Harman Kardon Citation MultiBeam™ 700

De slimste, compacte soundbar met MultiBeam™ surround sound

Aan de slag met uw Harman Kardon Citation MultiBeam™ 700

Opmerking
CITATION MULTIBEAM 700 voldoet aan de verordening van de Europese Commissie (EC) No 1275/2008 and (EU) No 801/2013.
Energieverbruik:-
Uit-modus
N.v.t.
Standby
N.v.t.
Netwerk stand-by*
2,0 watt
Tijd tot stand-by netwerk
18 minuten *
Netwerk-standby
bij apparaten waarbij de draadloze verbinding is geactiveerd
Transducer
2 x 25mm tweeter, 5 x 50mm woofer
Uitgangsvermogen
210W RMS
Signaal/ruis-verhouding
>80dB
Afmetingen (B x H x L)
790 x 65 x 130mm (31.1" x 2.6" x 5.1")
Gewicht
3,7kg (8.1lb)
Bluetooth® versie
4.3
Frequentiebereik van Bluetooth-zender
2402 – 2480MHz
Bluetooth-zendermodulatie
<10dBm
Bluetooth-zendermodulatie
GFSK,π/4 DQPSK, 8DPSK
Draadloos netwerk
802.11 a/b/g/n/ac (2.4GHz/5GHz)
2.4G frequentiebereik wifi-zender
2412 – 2472MHz (2.4GHzISM Band, USA 11 kanalen, Europa en anderen 13 kanalen)
2.4G wifi zendervermogen
<20dBm
2.4G wifi-modulatie
DBPSK, DQPSK, CCK, QPSK, BPSK, 16QAM, 64QAM
5G Wi-Fi zendervermogen
<23dBm
5G Wi-Fi modulatie
QPSK, BPSK, 16QAM, 64QAM, 256QAM
5G Wi-Fi zender frequentiebereik
5.15 - 5.35GHz, 5.470 - 5.725GHz, 5.725 - 5.825GHz
Voeding
100-240V~50/60Hz
Stroomverbruik in slaapstand
<2,0 watt
Google, Google Play, Chromecast, Chromecast built-in, Google Home en andere gerelateerde merken en logo's zijn handelsmerken van Google Inc.
-
Chromecast built-in vereist mogelijk abonnement(en).
-
Het woordmerk en de logo's van Bluetooth® zijn gedeponeerde handelsmerken van Bluetooth SIG, Inc. en elk gebruik van deze merken door HARMAN International Industries, Incorporated gebeurt onder licentie. Andere handelsmerken en handelsnamen zijn die van hun respectieve eigenaars. Het Wi-Fi CERTIFIED Logo is certificatiemerk van de Wi-Fi Alliance.
-
* Vereist compatibel apparaat. Beschikbaarheid en prestaties vanbepaalde andere functies en diensten zijn service, apparaat enafhankelijk van het netwerk en mogelijk niet overal beschikbaar;abonnement(en) kunnen vereist zijn en aanvullende voorwaardenen/of kosten kunnen van toepassing zijn.
-
Gefabriceerd onder licentie van Dolby Laboratories. Dolby en het dubbele D-symbool zijn handelsmerken van Dolby Laboratories.
-
De termen HDMI, het HDMI-logo en High-Definition Multimedia Interface zijn handelsmerken of geregistreerde handelsmerken van HDMI Licensing LLC in de Verenigde Staten.
-
Functies, specificaties en ontwerp kunnen zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd.
-

Prachtig geluid dat je aanspreekt

Elegant, dynamisch en krachtig. De Harman Kardon Citation MultiBeam™ 700 levert volledig surround sound voor je tv, zonder dat je extra luidsprekers en kabels nodig hebt. Als losstaande soundbar projecteert deze rijke audio naar elke hoek van de ruimte. Als deze wordt gecombineerd met andere luidsprekers uit de Citation-serie, kan de Citation MultiBeam™ 700 ook worden gebruikt als het middelste kanaal voor de ultieme thuistheater-opstelling met volledig, gedetailleerd surround sound. Geniet van meer dan 300 muziekstreamingdiensten, met het gebruiksgemak van AirPlay en Chromecast built-in™. Praat bovendien tegen Google om je favoriete muziek af te spelen, het volume te regelen en handsfree informatie te krijgen over het nummer waarnaar je luistert. Je kunt ook je dag plannen, alarmen instellen en slimme apparaten overal in huis bedienen - gewoon met je stem. Ervaar een prachtig geluid, hoe je ook luistert.

