Harman Kardon Allure Portable

Bærbar, stemmeaktivert høyttaler

Sold from 2018 until now

Getting started with your Harman Kardon Allure Portable

Utgangseffekt
20 W
Frekvensrespons
60 Hz – 20 kHz
Transdusere
44.45mm x 2
Strømforsyning
5V / 2.3A
Batteritype
Lithium-ion Polymer (3.7V / 6000mAh)
Musikk spilletid
opptil 10 timer (varierer etter volumnivå og innhold)
Batteriladetid
4,5 timer
Wi-Fi:IEEE 802.11 a/b/g/n/ac
Wi-Fi-driftsfrekvens
2,4 GHz-bånd og 5 GHz-bånd
2,4 GHz Band overføringseffekt
<20dBm
5 GHz Bandoverføringseffekt
<20dBm
Dimensjoner (B x H x D)
114 x114 x160mm
Вес
5.65 кг
Bluetooth-versjon
v4.2
Bluetooth-profil
A2DP V1.3, AVRCP V1.5
Bluetooth sender strøm
<9dBm
Bluetooth-senderfrekvensområde
2.402 - 2.480GHz
Bluetooth senderen modulasjon
GFSK, π / 4 DQPSK, 8DPSK

Flott lyd med Amazon Alexa

Harman Kardon Allure Portable er en vakkert designet, smart høyttaler med en fantastisk fyldig lyd og drevet av Amazon Alexa Voice Service for å gi en optimalt brukervennlig, håndfri kontrollopplevelse. Bare spør, så avspiller Alexa musikk, svarer på spørsmål, bestiller via Amazon Prime, kontrollerer ditt smarte hjem og mye mer. Og takket være den fjerninnstilte stemmegjenkjenningen, svarer Allure Portable på stemmekommandoene dine uansett hvor i rommet du befinner seg. Med et innebygd batteri og Bluetooth-avspillingsmuligheter kan du nyte musikalske opplevelser som både beveger deg og beveger seg med deg.

Bare spør, så avspiller Alexa vakker lyd, gir informasjon, bestiller ting for deg, kontrollerer ditt smarte hjem og mye mer. Alexa blir stadig smartere og får mange nye funksjoner og ferdigheter.
Den integrerte matrisen med 2 mikrofoner med støyfjerningsteknologi gjør det mulig for Alexa å reagere på stemmen din.
Det integrerte, oppladbare lithium-ion-batteriet støtter opptil 10 timers spilletid og gjør det mulig å bevege høyttaleren i og rundt omkring huset.
Avspill fantastisk, romfyllende lyd trådløst fra en mobil enhet via Bluetooth.
Gjør det enkelt og raskt å lade høyttalerbatteriet uten kabelkaos.