Harman Kardon FLY BT

Bluetooth in-ear headphones

Getting started with your Harman Kardon FLY BT

Quick Start Guide

Get up and running in no time with our easy-to-follow Quick Start Guide

Product Registration

Register your product

Do you own this product? Register it here! And claim your warranty or service easily

Register now

Documents & Downloads

Specifications

Driver size (mm)
8.6
Driver sensitivity at 1kHz/1mW (dB)
94 dB SPL @ 1 kHz / 1 mW
Dynamic frequency response range (Hz)
20 Hz – 20 kHz
Impedance (ohms)
32
Driverstørrelse
8,6 mm
Vekt
17,1 g
Bluetooth profiles
HFP V1.6, HSP V1.2, A2DP V1.2, AVRCP V1.4
Bluetooth frequency
2.402 GHz – 2.48 GHz
Bluetooth transmitted modulation
GFSK, π/4 DQPSK, 8DPSK
Bluetooth version
4.1
Charging time (hours from empty)
2
Maksimum spilletid (timer)
8
Fabric cable
Ja
Bluetooth
Ja
Charging cable
Ja
Voice Assistant integration
Ja
Built-in Microphone
Ja
Carrying pouch
Ja
Hands Free Call
Ja
Rechargable battery
Ja
Sweat Proof
Ja
Wireless
Ja

Sofistikert design. Fengslende Bluetooth-lyd.

Kardon FLY BT-hodetelefonene fra Harman er vakkert utformet fra luksuriøse materialer og er en perfekt følgesvenn for en aktiv livsstil og blander praktfull lyd med sofistikert design. Disse lette Hi-Fi-hodetelefonene er den perfekte følgesvennen for din aktive livsstil – motstandsdyktige mot svette og vann, IPX5-klassifiserte. De lades raskt og har opptil 8 timers avspillingstid og sammenkobles enkelt sammen med smarttelefonen din for anrop og adgang til talestyrt assistent via handsfree. De er komfortable selv for lange lytteøkter og har fornuftige men stilfulle funksjoner inkludert ledninger i krøllfritt stoff, magnetiske ørepropper, silikon i tre størrelser og detaljer i anodisert aluminium.

Optimert for reise, og med 8,6 mm drivere leverer hodetelefonene Harman Kardon FLY BT førsteklasses, fyldig lyd når du er på farten. Nyt favorittmusikken din, uansett hvor dagen tar deg.
Med opptil 8 timers avspillingstid fra en enkelt hurtiglading gir hodetelefonene Harman Kardon FLY BT deg en lang lytteopplevelse i HiFi, hele dagen.
Hold kontakten med venner, familie og forretningspartnere ved hjelp av anrop med handsfree. Bare trykk på mikrofonens fjernkontroll med tre knapper for å komme i gang. Når du trenger litt hjelp, kan du også få direkte adgang til smartenhetens talestyrte assistent.
Ha hodetelefonene rundt halsen når de ikke er i bruk. De magnetiske øreproppene smekker sammen, slik at du ikke mister dem når ørene dine får en hvil.
Frigjør deg fra irriterende sammenviklede ledninger. Ledningene er i stoff av høy kvalitet og er både komfortable og krøllresistente. Dermed kan du bruke mer tid til å lytte til musikken din, og mindre tid til å løse floker.
Enten du er på ferie, treningsstudio eller i møte – da med deg Harman Kardon FLY BT-hodetelefonene dine overalt. Den kompakte myke lagringsposen sørger for at de beskyttes når de ikke er i bruk.
Trenger du hjelp? Bare spør Harman Kardon FLY BT-hodetelefonene fungerer med smarttelefonens innebygde talestyrte assistent, slik at du har assistanse tilgjengelig uansett hvor og når du trenger det.

Can’t find what you’re looking for?

Call us

Call us

Call us now at: +47 21932930

Monday – Friday: 09:00-17:00

E-mail us

E-mail us

We are here Monday – Sunday to answer you as fast as we can!

Email us
message

WhatsApp Us

Send us a message here

Monday - Friday: 09.00-18.00
Saturday - Sunday: 10:00-16:00