Aura Studio 3

Bluetooth-høyttaler

Getting started with your Aura Studio 3

4.2
Støtter
A2DP 1.3, AVRCP 1.6
Høyttalerelementer
Mellomtone/diskant
Nominell effekt
2 x 15W RMS + 1 x 100W RMS
Frekvensrespons
45 Hz – 20 KHz (-6 db)
Signal-/støyforhold
80 dB ved 15 W (middels til høy rekkevidde); 80 dB ved 100 W (subwoofer)
Strømforsyning
100–240 V – 50/60 Hz
Bluetooth-senderens strøm
0–9 dBm
Bluetooth-senderens frekvensområde
2,402 – 2,480 GHz
Bluetooth-senderens modulasjon
GFSK, π/4 DQPSK, 8DPSK
Mål (H x B x D)
283.6 x 232 x 232 (mm) \ 11,2" x 9,1" x 9,1"
Vekt
3.6kg (7.9lb)

Visuelt fantastisk lyd

Oppgrader boligen din med den tidløse, ikoniske designen til Harman Kardon Aura Studio 3 og få 360 grader med vakker lyd. En makeløs Bluetooth-høyttaler som ser like bra ut som den høres ut. Den parer lyd som fyller rommet med integrerte omsluttende lyseffekter, en krusende vannbølge av bevegelse som lar deg oppleve musikken din på en ny og visuelt dynamisk måte. Denne høyttalerens kuppelformede design, som gjør like lite ut av seg som det lille fotavtrykket, passer perfekt inn med interiøret i hvilket som helst rom i boligen din.

Vakker lyd er en kunst. Med kuppelformet design, førsteklasses materialer og omsluttende lyseffekter gir ikoniske Harman Kardon Aura Studio 3 et moderne inntrykk i boligen din.
Stil og substans. Harman Kardon Aura Studio 3-høyttalere avgir eksepsjonell 360 graders lyd. Nyt en mer dynamisk lyd takket være en kraftig subwoofer som gir en virkelig intens lytteopplevelse.
La den elegante rippeleffekten fylle rommet ditt med en rolig atmosfære. Gjør hver lytting til en fantastisk opplevelse for både ørene og øynene dine.
Strøm musikk trådløst via Bluetooth for å nyte en lyd som fyller rommet.
Plasser Harman Kardon Aura Studio 3 hvor som helst i boligen din. Den elegante formen og det minimale fotavtrykket passer perfekt og lager et fantastisk særpreg som glir vakkert inn med interiøret ditt.