Harman Kardon Citation Amp

Kraftig, trådløs stereoforsterker som støtter strømming

Getting started with your Harman Kardon Citation Amp

Specifications

Nominell utgangseffekt (8 ohm)
125 W RMS per kanal
Nominell utgangseffekt (4 ohm)
200 W RMS per kanal
Minimum impedans
4 ohm
Total harmonisk forvrengning (THD)
0.05 %
Frekvensrespons
20 Hz-20 kHz +/- 0,5 dB
Signal/støyforhold
>110dB A-vektet
Strømforsyning
100-240 V ~ 50/60 Hz
Strømforbruk
125W
Støttede digitale formater
PCM, Dolby Digital
2.4G Wi-Fi-frekvensområde
2412-2472 MHz (2,4 GHz ISM-bånd, USA 11 kanaler, Europa og andre 13 kanaler)
2.4G maks sendeeffekt
≤20 dBm (EIRP)
2,4 G WiFi-modulasjon
DBPSK, DQPSK, CCK, QPSK, BPSK, 16QAM, 64QAM
5G maks WiFi-senderstyrke
≤23 dBm (EIRP)
5G W-Fi-modulasjon
QPSK, BPSK, 16QAM, 64QAM, 256QAM
5G Wi-Fi-frekvensområde
5,15~5,35 GHz, 5,470~5,725 GHz, 5,725~5,825 GHz
Strøm for 5 G WISA-sender
< 14 dBm (EIRP)
5G WISA-modulasjon
OFDM, BPSK, QPSK, 16QAM
5G WISA-senderfrekvensområde
5,15~5,35 GHz, 5,470~5,725 GHz, 5,725~5,825 GHz
Maks inngangsnivå for analog inngang
2 V RMS
Analog inngang
1 AUX (Stereo RCA-kobling)
Digital inngang
1 digital (HDMI ARC, koaksial eller optisk kobling)
Lydutganger
1 linjeutgang, 1 utgang for basshøyttaler
"Mono Summing" for venstre/høyre kanal
Ja
Utgang for basshøyttaler
"Mono Summing" eller delefilter-modus
Delefrekvenser for basshøyttaler
50-120 Hz
Mål (B x H x D)
215 x 75 x 230 (mm)
Høyde i rack
2RU
Vekt
5,3 pund (2,4 kg)
Emballasjestørrelse (B x H x D)
326 x 280 x 121 (mm)
Emballasjevekt (brutto)
6,8 pund (3,1 kg)
Tonekontroll
bass, diskant
Maks lydnivå
0 – 100 % av maks effekt
Bluetooth-versjon
4.2
Bluetooth-frekvensområde
2402 Mhz-2480 GHz
Bluetooth, maks sendeeffekt
≤10 dBm (EIRP)
Bluetooth-senderens modulasjon
GFSK, π/4 DQPSK, 8DPSK
WiFi-nettverkskompatibilitet
802.11a/b/g/n/ac
Andre tilkoblinger
Ethernet, IR-inngang for fjernkontroll, 12 V trigger-utgang
Google Home og Chromecast built-in er varemerker som eies av Google LLC.
Krever Chromecast eller Chromecast built-in enhet.
Bluetooth®-ordmerket og -logoene er registrerte varemerker som tilhører Bluetooth SIG, Inc., og enhver bruk av slike merker av HARMAN International Industries, Incorporated, er på lisens. Andre varemerker og merkenavn tilhører sine respektive eiere. Wi-Fi CERTIFIED-logoen er et sertifiseringsmerke som tilhører Wi-Fi-alliansen.
* Krever en kompatibel enhet. Tilgjengelighet og ytelse for visse andre funksjoner og tjenester er avhengige av tjenestene, enheten og avhengig av nettverk, og er muligens ikke tilgjengelig i alle regioner; abonnement(er) kan være påkrevd, og ytterligere vilkår, betingelser og/eller belastninger kan gjelde.
Produsert i henhold til lisens fra Dolby Laboratories. Dolby- dobbel-D-symbolet er varemerker tilhørende Dolby Laboratories.
HDMI, HDMI-logoen og High-Definition Multimedia Interface er varemerker eller registrerte varemerker for HDMI Licensing LLC i USA.

Den ultimate stereoforsterkeren med kraft og strømmefunksjon.

Koble det hele sammen problemfritt og oppgrader hjemmekinoen med kraftig HD-strømming fra Harman Kardon Citation Amp. Oppgrader dine bokhylle-, gulv-, vegg- eller takmonterte høyttalere, eller kombiner med andre Citation-produkter for et flerkanals, trådløst, surround-system. Ny Digital Loop Amplifier-teknologi gir 200 watt per kanal slik at du kan nyte musikk og filmer på best mulig måte, med det nyeste innen trådløse strømmefunksjoner. Strøm favorittmusikken din med Chromecast built-in™ og AirPlay, eller koble til TV-en din med HDMI ARC-kabelen som følger med. Citation Amp er også kompatibel med Control 4- og Creston-kontrollsystemer.

Harman Kardon Citation-kolleksjonen er den første i sitt slag og det ypperste innen innovativ lydteknologi fra Harman Kardon, verdens fremste leverandør av lydprodukter av høy kvalitet i over 65 år.
Oppgrader alle dine kablede høyttalere med Harman Kardons klasse D-kraft som gir 200 watt per kanal ( 4 ohm).
Digital Loop Amplifier-teknologi retter opp feil og forvrengninger som ofte oppstår i digitale forsterkere, og gjenoppretter lydkvaliteten slik som den var ment å være. Hør hver note nøyaktig slik som artisten ville ha det.
Koble Citation Amp enkelt og problemfritt opp med TV-en din ved hjelp av den innebygde HDMI ARC-inngangen, og juster lyden med fjernkontrollen til TV-en din.
Juster lyden fra din Citation Amp for å tilpasse og optimalisere den best mulig til rommet ditt og høyttalerne dine. Juster EQ, maks lydnivå, «Mono Summing» og variabel delefrekvens for basshøyttaler («Variable Subwoofer Crossover») etter din personlige smak og behag.
Harman Kardon Citation Amp kan enkelt integreres og kombineres med de mest populære tilkoblede kontrollsystemene for automatisert underholdning i hjemmet, inkludert både Control 4 og Crestron.
Harman Kardon Citation Amp kan installeres hvor som helst. Koble den til i et stativ, på hyllen, monter den til veggen, eller skjul den og bruk IR-sensoren som følger med.
Koble Harman Kardon Citation Surround Speakers, Citation Sub S og Citation Amp sammen med ditt kablede musikkanlegg hjemme for å nyte en rik, flerkanals surround-lydopplevelse.
Slapp av, la deg inspirere og utforsk. Harman Kardon Citation Amp gir deg tilgang til over 300 musikkstrømmetjenester via Chromecast built-in™ og AirPlay. Nyt alle favorittene dine innen lydinnhold, internettradio og podcaster i fantastisk HD-kvalitet.
Oppdag nye artister og få tilgang til favorittspillelistene dine fra Apple Music med AirPlay. Bruk iPhone-appen til å velge lydspor og sette stemningen hvor som helst i hjemmet ditt.
Harman Kardon Citation Amp kombinerer innovativ lyd med sofistikert design i én kompakt og elegant pakke.