Harman Kardon Citation 100

Den minste, smarteste hjemmehøyttaleren med slagkraftig lyd

Getting started with your Harman Kardon Citation 100

Høyttalerelementer
1 x 20mm diskant, 1 x 102mm bass
Utgangseffekt
50W RMS
HE-AAC, LC-AAC, MP3, Vorbis, WAV (LPCM), FLAC, Opus
Signal-to-noise ratio
>80dB
Supported audio formats
HE-AAC, LC-AAC, MP3, Vorbis, WAV (LPCM), FLAC, Opus
Output power
50W RMS
Transducer
1 x 20mm tweeter, 1 x 102mm woofer
Mål (B x H x D)
172 x 275 x 163 mm
Vekt
2,7 kg (6lb)
4.2
Strøm for Bluetooth-sender
< 5 dBm

Vakker lyd som henvender seg til deg

Harman Kardon Citation 100 er en neste generasjon kompakt smarthøyttaler som passer inn overalt og fyller rommet ditt med kraftig lyd. Enkel i bruk, kombinerer Citation 100 innovasjon innen lyd i hjemmet med oppmerksomhet på detaljer i design, noe som gir rom for sofistikert utseende og utrolig lyd med kraftig bass. Musikkelskere vil elske lyden som fyller rommet og tilgang til mer enn 300 musikktjenester og HD-strømming gjennom Chromecast built-in. Google Assistent byr på praktisk stemmekontroll til din Citation 100 for håndfri hjelp rundt om i hjemmet. Få svar, spill musikk, organiser dagen din, kontroller ditt smarthjem, nyt underholdningen din og mer, bare med stemmen din!

Citation 100 kombinerer innovasjon i hjemmelyd og underholdning med sofistikert og vakker design. Det førsteklasses ullstoffet fra Kvadrat er smussavvisende og flammehemmende.
I mer enn 65 år har Harman Kardon levert luksuriøse lydopplevelser som lar lytteren føle musikken og fordype seg i øyeblikket. Citation er det ultimate uttrykket og er verdens første virkelige førsteklasses produkt av sin type.
Citation 100 kan gi lyd i flere rom ved å legge til ekstra Citation-høyttalere for å skape den ultimate lydopplevelsen i hele huset. Du kan spille av den samme musikken eller forskjellig musikk i forskjellige rom og kontrollere det hele fra et nettbrett eller en smarttelefon.
Google Assistent gir praktisk stemmestyring av ditt Citation trådløse lydsystem. Få svar, spill musikk, fiks dagen din, nyt underholdningen din og kontroller ditt smarthjem, bare med stemmen din.
Bruk stemmen din til å be om dine favorittsanger og nyt musikkstrømming i HD, drevet av skyen.
Lytt til ditt favoritt lydinnhold, internett-radio og podkaster, alt i HD via Chromecast built-in.
Par to Citation 100-høyttalere i samme rom for stereolyd.
For ekstra sikkerhet og privatliv kan mikrofonene på høyttalerne slås av. Flerfargede LED-indikatorer vises gjeldende status for disse mikrofonene.
Med automatiske programvareoppdateringer for nye funksjoner og tjenester vil dine musikk- og stemmealternativer alltid være oppdatert og på sitt beste.
Med Google Home-appen for iOS og Android kan du enkelt sette opp og styre alle Citation-høyttalere. Alle høyttalere støtter både 2.4GHz og 5GHz Wi-Fi-tilkoblinger.