Harman Kardon Citation Adapt

Kompakt trådløst digitalt AV-adapter

Getting started with your Harman Kardon Citation Adapt

Strømforsyning
100-240v ~ 50/60Hz
Trådløst nettverk
802.11a/b/g/n/ac (2.4GHz/5GHz)
Frekvensområde for 2.4 G Wi-Fi-sender
2412 - 2472 MHz (2.4GHz ISM Band, USA 11 kanaler, Europa og andre 13 kanaler)
2.4G Wi-Fi sendereffekt
< 20 dBm
2.4G Wi-Fi modulasjon
DBPSK, DQPSK, CCK, QPSK,BPSK,16QAM,64QAM
Strøm for 5G WISA-sender
< 14 dBm
5G WISA modulasjon
OFDM, BPSK, QPSK, 16QAM
Frekvensområde for 5G WISA-sender
5.15 - 5.35GHz, 5.470 - 5.725GHz, 5.725 - 5.825GHz
Strømforbruk i hvilemodus
< 2.0 Watt
Merk
CITATION ADAPT er ment for strømming av musikk. Forbrukeren kan strømme Bluetooth-audio til høyttaleren. Forbrukeren kan koble høyttaleren til lokalt WiFi-nettverk og strømme musikk med Google Chromecast. I tillegg vil høyttaleren arbeide med Google Home. Dette produktet er utformet for å slå seg på umiddelbart og spille av musikk på et øyeblikks varsel, og derfor må Bluetooth- og Wi-Fi-tilkoblingene være aktive hele tiden for korrekt drift. CITATION ADAPT overholder EUs lovgivning om energibruk. CITATION ADAPT Det vil gå inn i dvalemodus (tilkoblet ventemodus) når det ikke har vært brukt på 20 minutter . Deretter kan det aktiveres igjen via Bluetooth eller Wi-Fi.
Mål (B x H x D)
305 x 55 x 155mm (12" x 2.2" x 6.1")
Vekt
1kg (0.46lb)
Bluetooth-versjon
4.2
Frekvensområde for Bluetooth-sender
2402 – 2,480MHz
Bluetooth-senderens effekt
< 10 dBm
Modulasjon for Bluetooth-sender
GFSK, π/4 DQPSK, 8DPSK

Vakker lyd som henvender seg til deg

Harman Kardon Citation Adapt er neste generasjon trådløs digital AV-mottaker for film og musikk. Med fullfarge LCD berøringsskjerm er Citation Adapt enkel i bruk og kombinerer innovasjon innen lyd i hjemmet med oppmerksomhet på detaljer i design, noe som gir rom for sofistikert utseende og helt trådløs stereolyd når den kombineres med Citation Tower eller Citation Sub. Musikkelskere vil elske tilgang til mer enn 300 musikktjenester og HD-strømming via Chromecast built-in mens filmelskere nyter det helt trådløse hjemmekinosystemet med Citation Adapt som midtpunkt.

Citation Adapt kan gi lyd i flere rom ved å legge til ekstra Citation-høyttalere for å skape den ultimate lydopplevelsen i hele huset. Du kan spille av den samme musikken eller forskjellig musikk i forskjellige rom og kontrollere det hele fra et nettbrett eller en smarttelefon.
Få den totale kinolydopplevelsen i surround med surround lydavspilling, men uten alle kablene. Sett opp et 2.1-system for den ultimate film-, sports- og spillopplevelsen ved å legge til Citation Tower og Citation Sub.
Harman Kardon har ledet utviklingen innen lyd i mer enn 65 år. Vi fengsler dine sanser med overlegen lyd for å skape fantastiske øyeblikk.
Ditt favoritt lydinnhold, internett-radio og podkaster - lytt til alt i HD via Chromecast built-in.
4 HDMI inn og HDMI ARC porter for integrering med nesten enhver TV, inkludert de mest avanserte 4K.
Med automatiske programvareoppdateringer for nye funksjoner og tjenester vil dine musikk- og stemmealternativer alltid være oppdatert og på sitt beste.
Med Google Home-appen for iOS og Android kan du enkelt sette opp og styre alle Citation-høyttalere. Alle høyttalere støtter både 2.4GHz og 5GHz Wi-Fi-tilkoblinger.
Få supplerende informasjon om lydinnholdet ditt eller kontroller musikken med fingertuppene på den intuitive berøringsskjermen i farger.
Strøm musikk trådløst fra smarttelefonen eller nettbrettet.