HK SB20

Geavanceerde soundbar met Bluetooth en actieve draadloze subwoofer.

Aan de slag met uw HK SB20

Aan de slag met uw HK SB20

Quick Start Guide

Ga in een mum van tijd aan de slag met onze eenvoudig te volgen beknopte handleiding

Product Registration

Registreer uw product

Bent u eigenaar van dit product? Registreer het hier! En claim eenvoudig uw garantie of service

Registreer nu

Downloads

Product Specificaties

Frequentiebereik
45Hz – 20kHz
Maximale SPL
100dB
2-weg, dual driver linker en rechter luidsprekermodules
De Harman Display Surround-modus zorgt voor een complete virtuele surround sound-ervaring zonder extra luidsprekers of kabels
4 x 55mm (2.25”) full range drivers
2 x 32mm (1.25”) dome tweeter
Harman volume
1 HDMI-aansluiting met Audio Return Channel (ARC)
Bluetooth® connectiviteit
1 stereo analoge audio-ingang
1 optische digitale ingang
Draadloze actieve subwoofer met 165mm (6.5”) driver
Totale output
300W max
2-kanaals stereomodus
Dolby® Digital Decoding

De soundbar die het allemaal samenbrengt

De Harman Kardon SB 20 soundbar biedt theater-kwaliteit geluid voor al uw entertainment componenten audio of video. Eenvoudig aansluiting op uw tv, smartphone, tablet of gaming console met HDMI (ARC), optisch of Bluetooth. De draadloze subwoofer levert krachtige bas en brengt uw home entertainment tot leven. Geniet van uw favoriete films, muziek, sport en games in een eigentijds, compact ontwerp dat past in uw interieur en naadloos integreert met zelfs de meest moderne flatscreen tv. Deze krachtige soundbar is een elegante aanvulling op elk systeem.

De elegante en compacte soundbar en draadloze subwoofer passen perfect bij de hedendaagse flatscreens-TV's en leveren een rijk en allesomvattend geluid dat niet is te evenaren met ingebouwde luidsprekers van een TV.
Ervaar virtueel surround-geluid zonder extra kabels of luidsprekers met Harman Display Surround.
De home theater werkt door middel van plug-and-play. De HDMI ARC-technology verbindt uw compatibele TV en Harman Kardon SB 20 met een enkele kabel. Het apparaat is ook uitgerust met optische en analoge audio-ingangen.
Maak een draadloze verbinding tussen uw smartphones of tablets en de soundbar en luister naar helder, kamervullend geluid.
Luide commercials of andere plotselinge wisselingen in het volumeniveau behoren nu tot het verleden - Harman Volume zorg voor automatische egalisering van het volume. U kunt nu zonder veelvuldig gebruik van de afstandsbediening genieten van uw entertainment.