Enchant 800

Alt-i-ett 8-kanals lydplanke med MultiBeam™-surroundlyd

Getting started with your Enchant 800

Specifications

Maksimal lydeffekt
180 W
RMS-effekt
90 W
HDMI-innganger
1
HDMI-videoutgang (med Audio Return Channel)
1
HDMI HDCP-versjon
2.2
4.2
Bluetooth-profil
A2DP v1.3 / AVRCP v1.5
Bluetooth-frekvensområde
2402 MHz – 2480 MHz
Bluetooth, maks sendeeffekt
9 dBm (EIRP)
Bluetooth-senderens modulasjon
GFSK, π/4 DQPSK, 8DPSK
Wi-Fi-nettverkskompatibilitet
IEEE 802.11b/g/n/ac (2.4G/5G)
"2.4G Wi-Fi-senderens frekvensområde
2412 – 2472MHz
(2.4GHz ISM Band, USA 11 kanaler, Europa og andre 13 kanaler)"
2,4G maks sendeeffekt
18 dBm (EIRP)
2.4G Wi-Fi modulasjon
OFDM, DSSS, DBPSK, DQPSK, CCK, 16QAM, 64QAM
5G maks sendeeffekt
18 dBm (EIRP)
5G Wi-Fi modulasjon
OFDM, DSSS, DBPSK, DQPSK, CCK, 16QAM, 64QAM, 256QAM
5G Wi-Fi-senderens frekvensområde
5.150~5.350GHz, 5.470~5.725GHz, 5.725~5.825GHz
2.4G frekvensområde for trådløs med kort rekkevidde
2402–2478MHz
2.4G maksimal effekt for trådløs sender med kort rekkevidde
0 dBm (EIRP)
2.4G modulering for trådløs med kort rekkevidde
/4 DQPSK
Spenningsforsyning
100-240V~50/60Hz
Strømforbruk
33 W
Strømforbruk i standby
< 2 W
Vekt
9.5 lb (4.3 kg)
Emballasjevekt (brutto)
13.4 lb (6.1 kg)
Huomaa
Lydpanelet er laget for å strømme musikk. Brukeren kan strømme lyd via Bluetooth til lydpanelet. Brukeren kan også koble lydpanelet til et trådløst nettverk og strømme musikk med Google Chromecast. I tillegg kan lydpanelet kobles til Google Home. Den er designet for å umiddelbart slås på og være klar til å spille musikk på et øyeblikk, og derfor må Bluetooth- og Wi-Fi-tilkoblingene alltid være aktive for å sikre riktig drift. Lydepanelet overholder EUs energilovgivning. Lydpanelet skal gå i hvilemodus (nettverksmodus) ved følgende
Frekvensrespons
76 Hz – 20 kHz
Lydinnganger
1 analog, 1 optisk, Bluetooth, USB, Wi-Fi
Lydkanaler
8
Maks. SPL
98 dB SPL
Total harmonisk forvrengning (THD)
1 %
Driftstemperatur
0 °C - 45 °C
Emballasjedimensjoner (B x H x D)
37" x 7,5" x 7" (940 mm x 190 mm x 180 mm)
Dimensjoner (B x H x D)
33,8" x 2,6" x 4,9" (860 x 65 x 125 mm)
Størrelse på woofer
6 x 2" (50 mm)
Størrelse på diskant
2 x 1" (25 mm)

Omgi deg med lyd. Ikke høyttalere.

Lydplanker fra Harman Kardon Enchant-serien har MultiBeam™, en eksklusiv teknologi som gir en helt utrolig opplevelse av surroundlyd uten ekstra høyttalere eller ledninger. Hør dyp bass uten behov for en ekstra subwoofer, eller velg overlegen bass med den valgfrie trådløse Enchant-subwooferen. Takket være Googles Chromecast Built-in kan du strømme musikk av høy kvalitet fra over 200 strømmetjenester med Wi-Fi. Utstyrt med HDMI-tilkoblinger og den nyeste 4K-kompatibiliteten, er lydplankene fra Harman Kardon Enchant-serien vakkert designet for å være underholdningsmidtpunktet for alle 4K-enhetene dine.

Få full surroundeffekt uten behov for ekstra høyttalere og ledninger. Hør spennende lyddetaljer fra TV-serier, musikk, spill og filmer som flyr rundt i rommet.
Nyt dyp bass og rik, fyldig lyd for musikk, filmer og spill, alt fra en enkel lydplanke, uten ekstra subwoofer.
Strøm favorittmusikken din enkelt i høyoppløsning, uten avbrudd fra over 200 tjenester på nettet gjennom Wi-Fi.
Kalibrere lydplanken med den beste lydeffekten for surroundlyd basert på ditt eget romdesign og oppsett.
Bruk lydplanken fra Enchant-serien som det sentrale underholdningsmidtpunktet for alle 4K-enhetene dine, takket være HDMI-tilkoblingene med HDCP 2.2. HDMI ARC forenkler konfigureringen din med en enkel kabel til TV-en.
Kontroller enkelt flere lydinnstillinger for lydplanken med et trykk på en knapp.
Bruk enkelt din egen fjernkontroll til TV-en til å styre lydplanken.
Strøm musikk trådløst fra smarttelefon eller nettbrett.