Ervaar een kamervullend surround sound-effect zonder extra luidsprekers en draden. MultiBeam™ technologie zorgt voor een bredere soundstage, zodat je elk audiodetail in je favoriete muziek, films, tv-series en games duidelijk kunt horen.
In de Harman Kardon Citation MultiBeam™ 700 smelt innovatie in home audio samen met stijlvol design. De hoogwaardige gemêleerde wollen stof, gemaakt door Kvadrat, is vuilafstotend en vlamvertragend.
Met de gratis Google Home-app voor iOS en Android kun je eenvoudig al jouw Harman Kardon Citation-luidsprekers instellen en beheren. Alle luidsprekers ondersteunen zowel 2,4 GHz als 5 GHz wifi-verbindingen.
Praat tegen Google met jouw Harman Kardon Citation Multibeam 700 om je favoriete nummers te laten afspelen en snel toegang te krijgen tot al je muziek. Zeg "Hey Google" om te beginnen.
Relax, activeer, ontdek. Harman Kardon Citation MultiBeam™ 700 geeft je toegang tot meer dan 300 muziekstreamingdiensten via Chromecast built-in™. Geniet van al je favoriete audio, internetradio en podcasts in adembenemende high-definition kwaliteit.
Ontdek nieuwe artiesten en speel uw favoriete afspeellijsten van Apple Music met AirPlay. Gebruik de iPhone-app om uw nummer te kiezen en bepaal de sfeer overal in uw huis.
Met de HDMI ARC en optische poorten kan de Harman Kardon Citation MultiBeam™ 700 worden aangesloten op vrijwel elke tv, ook de nieuwste en technologisch meest geavanceerde 4K-televisies.
Voeg een Harman Kardon Citation Sub S toe om uw thuisbioscoop te verrijken met diepe, rijke bas en combineer met de Harman Kardon Citation Surround en Harman Kardon Citation Tower luidsprekers om te genieten van een ultieme multi-channel surround sound-ervaring.
Bepaal hoe je verbonden wilt zijn en wat je deelt. De micorofoons van Harman Kardon Citation kunnen eenvoudig worden in- of uitgeschakeld voor meer veiligheid en privacy wanneer je dat wilt. Dankzij de veelkleurige LED-indicatoren kun je snel de huidige status van microfoons zien.
Houd je features en services moeiteloos up-to-date. Software-updates en -upgrades worden automatisch gedownload en op je systeem geïnstalleerd. Het onderhouden van state-of-the-art home audio is nog nooit zo eenvoudig geweest.
Harman Kardon Citation maakt het gemakkelijk om draadloos audio van je smartphone of tablet te streamen via Bluetooth®, zodat je van internetaudio een meeslepende muzikale ervaring kunt maken.
Harman Kardon Citation’s LCD-kleurendisplay is zowel aantrekkelijk als intuïtief. Bedien je muziek met slechts één aanraking of kijk verder en krijg meer informatie over je audio-inhoud.
De kleurrijke pictogrammen op de Harman Kardon Citation MultiBeam™ 700 maken het gemakkelijk om direct toegang te krijgen tot je favoriete muziekafspeellijsten en om al je smart home apparaten te bedienen.
De Harman Kardon Citation MultiBeam™ 700, het eerste echt premium product in zijn soort, is ultieme state-of-the-art audio van Harman Kardon. Harman Kardon is al meer dan 65 jaar de belangrijkste producent van high fidelity audioproducten ter wereld.
Laat je huis zich vullen met één bepaald nummer of speel in iedere kamer andere muziek af. Voeg gemakkelijk andere Citation-luidsprekers aan jouw Harman Kardon Citation MultiBeam™ 700 toe om een ​​complete thuisaudio-ervaring te creëren, die je vanaf je tablet of smartphone kunt bedienen.
Ervaar een rijk surround sound effect met het gemak van een enkele soundbar. Of creëer een volledig 5.1 home cinema-systeem met WiSA-technologie en geniet van de ultieme echte surround sound-ervaring door twee Harman Kardon Citation Surround-luidsprekers, een Harman Kardon Citation Sub S of twee Harman Kardon Citation Tower-luidsprekers toe te voegen.