
Mål (B x H x D)
Vekt
19 kg pr høyttaler (42lb)
Bluetooth®-versjon
4.2
Frekvensområde for Bluetooth-sender
2402 – 2,480MHz
Bluetooth-senderens effekt
< 10 dBm
Modulasjon for Bluetooth-sender
GFSK, π/4 DQPSK, 8DPSK

Vakker lyd som henvender seg til deg

Harman Kardon Citation Towers er førsteklasses hi-fi smarthøyttalere for hi-fi-entusiasten. Citation Towers gir den beste 2-kanals stereo lytteopplevelsen med klare høye toner og dyp bass. Med fullfarget LCD-skjerm er Citation Tower enkel å sette opp og bruke, og kombinerer innovasjon innen lyd i hjemmet med oppmerksomhet på detaljer i design, noe som gir rom for sofistikert utseende og autentisk lyd av konsertkvalitet. Musikkelskere vil elske lyden som fyller rommet og tilgang til mer enn 300 musikktjenester og HD-strømming gjennom Chromecast built-in. Google Assistent byr på praktisk stemmekontroll til ditt Citation Tower for håndfri hjelp rundt om i hjemmet. Få svar, spill musikk, organiser dagen din, kontroller ditt smarthjem, nyt underholdningen din og mer, bare med stemmen din!

Citation Towers kombinerer innovasjon i hjemmelyd og underholdning med sofistikert og vakker design. Det førsteklasses ullstoffet fra Kvadrat er smussavvisende og flammehemmende.
I mer enn 65 år har Harman Kardon levert luksuriøse lydopplevelser som lar lytteren føle musikken og fordype seg i øyeblikket. Citation er det ultimate uttrykket og er verdens første virkelige førsteklasses produkt av sin type.
Citation Towers kan gi lyd i flere rom ved å legge til ekstra Citation-høyttalere for å skape den ultimate lydopplevelsen i hele huset. Du kan spille av den samme musikken eller forskjellig musikk i forskjellige rom og kontrollere det hele fra et nettbrett eller en smarttelefon.
Google Assistent gir praktisk stemmestyring av ditt Citation trådløse lydsystem. Få svar, spill musikk, fiks dagen din, nyt underholdningen din og kontroller ditt smarthjem, bare med stemmen din.
Få full hjemmekino surround lydopplevelse uten alle kablene. Sett opp et 5.1-system for den ultimate film-, sports- og spillopplevelsen ved å legge til Citation Bar, Citation Sub og Citation Surround-høyttalere.
Bruk stemmen din til å be om dine favorittsanger og nyt musikkstrømming i HD, drevet av skyen.
Lytt til ditt favoritt lydinnhold, internett-radio og podkaster, alt i HD via Chromecast built-in.
Legg til en Citation Subwoofer for dyp, rik bass, en Citation Bar for klar tale og et par Citation Surrounds for en imponerende flerkanals hjemmekino surround lydopplevelse.
For ekstra sikkerhet og privatliv kan mikrofonene på høyttalerne slås av. Flerfargede LED-indikatorer vises gjeldende status for disse mikrofonene.
Med automatiske programvareoppdateringer for nye funksjoner og tjenester vil dine musikk- og stemmealternativer alltid være oppdatert og på sitt beste.
Med Google Home-appen for iOS og Android kan du enkelt sette opp og styre alle Citation-høyttalere. Alle høyttalere støtter både 2.4GHz og 5GHz Wi-Fi-tilkoblinger.
Få supplerende informasjon om lydinnholdet ditt eller kontroller musikken med fingertuppene på den intuitive berøringsskjermen i farger.