Enchant 800

Alles-in-één 8-kanaals soundbar met MultiBeam™ Surround Sound

Aan de slag met uw Enchant 800

Product Registration

Registreer uw product

Bent u eigenaar van dit product? Registreer het hier! En claim eenvoudig uw garantie of service

Registreer nu

Downloads

Product Specificaties

Maximaal audiovermogen
180 W
RMS-vermogen
90 W
HDMI-video-ingangen
1
HDMI-video-uitgang (met audioretourkanaal - Audio Return Channel)
1
HDMI HDCP-versie
2.2
Bluetooth-versie
4.2
Bluetooth-profiel
A2DP v1.3/AVRCP v1.5
Bluetooth-frequentiebereik
2402-2480 MHz
Max. zendvermogen Bluetooth
9 dBm (EIRP)
Modulatie Bluetooth-zender
GFSK π/4 DQPSK 8DPSK
WiFi netwerk compatibiliteit
IEEE 802.11b/g/n/ac (2.4G/5G)
"2.4G WiFi zender frequentiebereik
2412 – 2.472MHz
(2.4GHz ISM Band, VS 11 kanalen, Europa en andere 13 kanalen)"
Max. zendvermogen 2,4 G
18 dBm (EIRP)
2.4G Wi-Fi modulatie
OFDM, DSSS, DBPSK, DQPSK, CCK, 16QAM, 64QAM
Max. zendvermogen 5 G
18 dBm (EIRP)
5G Wi-Fi modulatie
OFDM, DSSS, DBPSK, DQPSK, CCK, 16QAM, 64QAM, 256QAM
5G WiFi zender frequentiebereik
5.150~5.350GHz, 5.470~5.725GHz, 5.725~5.825GHz
2.4G short-range draadloos frequentiebereik
2402 – 2478 MHz
2.4G short-range draadloos maximaal zendvermogen
0dBm (EIRP)
2.4G short-range draadloze modulatie
/4 DQPSK
Voeding
100-240V~50/60Hz
Stroomverbruik
33 W
Stroomverbruik stand-by
<2 W
Gewicht
4.3 kg (9.5 lbs)
Verpakkingsgewicht (bruto)
13.4 kg (6.1 lbs)
Opmerking
De soundbar is bedoeld om te worden gebruikt voor het streamen van muziek. Bluetooth-audio kan naar de soundbar gestreamd worden. De soundbar kan aangesloten worden op het lokale wifi-netwerk en muziek streamen met Google Chromecast. Bovendien werkt de soundbar met Google Home. Het apparaat is ontworpen om direct klaar te zijn om muziek af te spelen. Daarom moeten de Bluetooth- en wifi-verbinding altijd beschikbaar zijn om een goede werking te verzekeren. De soundbar voldoet aan de regelgeving van de Europese Unie betreffende energiebeleid. De soundbar schakelt automatische in de slaapmodus (netwerk-standby)
Frequentiebereik
76 Hz - 20 kHz
Audio-ingangen
1 analoge, 1 optische, Bluetooth, USB, Wi-Fi
Audiokanalen
8
Max SPL
98 dB SPL
Totale harmonische vervorming (THD)
1%
Bedrijfstemperatuur
0°C - 45°C
Afmeting verpakking (B x H x D)
940 x 190 x 180 mm (37 x 7,5 x 7")
Afmetingen (B x H x D)
860 x 65 x 125 mm (33,8 x 2.6 x 4,9")
Wooferformaat
6 x 50 mm (2")
Tweeterformaat
2 x 25 mm (1")

Omring uzelf met geluid. Niet met luidsprekers.

Soundbars uit de Harman Kardon Enchant Series zijn uitgerust met MultiBeam™, een exclusieve technologie die een echt ongelofelijke surround-geluidservaring biedt zonder extra luidsprekers of kabels. Hoor diepe bastonen zonder dat een extra subwoofer nodig is of kies voor superieure bas met de optionele draadloze Enchant-subwoofer. Dankzij Google Chromecast Built-in kunt u muziek van hoge kwaliteit van meer dan 200 streamingservices via Wi-Fi streamen. De soundbars uit de Harman Kardon Enchant Series zijn uitgerust met HDMI-aanlsuitingen en de meest recente 4K-compatibiliteit en hebben ook nog eens een prachtig design waardoor ze de ideale entertainmenthub zijn voor al uw 4K-apparaten.

Krijg een volledig surround-geluidseffect zonder dat extra luidsprekers en kabels nodig zijn Hoor indrukwekkende geluidsdetails in uw tv-programma’s, muziek, games en films.
Geniet van diepe bastonen en een rijk, vol geluid voor uw muziek, films en games, allemaal via een enkele soundbar zonder extra subwoofer.
Stream op comfortabele wijze uw favoriete muziek in high-definition van meer dan 200 online service via Wi-Fi zonder onderbrekingen.
Kalibreer de soundbar met de beste surround sound geluidseffecten op basis van het ontwerp en de indeling van uw eigen kamer.
Gebruik uw soundbar uit de Enchant Series als centrale entertainmenthub voor al uw 4K-apparaten dankzij de HDMI-verbindingen met HDCP 2.2. HDM ARC maakt de installatie gemakkelijk, met een enkele kabel naar de tv.
Regel eenvoudig meerdere audio-instellingen van de soundbar met een enkele druk op een knop.
Gebruik simpelweg de afstandsbediening van uw tv om de soundbar te bedienen
Stream draadloos muziek vanaf uw smartphone of tablet.