Harman Kardon Citation 200

Draagbare slimme luidspreker voor HD-geluid

Aan de slag met uw Harman Kardon Citation 200

Product Specificaties

Output (W)
50
Frequentiebereik Wi-Fi-zender 2,4 G
2412 – 2472 MHz (2,4 GHzISM Band, VS 11 kanalen, Europa en andere locaties 13 kanalen)
2,4 G Wi-Fi-zendervermogen
<20 dBM (EIRP)
2,4 G Wi-Fi-modulatie
DBPSK, DQPSK, CCK, QPSK, BPSK, 16QAM, 64QAM
5G Wi-Fi-zendervermogen
<23 dBM (EIRP)
5G Wi-Fi-modulatie
QPSK, BPSK, 16QAM, 64QAM, 256QAM
Frequentiebereik Wi-Fi-zender 5G
5,15 - 5,35 GHz, 5,470 - 5,725 GHz, 5,725 - 5,825 GHz
Ondersteunde audio-formaten
HE-AAC, LC-AAC, MP3, Vorbis, WAV (LPCM), FLAC, Opus
Afmetingen (cm)
17.8 x 21.9 x 17.2
Afmetingen (inch)
7 x 8.6 x 6.8
Gewicht (kg)
2.85
Gewicht (lbs)
6.3
Bluetooth-frequentie
2402 – 2480MHz
Bluetooth verzonden modulatie
GFSK,π/4 DQPSK, 8DPSK
Uitgangsvermogen Bluetooth
<10dBm (EIRP)
Bluetooth versie
4.2
Oplaadtijd (uur)
3
Afspeeltijd muziek (uur)
8
Bluetooth
Ja
Oplaadkabel
Ja
Spatwaterdicht
Ja
Wireless
Ja
Oplaadbare batterij
Ja
IPX-klassifisering
4
Google, Android, Google Home en Chromecast built-in zijn handelsmerken van Google LLC.
-

Prachtig geluid dat je aanspreekt

In de woonkamer of in de tuin, met de Harman Kardon Citation 200 kun je genieten van rijk, prachtig geluid. Stream je favoriete muziek binnenshuis, in HD-kwaliteit, via wifi. Of neem je favoriete muziek mee naar buiten dankzij het gemak van Bluetooth-streaming en de mogelijkheid om 8 uur doorlopend af te spelen. Deze verfijnde en stijlvolle luidsprekers hebben functies voor AirPlay en Chromecast built-in™ voor eenvoudige toegang tot meer dan 300 high-definition muziekstreamingdiensten. Bovendien kun je met Google praten voor hands-free hulp in en om je huis. IPX-4-spatwaterbestendig en omhuld door gemêleerde wol. Ziet er overal in huis geweldig uit. Prachtig geluid, nu mobiel.

De Harman Kardon Citation 200, het eerste echte premium product in zijn soort, is de ultieme state-of-the-art audio van Harman Kardon, al meer dan 65 jaar de belangrijkste leverancier van high fidelity audioproducten ter wereld.
Harman Kardon Citation 200 combineert home audio-innovatie met geraffineerd design. De premium gemêleerde wol, gemaakt door Kvadrat, is vuilafstotend, brandvertragend en eenvoudig schoon te maken dankzij de speciale coating.
Harman Kardon Citation maakt het eenvoudig om je favoriete nummers en podcasts draadloos te streamen. Gebruik wifi binnenshuis om te luisteren in HD-kwaliteit. Of verbind je smartphone of tablet via Bluetooth voor een draagbare luisterervaring buitenshuis.
Geniet van 8 uur voortdurend afspelen wanneer de batterij volledig opgeladen is. En als de batterij leeg is, zet je de Harman Kardon Citation 200 op het slanke en compacte oplaadstation en blijf je luisteren tijdens het opladen. Er is ook een USB type C-poort op de achterkant van de luidspreker voor handig opladen als je onderweg bent.
Geniet van je favoriete audio binnens- en buitenshuis. Je hoeft je geen zorgen te maken over spetters van de gootsteen of een paar druppels regen in de tuin.
De Google Assistent zorgt voor eenvoudige spraakbesturing via jouw Harman Kardon Citation draadloze geluidssysteem. Speel muziek, podcasts, nieuws en radio af met je stem. Zeg "Hey Google" om te beginnen.
Met de gratis Google Home-app voor iOS en Android kun je eenvoudig al jouw Harman Kardon Citation-luidsprekers instellen en beheren. Alle luidsprekers ondersteunen zowel 2.4 GHz als 5 GHz Wi-Fi-verbindingen.
Relax, activeer, ontdek. Harman Kardon Citation 200 geeft je toegang tot meer dan 300 muziekstreamingdiensten via Chromecast built-in™. Geniet van al je favoriete audio, internetradio en podcasts in adembenemende high-definition kwaliteit.
Ontdek nieuwe artiesten en krijg toegang tot je favoriete playlists van Apple Music met AirPlay. Gebruik de iPhone-app om je nummer te kiezen en bepaal de sfeer overal in je huis.
Blijf in controle van wat je verbindt en wat je deelt. De microfoons van Harman Kardon Citation zijn gemakkelijk in en uit te schakelen, waardoor je veiligheid en privacy hebt zoals je wilt. Met meerkleurige LED-indicatoren kun je snel de huidige status van de microfoons zien.
Houd gemakkelijk je functies en diensten up-to-date. Software-updates en upgrades worden automatisch gedownload en geïnstalleerd op je systeem. Het onderhouden van een state-of-the-art home audiosysteem was nog nooit zo gemakkelijk.
Laat je huis trillen met één bepaald nummer of speel in iedere kamer andere muziek af. Voeg eenvoudig andere Citation-luidsprekers toe aan jouw Harman Kardon Citation 200 om een complete home audio-ervaring te creëren die je kunt regelen met je tablet of smartphone.
Creëer rijke, gelaagde audio die je ruimte vult met geluid, zonder in te leveren op eenvoud. Combineer twee Harman Kardon Citation 200-luidsprekers in dezelfde ruimte voor het moeiteloos creëren van luxe, draadloos stereogeluid.