Harman Kardon FLY TWS

True Wireless in-ear headphones

Getting started with your Harman Kardon FLY TWS

Specifications

Ear tip material
Silicon
Driver size (mm)
5.6
Driver sensitivity at 1kHz/1mW (dB)
97
Dynamic frequency response range (Hz)
10 Hz - 20 kHz
Impedance (ohms)
17
Number of drivers per ear
1
Lade-etuiets vekt (g)
59.2
Charging Case Weight (oz)
2.1
Øreproppens vekt (g)
14.6
Earpiece Weight (oz)
0.5
Bluetooth profiles
A2DP 1.3, AVRCP 1.5, HFP 1.6
Bluetooth frequency
2.402 GHz – 2.480 GHz
Bluetooth transmitted modulation
GFSK, π/4DQPSK, 8DPSK
Bluetooth version
5.0
Charging time (hours from empty)
2
Maksimum spilletid (timer)
6
Ambient Aware
Ja
Bluetooth
Ja
Built-in Microphone
Ja
Charging case
Ja
Hands Free Call
Ja
Sweat Proof
Ja
TalkThru
Ja
Touch Control
Ja
True Wireless
Ja
IP Code
IPX5

Fengende ekte trådløs lyd

Harman Kardon FLY TWS-hodetelefoner blander sublim lyd og vakker design med et sofistikert og helt trådløst grensesnitt. Den perfekte følgesvenn for musikkentusiaster med en aktiv livsstil – vannavstøtende og hurtigladende, og med 20 timers avspilling. De unike funksjonene holder deg tilkoblet til verden og med musikken din. Håndfri Google Assistent og Amazon Alexa hjelper deg gjennom dagen. Ha på hodetelefonene mens du tar til deg alt rundt deg, med Ambient Aware. Demp hodetelefonene raskt for å ha en ekte samtale med TalkThru. Tilpass lydopplevelsen din med Harman Kardons hodetelefon-app. (*) Kun støttet på Android. (**) Android 6.0 eller nyere kreves for full tilgang til Alexa-funksjoner når du bruker denne enheten.

Kos deg med friheten du kun kan få fra virkelig trådløs tilkobling. Par Harman Kardon FLY TWS-hodetelefonene med smarttelefonen din for å oppleve den optimale håndfri-opplevelsen.
Med 5,8 mm drivere er Harman Kardon FLY TWS-hodetelefonene optimalisert for reising og leverer førsteklasses og rik lyd mens du er på farten. Få vakker musikk uansett hvor dagen fører deg.
Harman Kardon FLY TWS-hodetelefonenes 20 timers spilletid (6 timer i øretelefonene + 14 timer fra ladeesken) gir deg låtene du trenger for å komme deg gjennom selv de lengste dagene.
Takket være Fast Pair levert fra Google, vil din Harman Kardon FLY TWS koble seg til din Android-enhet i det øyeblikket du tar dem ut av esken. Du kan også enkelt pare flere enheter ved å trykke på enhetenes skjermer.
Stemmeassistenten du foretrekker kan aktiveres med bare én berøring. Få svar, spill musikk og håndter daglige utfordringer, rett og slett ved bruk av stemmen. (*) Kun støttet på Android. (**) Android 6.0 eller nyere kreves for full tilgang til Alexa-funksjoner når du bruker denne enheten.
Med de unike funksjonene til hodetelefonene Harman Kardon FLY TWS er avbrudd en saga blott. Bruk TalkThru til å dempe lydstyrken, slik at du kan ha samtaler uten å ta av hodetelefonene. Føler du at du går glipp av noe? Med Ambient Aware kan du få med deg det som skjer rundt deg, uten å stoppe musikken.
Den perfekte følgesvenn for deg som har en aktiv livsstil. Harmans Kardon FLY TWS-hodetelefoner er svette- og vannbestandige, med en IPX5-klassifisering. De tåler selv de våteste værforhold, slik at du kan fokusere på musikken og veien videre.
Styr lyden med en fullt funksjonell trådløs berøringskontroll. Svar på eller avvis telefonsamtaler, øk eller reduser lydstyrken, bytt sang eller start Ambient Aware, TalkThru eller talekontroll med et lett trykk eller ved å sveipe.
Det ytterste innen trådløse samtaler. Harmans Kardon Fly TWS-hodetelefoner undertrykker støy i bakgrunnen for å levere tydelige, skarpe samtaler i stereo. Hold kontakten med venner, familie eller forretningsforbindelser.
Få en forsterket lytteopplevelse med Harman Kardons hodetelefon-app. Tilpass lyden ved å justere de ulike lydinnstillingene akkurat slik du vil ha det og velge mellom Google Asssistant og Amazon Alexa som taleassistenter. La ørene gjøre resten av jobben.
Ikke la batteriet bli tappet når du ikke lytter. Når du tar en pause fra musikken din, slår Harmans Kardon Fly TWS-hodetelefoner seg av for å spare batteriet. Funksjonen «Auto-off timer» (tid for automatisk avslåing) i Harmans My Harman Kardon-hodetelefonappen setter hodetelefonene til modus for automatisk avslåing etter 30 minutter uten avspilling. Klar for mer? Fortsett avspillingen på et blunk.
Harmans Kardon FLY TWS-hodetelefoner er laget av raffinerte materialer og passer perfekt i øret. Skinnmaterialet i både øretelefonene og ladeesken gjør Harman Kardon FLY TWS sofistikerte og slitesterke.