Harman Kardon Citation ONE

Compact, slim en verbluffend geluid

Aan de slag met uw Harman Kardon Citation ONE

Product Specificaties

Transducer
1 x 20mm tweeter, 1 x 89mm woofer
Uitgangsvermogen
40W RMS
Signaal-ruisverhouding
>80dB
Stroomvoorziening
100-240V – 50/60Hz
Draadloos netwerk
802.11 a/b/g/n/ac (2.4GHz/5GHz)
2.4G Wi-Fi transmitter frequentiebereik
2412 – 2472MHz (2.4GHzISM Band, VS 11 kanalen, Europa en andere 13 kanalen)
2.4G Wi-Fi transmittervermogen
<20dBm
2.4G Wi-Fi modulatie
DBPSK, DQPSK, CCK, QPSK, BPSK, 16QAM, 64QAM
5G Wi-Fi zendervermogen
<23dBm
5G Wi-Fi-modulatie
QPSK, BPSK, 16QAM, 64QAM, 256QAM
5G Wi-Fi zendfrequentiebereik
5.15 - 5.35GHz, 5.470 - 5.725GHz, 5.725 - 5.825GHz
Ondersteunde audioformaten
HE-AAC, LC-AAC, MP3, Vorbis, WAV (LPCM), FLAC, Opus
Opmerking
CITATION ONE is bedoeld om te worden gebruikt voor het streamen van muziek. Een consument kan Bluetooth-audio streamen naar de luidspreker.Een consument kan de luidspreker aansluiten op het lokale Wi-Fi-netwerk en muziek streamen met Google Chromecast. Bovendien werkt de luidspreker dan met Google Home. Dit product is zodanig ontworpen dat het direct inschakelt en gereed is om muziek af te spelen. Voor een goede werking moeten de Bluetooth- en Wi-Fi-verbinding daarom altijd actief zijn. CITATION ONE voldoet aan de energiewetgeving van de Europese Unie. CITATION ONE voldoet aan European Commission Regulation (EC) Nr 1275/2008 en (EU) Nr 801/2013 als een netwerkapparaat et hoge netwerkbeschikbaarheid (HiNA-apparatuur en apparatuur met HiNA-functionaliteit). • Stroomverbruik • Stand-by
Signal-to-noise ratio
>80dB
Supported audio formats
HE-AAC, LC-AAC, MP3, Vorbis, WAV (LPCM), FLAC, Opus
Output power
40W RMS
Transducer
1 x 20mm tweeter, 1 x 89mm woofer
Afmetingen (B x H x D)
140 x 188x 140 mm
Gewicht
2 kg
Bluetooth® versie
4.2
Bluetooth zendfrequentiebereik
2402 – 2480MHz
Bluetooth transmittervermogen
<5dBm
Bluetooth transmitter modulatie
GFSK,π/4 DQPSK, 8DPSK

Schitterend geluid dat u aanspreekt

De Harman Kardon Citation ONE is een slimme luidspreker van de nieuwe generatie en heeft een rijk geluid en een compact alles-in-één design. De ONE is eenvoudig in gebruik en combineert innovatie in home audio met aandacht voor details in het design, met als resultaat een verfijnde uitstraling en een verrassend geluid in een compact formaat. Muziekliefhebbers kunnen genieten van kamervullend geluid en toegang tot meer dan 300 muziekservices en high-definition streaming via geïntegreerde Chromecast. De Google Assistent biedt handige spraakbediening van uw Citation ONE voor handsfree gebruik overal in huis. Stel vragen, speel muziek, organiseer uw dag, bedien uw smart home, geniet van uw entertainment en nog veel meer. Met alleen uw stem!

De Citation ONE combineert innovatie in home audio-entertainment met een geavanceerd en schitterend ontwerp. De hoogwaardige gemengde wollen stof, gemaakt door Kvadrat, is vuilafstotend en vlamvertragend.
Al meer dan 65 jaar is Harman Kardon toegewijd aan het leveren van luxueuze audio-ervaringen die de luisteraar de muziek doet voelen en onderdompelt in het moment. Citation is de ultieme expressie hiervan en is 's werelds eerste echt premium product in zijn soort.
De Citation ONE biedt multi-room mogelijkheden door extra Citation-luidsprekers toe te voegen. Hiermee kunt u de ultieme audio-ervaring in uw hele huis creëren. U kunt dezelfde muziek of verschillende muziek in verschillende kamers spelen en bedienen vanaf een tablet of smartphone.
De Google Assistent biedt handige spraakbediening voor uw Citation draadloze home-geluidssysteem. Stel vragen, speel muziek, neem uw dag door, geniet van uw entertainment en beheer uw smart home met uw stem.
Gebruik uw stem om uw favoriete nummers op te vragen en geniet van high-definition muziekstreaming, mogelijk gemaakt door de cloud.
Luister naar uw favoriete muziek, internetradio en podcasts, allemaal in high-definition via geïntegreerde Chromecast.
Combineer twee Citation ONE-luidsprekers in dezelfde ruimte voor stereogeluid.
Voor extra veiligheid en privacy kunnen de microfoons van de luidspreker worden uitgeschakeld. Meerkleurige LED-indicatoren tonen de huidige status van deze microfoons.
Met automatische software-updates voor nieuwe functies en diensten zijn uw muziek- en spraakopties altijd up-to-date en op zijn best.
Met de gratis Google Home-app voor iOS en Android kunt u de Citation luidsprekers gemakkelijk instellen en beheren. Alle luidsprekers ondersteunen 2,4-GHz en 5-GHz wifi-verbindingen.
Stream uw muziek draadloos vanaf uw smartphone of tablet.