Harman Kardon Citation Bar

Den smarteste lydplanken for film og musikk

Getting started with your Harman Kardon Citation Bar

Høyttalerelementer
3 x 20mm diskant, 6 x (100 x 50) racetrack-bass
Utgangseffekt
150W RMS
Strømforsyning
100-240V ~ 50/60 Hz
Strømforbruk i hvilemodus
< 2.0 Watt
Merk
CITATION BAR er ment for strømming av musikk. Forbrukeren kan strømme Bluetooth-audio til høyttaleren. Forbrukeren kan koble høyttaleren til lokaltWiFi-nettverk og strømme musikk med Google Chromecast. I tillegg vil høyttaleren arbeide med Google Home. Dette produktet er utformet for å slå seg på umiddelbart og spille av musikk på et øyeblikks varsel, og derfor må Bluetooth- og Wi-Fi-tilkoblingene være aktive hele tiden for korrekt drift. CITATION BAR overholder EUs lovgivning om energibruk. CITATION BAR Det vil gå inn i dvalemodus (tilkoblet ventemodus) når det ikke har vært brukt på 20 minutter . Deretter kan det aktiveres igjen via Bluetooth ellerWi-Fi.
Signal-to-noise ratio
>80dB
Output power
150W RMS
Transducer
3 x 20mm tweeter, 6 x (100 x 50) racetrack woofer
Mål (B x H x D)
1150 x 64 x 115mm (45” x 2.4” x 4.5”)
Vekt: 4.1kg (9lb)
Bluetooth®-versjon
4,3
Frekvensområde for Bluetooth-sender
2402 – 2,480MHz
Strøm for Bluetooth-sender
< 10 dBm
Modulasjon for Bluetooth-sender
GFSK, π/4 DQPSK, 8DPSK

Vakker lyd som henvender seg til deg

Harman Kardon Citation Bar er en neste generasjon lydplanke for film og musikk. Med fullfarge LCD berøringsskjerm er Citation Bar enkel i bruk, og kombinerer innovasjon innen lyd i hjemmet med oppmerksomhet på detaljer i design, noe som gir rom for sofistikert utseende og herlig bass uten egen basshøyttaler. Musikkelskere vil elske tilgang til mer enn 300 musikktjenester og HD-strømming via Chromecast built-in mens filmelskere nyter det helt trådløse 5.1 hjemmekinosystemet med Citation Surround og Citation Sub. Google Assistent gir deg praktisk stemmekontroll over din Citation Bar når du lytter til musikk, for håndfri hjelp i hjemmet. Få svar, spill musikk, organiser dagen din, kontroller ditt smarthjem, nyt underholdningen din og mer, bare med stemmen din!

Citation Bar kombinerer innovasjon i hjemmelyd og underholdning med sofistikert og vakker design. Det førsteklasses ullstoffet fra Kvadrat er smussavvisende og flammehemmende.
I mer enn 65 år har Harman Kardon levert luksuriøse lydopplevelser som lar lytteren føle musikken og fordype seg i øyeblikket. Citation er det ultimate uttrykket og er verdens første virkelige førsteklasses produkt av sin type.
Citation Bar kan gi lyd i flere rom ved å legge til ekstra Citation-høyttalere for å skape den ultimate lydopplevelsen i hele huset. Du kan spille av den samme musikken eller forskjellig musikk i forskjellige rom og kontrollere det hele fra et nettbrett eller en smarttelefon.
Google Assistent gir praktisk stemmestyring av ditt Citation trådløse lydsystem. Få svar, spill musikk, fiks dagen din, nyt underholdningen din og kontroller ditt smarthjem, bare med stemmen din. Google Assistent virker i stereo musikkmodus; i flerkanal-modus trykker du på knappen for tale på fjernkontrollen.
Få full hjemmekino surround lydopplevelse enkelt med en lydplanke og valgfri trådløs subwoofer og surroundhøyttalere.
Bruk stemmen din til å be om dine favorittsanger og nyt musikkstrømming i HD, drevet av skyen.
Lytt til ditt favoritt lydinnhold, internett-radio og podkaster, alt i HD via Chromecast built-in.
Legg til en Citation Subwoofer for dyp, rik bass. Eller enda bedre, legg til et par Citation Surroundhøyttalere for en oppslukende flerkanals hjemmekino surround lydopplevelse.
3 HDMI inn og HDMI ARC porter for integrering med nesten enhver TV, inkludert de mest avanserte 4K.
For ekstra sikkerhet og privatliv kan mikrofonene på høyttalerne slås av. Flerfargede LED-indikatorer vises gjeldende status for disse mikrofonene.
Med automatiske programvareoppdateringer for nye funksjoner og tjenester vil dine musikk- og stemmealternativer alltid være oppdatert og på sitt beste.
Med Google Home-appen for iOS og Android kan du enkelt sette opp og styre alle Citation-høyttalere. Alle høyttalere støtter både 2.4GHz og 5GHz Wi-Fi-tilkoblinger.
Få supplerende informasjon om lydinnholdet ditt eller kontroller musikken med fingertuppene på den intuitive berøringsskjermen i farger.