Harman Kardon FLY ANC

Trådløse over-ear hovedtelefoner med støjreduktion

Getting started with your Harman Kardon FLY ANC

Quick Start Guide

Get up and running in no time with our easy-to-follow Quick Start Guide

Product Registration

Register your product

Do you own this product? Register it here! And claim your warranty or service easily

Register now

Documents & Downloads

Specifications

Enhedsstørrelse
40 mm
Maks. indgangseffekt 30 mW
Produktets nettovægt
281 g (uden kabel)
Frekvensområde (trådløs)
16 Hz - 22 kHz
Frekvensområde (Aux-indgang)
16 Hz - 22 kHz
Følsomhed
100 dB SPL ved 1 kHz/1 mW
Mikrofonfølsomhed
-21 dB ved 1 kHz/Pa
Impedans
32 Ohm
Bluetooth-sendeeffekt
<8 dbm
Bluetooth-transmitteret modulation
GFSK, π/4 DQPSK, 8DPSK
Bluetooth-frekvens
2,402-2,480 GHz
Bluetooth-profil version
A2DP 1.3, AVRCP 1.5, HFP 1.6
Bluetooth-version
4.2
Batteritype
Lithium-ION Polymer Batteri ( 3.7v/ 700mah)
Strømforsyning
5V 1A
Opladningstid
<2 timer
Musikspilletid med Bluetooth og støjreduktion
20 timer
Musikspilletid med Bluetooth uden støjreduktion
30 timer

Trådløs frihed. Aktiv støjreduktion.

Fordyb dig i luksuriøs lyd - uden distraktioner. Den aktive støjreduktion i Harman Kardon FLY ANC-hovedtelefonerne forbinder dig fuldt ud med din musik. Disse over-ear hovedtelefoner er præcist konstrueret til udsøgt lyd. De leverer op til 20 timers lytning uden forstyrrelser - eller op til 30 timer uden støjreduktion. Undgå trælse afbrydelser med multipunkt-forbindelsen, som gør det let at skifte mellem forskellige apparater. Med indbygget Google Assistent og Amazon Alexa er det dig, der styrer showet. Og du kan tilpasse din lydoplevelse fuldstændigt med Harman Kardon Headphones appen, så du opnår den ultimative luksuslyd.

Harman Kardons FLY ANC-hovedtelefoner er optimeret til rejsebrug. Med 40 mm enheder giver de dig fyldig førsteklasses-lyd på farten. Glæd dig til smuk musik, uanset hvor dagen bringer dig hen.
Harman Kardons FLY ANC-hovedtelefoner er skabt af raffinerede materialer, der omslutter dine ører med fuld komfort. Af sofistikerede detaljer kan nævnes læderbøjlen og ørekopper i aluminium, som tilfører stil, komfort og holdbarhed.
Et let tryk på ørekoppen aktiverer din foretrukne stemmeassistent. Få svar på spørgsmål, afspil musik - og løs dagens udfordringer. Blot ved at bruge din stemme.
Intet skal komme imellem dig og din musik. Harman Kardons FLY ANC hovedtelefoner har avanceret støjreduktion, så du hører mere af det, du ønsker - og mindre af alt det andet.
Harman Kardons Fly ANC hovedtelefoner leverer 20 timers batteritid, og med blot et kvarters opladning får du 2,5 timers spilletid. Resultatet er højere produktivitet og mindre tid uden din musik.
Harman Kardon FLY ANC hovedtelefonerne har flerpunktsforbindelse, så du nemt kan skifte mellem forskellige enheder. Det er let at klikke fra en film til et opkald og tilbage igen.
Fladt batteri? Du kan altid tilkoble det aftagelige lydkabel og lytte videre uden støjreduktion. Kablet kan også bruges som adapter i fly, hvor du kan nyde film og musik i den skræddersyede luksus-kvalitet, du er vant til.
Harman Kardons FLY ANC hovedtelefoner er den perfekte ledsager til dig, der forlanger førsteklasses lyd på farten. Med det medfølgende hårde etui er dine hovedtelefoner beskyttet overalt.
Få en endnu bedre lytteoplevelse med Harman Kardon Headphones-appen. Med de forskellige indstillinger kan du skræddersy din helt personlige lyd, og du kan vælge Google Asssistent eller Amazon Alexa som din foretrukne stemmeassistent. Lad dine ører gøre resten.

Can’t find what you’re looking for?

Call us

Call us

Call us now at: +45 32712498

Mandag - Fredag - 09:00 - 17:00

E-mail us

E-mail us

We are here Monday – Sunday to answer you as fast as we can!

Email us
Chat with us

Chat with us

Monday - Friday: 09.00-18.00
Saturday - Sunday: 11:00-16:00

message

WhatsApp Us

Send us a message here

Monday - Friday: 09.00-18.00
Saturday - Sunday: 10:00-16:00